Şimdi Ara

Tanımlayamadığım hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;

    Şimdi arkadaşlar benim çok tuhaf bir sorunum var,yani benim açımdan tuhaf ilk defa görüyorum.Bilgisayarım bir süre önce kendini güncelledi ve güncelledikten sonra ne oldu bilmiyorum Mmorpg ve fps oyunlarında bilgisayarım takılıyor gibi seslerde sürekli takılıyor gibi cızırtılı ama önceden 250 300 fps de oynadığım oyunlarda oluyor bu.Bilgisayarımı formatlamak istemiyorum okul bilgisayarım içinde çok fazla projem var.Bilgisayarı güncellemeden önce ki tarihe almayıda denedim ama olmadı işe yaramadı oda... son olarak eklemek istiyorum güncellemeden sonra görev yöneticisine baktığımda diski oyunlar açıkken %100 olarak görüyorum ondan olabilir mi bilemem..

    Teşekkürler

    Sistem;
    Windows 10
    16 gb ram
    İntel HD 5500+AMD R5 M330 6 gb ekran kartı
    İ5 5200 cpu 2.20 ghz (4 cpus)



  • "Denetim Masası\Programlar\Programlar ve Özellikler\Yüklü Güncelleştirmeler" buradan yüklenmiş güncelleştirmeleri bulup kaldırabilisiniz. Bazı güncelleştirmeler buradan kaldırılamayabilir, bu durumda komut ekranını "yönetici/admin" hakları ile açıp komut ekranı satırına "wusa /uninstall /kb:(güncelleştirme adı/kod numarası)" [Örnek: wusa /uninstall /kb:170843"] şeklinde yazarak güncelleştirmeleri kaldırabilirsiniz.


    EDIT: Diskinizinde mevcut duruma yeterli gelmediği anlaşılıyor. Mevcut ram miktarı 8 Gb ve üzeri ise "disk belleği" dosyasını tamamı ile kapatın, ram miktarı yeterli gelmiyor ise maddi durumunuza göre ram + ssd satın alma seçeneklerini gözden geçirin. Zararlı yazılım için bir nden belirtmemişsiniz, yinede her ihtimale karşı öncesinde "kötü yazılım" için bir tarama yapmak yerinde olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 6 Eylül 2016; 2:13:20 >
  • Hatayı çok araştırdım hatanın windows 10 kaynaklı olduğunu öğrendim.Aynı hatayı görüpte çözümünü arayan arkadaşlar için yazıyorum şuan,hatanın çözümü yok windows kaynaklı bir sorun en temizi sisteme uygun win 7 kurmak.
  • Windows 7 candır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.