Şimdi Ara

Takımların Kurumsallaşması Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Chelsea , City , PSG , Milan gibi kulüplerin satın alınıp kendi şirketlerini yüksek mevla para ile sponsor yapmaları çok saçma. Uefa bunu kaldırmalı yoksa bunun önüne geçilemez. Bir kaç sene sonra milyarları görebiliriz. Satın alan şirketler veya kişiler bu kuralı uymazlarsa satın aldıkları kulüpleri Avrupa'dan men etmeli. Çinliler Araplar transfer piyasasını batırdı resmen. Galatasaray Napoli Ajax Fenerbahçe Beşiktaş PSV Valencia Sevilla Roma ... gibi kulüpler bir kaç sene sonra neredeyse yıldız oyuncu alamayacak düzeyde olacak. City yedek olacak Danilo'ya bile 30m€ dökmüş. Kesinlikle önüne geçilmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captial F -- 15 Eylül 2017; 10:9:39 >



  • Inter satın alındı ancak antrenman sahası dışındaki herhangi bir yerin adı sponsor adı olarak değişmedi.

    Antrenman tesisinin adının değişmesine de suning para ödemedi.

    Ordan ınter cikarmani rica edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    Çıkardım hocam.
  • Manu sa amerikanlarin chevrole sponsor oluyor.



    Barcelnaya katarlilar dunyalari yatirdi.



    Liver lestircity juventus hepsi sahis sirketi.



    Realmadrid ispanya devletinin destegiyle kakaya zidane a 70milyon kakaya 90milyon ronaldoya100 baleye100milyon verirken hersey cok guzeldi dimi?





    (Verilen paralari o gunun parasina gore dusunun)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol endustri oldu artık, takimlar serbest kalma maddesi olarak 700 milyon eurolar koyuyor.

    Futbol bitiyor malesef, özüne dönse iyi olacak.

    Takımlar sponsorluk, taraftar desteğiyle geleceğini kurmalı, bizim gibi Riva benzeri arsalar alip yatirimda yapabilir ileriki borçları kapatmaya yönelik.



    Malesef yakında Türkiye'den kulupleri araplar almaya başlar sonuçta petrol biteceği için nereye dadanacaklarini şaşırdılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peekay -- 15 Eylül 2017; 10:40:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipodnano1 kullanıcısına yanıt
    Yahu kardeşim o zamanlarda yıldız oyunculara veriliyordu. City'nin sağ bek yedeği 30m€. Eski zamanlarda yedek futbolcuya bu kadar para verilmezdi. Zidane ile karşılaştırıyorsun dediğin lafa bak. Juventus'un ben yüksek mevla para ödediğini görmedim. Manu zengin olduktan sonra 2005 yılında satıldı. City gibi değil. Liverpool Juve Leicsester şirket olsa nolacak yüksek mevla para transferimi yapıyorlar. Piyasa neyse ona göre alıyorlar mecburi olarak. Benim anlatmak istediğim yedek oyunculara bu kadar para ödeniyorsa parası olmayan 3. sınıf topçularla mı oynayacak bazı büyük takımlar. Karşılaştırma yaptığın şeye bak. Mourinho'nun söylediği söz geldi aklıma. Söylediği sözü araştırabilirsin.
  • Arsenalde Lemara 100 milyon veriyordu, Lemar reddetti. Bu piyasada borclanmadan topcu satmadan 100-150 milyon avroyu transfer doneminde kimse harcayamaz. Gecen sene Mancistirin geliri, Sampiyonlar ligi olmadan Realden 150 milyon fazlaydı. Realde, basketten hentbola uyelik gelirine kadar hepsi var. yanliz futbol yok giderde de gelirde de. Real basarili. Sampiyonlar ligi bonusu, kazandiklari kupalardan gelen paralar da var.sponsorlar kupalar nedeniyle daha fazla para veriyorlar bonus olarak. ( Amerikalilar, kendi takimlarina yuksek fiyattan sponsor oluyorlar. o da var. ) Bu bizde de var. M.Cityde de var. İspanyol hukumeti, bankalari Reale cok destek verdi. vergi borclarini sildiler, borclarini sildiler. Bunu yapmayan yok.

    Konuya geliyim. Mancistirin borcu gecen sene 500 milyonu gecmisti. Transfere o kadar para harciyorlarda, borclari da cok artıyor. İsterse Arsenalde yapar. Emiratesinde bugune kadar Arsenale cok faydasi oldu.

    Turkiye takimlar borc bataginda. kimse almaz. Serbest kalma bedeli 700de, kafalarina gore o rakami belirliyorlar.

    Danilo, stoper oynar, sol bek oynar, cm oynar, sag bek oynar. Piyasa bu. Barca, Paulinhoya 40, Dembeleye 147 verdi. Paulinhonun ederi 10, Dembelenin ederi 60-70dir. Arsenal Sanchez icin 70 istiyordu.

    Arsenale yakin gazeteci, Arsenalin Chealse, M.Cityle rekabet edecek paranin olmadigini, Atletico Madrid gibi olmayi dusunduklerini soylemisti.

    Raseballda para bol. Ragnick baskan 3-5 yil, bonservise 50 vermeyecegiz dedi. Alip yetistirecek.İstese, tek topcuya 50de verir 100 de verir. Arsenalde aynisi yapabilir. Wengerle Arsenal topcu yetistiremiyor artik. Wenger kovup, Nagelsmani getirebilirler.

    Wengeri kovup, iyi bir hocayla, borclanarak 1 sene sampiyonluga oynayacak kadro kurabilir Arsenal isterse. Yonetim, borclanmak istemiyor, Wenger gitmek istemiyor.

    Milanda, Eliottan 300 milyon kredi aldi. O krediyi de kredi alarak odeyecekler. kendi kendilerine sponsor olma durumlari yok.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.