Şimdi Ara

.TaneR.'den zorunlu basın açıklaması 2008/001

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 - Bir topikde şahsıma addedilen çoğu kullanıcı hesabı bana ait değildir.
    2 - Adımın geçtiği bir topikde eskiden bana dair yaraları olan arkadaşları sanki alarm verilmiş gibi toplanmalarını ve komplekslerini, kinlerini yansıtmalarını doğal karşılıyorum. Sonuçta bir insani davranıştır, tepkidir, üslup bozulmadığı sürece kimse bir şey diyemez. Övgü gibi eleştiriler de olacaktır. kimse burada kendinin onaylanması, beğenilmesi için bulunmuyor. Ama bazı arkadaşlar devamlı arkamdan atıp tutmasınlar, kendi kişiliklerini yansıtmış oluyorlar ve benim için bunlar sadece kahkaha malzemesi oluyor. Burası sanal olduğuna göre hepiniz birer isimden ibaretsiniz ve buradan tanışıp gerçek hayatta görüştüğüm 3-4 bayan arkadaş ve bu bölümden diğer bir kaç arkadaşın dışında kimseyi de ciddiye almıyorum kusura bakmayın !
    2 - Anlayamadığım şey benim üye olduğum dönemde forumda bulunmayan kişilerin hakkımda görüş belirtmesidir.
    3 - Şahsıma fake suçlamasında bulunan kişilerin sayısız feyklerini ben ve bu bölümü birazcık bilenler tebessümle izliyorlar.
    4 - Ben hesabımı kendi isteğimle kapattırdım ve o .TaneR. hesabı tarih olmuştur ve asla bir daha açılmayacaktır yani çaari arkadaşım gibilerin bu endişelerini kafasından atsın, fazla takıntı yapmasın.
    5 - O hesabımı kapattırmamın kendime göre sebepleri vardır, bunun başında 9000 civarı olan post sayısı nedeniyle devamlı post kasmak (ne demekse) bu türlü ithamlarda bulunulması ve başka sebeplerdir, diğer ana sebepleri bilmesi gereken bir kaç kişi bilmektedir ve yeterlidir. Kimseyi de ilgilendirmez.
    6 - Fake ne demektir ? Forum ortamında sahte kullanıcı hesabı demektir. Veya birden fazla hesap sahibi olmaktır. Ben hesabımı kendim kapattım. Yani bir hesabım varken başka hesap almadım veya yönetim tarafından uzaklaştırılmışken başka hesapla girmedim. Benim tek hesabımla forumda bulunurken ve cezalı da değilken (eski hesabımın cezası bittikten sonra) diğer hesap da silindi. Bir başkası da silindi. Ben yönetimin mantığını anlamadım bu konuda ama kendi kuralları varsa silmeye devam edebilirler, hiç sorun değil. Hesap almak saniyelik iş, banlamak da saniyelik iştir. Yani ben istediğim sürece bu foruma yazarım, kimse de engel olamaz. Ama banlamadıkları üyeliğim olursa tabi ki normal tek üyeliğim ile devam ederim.
    7 - .TaneR. üye hesabım dahil kimse bana sen şu kişiye hakaret ettin vs. diyemez. Tarzımı herkes bilir, eğip bükmeden yazarım bu bazılarının işine gelmez.
    8 - Forum yönetiminin bu belli yaralı arkadaşların gazıyla devam edeceğini biliyorum, beni hiç ilgilendirmiyor, bu veya başka forumlara girmek benim tasarrufumdadır, özellikle y.dışı seyehatlerimin dışında kalan sürelerde hobi olarak girmeye devam edeceğim.
    9 - Şimdi bu yaralı malum bir grup arkadaşı yine arkamdan atıp tutmaya davet ediyorum. Asla kimseye cevabım olmayacaktır.
    10- Herkese saygılar sunar, Galatasaray'lı arkadaşları şampiyonluğumuz sebebiyle kutlar ve gözlerinden öperim.







  • Benim sana karşı bir garezim yok demek istediğim sadece banlanıp banlanıp hesap almaktansa asıl üyeliğinle yazmandır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.