Şimdi Ara

Tank İçin Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar oyunu 2 yıl önce oynuyordum sonra bıraktım. Şu 1 2 aydır oyuna yeniden başladım. Önceden kazanma oranına taktığım için oyunda gelişemedim. Şuan oyunu eğlenmek için oynadığım için daha iyiyim ve kazanma oranımda daha iyi. Garajımda Pz 1 c, Hetzer, T-28 gibi tanklar var. Pz 1 c'yi troll olsun diye garajda tutuyorum ve üst seviye çıkarmıyorum. Hetzer 10.5'lik ile çok eğlenceli oluyor. Bana bu çeşit eğlenceli ve gitmem gereken tankları söyler misiniz? @GurcellOnline ve adını hatırlayamadığım bazı arkadaşlar bana bu konuda yardım etmişti ama oyun 2 yılda baya gelişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Pz1C serisi keyili ama 7 ve 8 den o kadar zevk almazsin. t28 i devam ettirip Obj 140 veya T62A ya kadar kasabilirsin. Her tieri ayri keyifli tier9 ve tier 10 hemkeyifli hemde OP denebilir. Hetzer serisi ni en kisa zamanda birakip Grille 15 (tier10) serisine donebilirsin :)

    Yeni tanklar surekli degistigi icin ne desem bilemiyorum ama Hafif tanklar eskisi kadar eglenceli degiller ama Meder gibi cok gucluler. Oynayip secim yapman daha mantikli olur.
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için teşekkürler hocam. Pz 1 c zaten geliştirmeyi düşünmüyorum. Kazanma oranı yükseltmek için tutuyorum. Dediğiniz tavsiyeleri uygulayacağım. Birde Çin ve İsveç tankları şuanda popüler. Önerir misiniz? Özellikle fransız tankları benim aklımı çeliyor ama alınmaya değer mi bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    China agacina yeni TD serisi eklendi ortalama olarak guzeller 9 ve 10 ise ruslar gibi yakin mesafede etkili deneyebilirsin. Fakat geri kalan tum China lar kullanim olarak biraz zorlar.
    Isvec TD ve agirlari guzel 3 kisilik personel yetmesi ayrica bir guzellik ama agir tanklar yavas kalirken TD lerin kullanimlarina alisman zaman gerektirir. Tier 8 den sonra isvecin karakteri belli oluyor vaktin var ise denemelisin.
    Fransiz lar herzamanki gibi zirhsiz ama yuksek hasar uzerinde kurulu tanklar. TD leri haric alayi ayni TD leri zirhli ama cok buyuk zayif noktalari var.
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Anladım Çin ve İsveç deneyeceğim. Fransızlardan vazgeçiyorum o zaman. Teşekkür ederim yardımlarınız için. WoT uzmanlaşmak için yıllar gerekiyor ve bir tank'ı geliştirmek için baya bir zaman gerekiyor. Yolun başındayken sormak istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    WOT da bir tankda uzmanlasirsin, sonra bir sabah bir bakarsin, uzmanlastigin tankdan eser yok. Bir OP bir UP oluyor tanklar, WN8 duzeltsen WR dusuyor yada tam tersi. WOT biraz sinir bozucu hatta bayagi sinir bozucu olabiliyor. Hazirlikli ol.
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Ben wn 8 ile kazanma oranı aynı sanıyordum. Bu yorumunuzdan sonra biraz araştırdım. Benim wn 8 yerlerdeymiş zaten Bu oyunda belli bir başarı sergileyenleri tebrik ediyorum. Yok wn 8 yok kazanma oranı derken adamı kanser eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.