Şimdi Ara

Tamamen kablosuz modem (yönlendirici yok) - bu mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Potansiyel kavramları araştıran bir ürün tasarımcısıyım, ancak bunlardan herhangi birine geçmeden önce bazı elektronik ve bileşenlerin daha iyi anlaşılması gerekiyor.

    Teorik olarak, tamamen kablosuz bir modeme sahip olmak mümkün mü? Kablosuz modem + yönlendirici kombinasyonlarına rastladım, ancak bu özel tasarım fikri için modemin ayrı bir parça olması ve SADECE BİR cihaza tedarik etmesi gerekiyor, ancak çoğu modemde olduğu gibi kablolu olmak yerine, sinyali sağlamalıdır kablosuz olarak. Burada çok açık bir şeyi kaçırırsam özür dilerim, bu tarafta yeniyim. :) Herhangi bir yardım son derece takdir edilecektir. :)192.168.0.1 routerlogin 192.168.l.l



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pratyekmeal6 -- 4 Ağustos 2020; 10:41:27 >







  • Aslinda sordugunuz urunler hali hazirda mevcut diyebiliriz. Bazi urunlere farkli acidan bakildiginda bahsedilen hizmeti verdigini gorebiliriz.

    Ornegin cep telefonunu kisisel erisim noktasi olarak kullan secenegini aktif hale getirdigimizde tamamen kablosuz bir modemimiz olmus oluyor. Veya Turkcell'in Superbox ve winn wi-fi urunleri tam anlami ile kablosuz bir urun. kendi bataryasi ile sadece 3g/4.5g sinyali olan her yerde erisim imkani sagliyor. Bununla birlikte diger baglanti seceneklerinde tum kablolardan kurtulmak su an icin mumkun degil . En azindan guc icin kablo ve sinyal icin de bir kablo gerekli . DSL baglanti tiplerinde bu 2 tel bakir (telefon) kablosu ile saglanirken fiber baglantilarda bu cat5-cat6-fiber kablo ile, kablo internette ise koaksiyel kablo ile saglanmakta.

    cumlelerini anlamakta biraz zorlandim acikcasi, tek nefeste herseyi soylemeye calismissin gibi hissettim :) adim adim olursa daha net dusuncelerimizi ifade edebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.