Şimdi Ara

takım elbise

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • abilerim , abimin ağustos eylül arasında düğünü var 16 yaşındayım boyum 176 nasıl bir takım elbise alabilirim öğrenci olduğum için fazla para harcıyamam ama çokta kötü birşey almak istemiyorum



  • yaşın daha ufak ama boyunun büyük ölçüde bir değişimi olmaz. en azından şimdilik aldığın takımı bir kaç yıl daha kullanabilirsin. bunun için aşırı pahalı bir takım almaktansa ucuz ama güzel bir takım al. altınyıldız kaliteli ve ucuzdur bir bak derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elliuç

    yaşın daha ufak ama boyunun büyük ölçüde bir değişimi olmaz. en azından şimdilik aldığın takımı bir kaç yıl daha kullanabilirsin. bunun için aşırı pahalı bir takım almaktansa ucuz ama güzel bir takım al. altınyıldız kaliteli ve ucuzdur bir bak derim.

    sağolasın abi bodybuilding ile uğraştığım için vücut hatlarım fena sayılmaz bu yüzden slim-fit bişeyler alcam
  • Kilolu değilsen Slim Fit elbiselerden öneririm.Öğrenci olduğun için parça parça alabilirsin elbiseyi.Beyaz gömleği ucuz ve iyi kalitede alabilirsin.Kravatı yine ucuza bulabilirsin.Kumaş pantolonu da alacağın ceketin renginde yine ucuza kapatabilirsin. Bir takım elbisede en önemli şey cekettir zaten.Cekette kesenin ağzını biraz aç ve kaliteli marka olan ceketlerden tercih et.Dediğim gibi geri kalan herşeyi ucuza tamamlayabilirsin.

    Mesela DS Damatta şöyle bir gömlek var 40 lirahttp://www.dsdamat.com/urun/ds-damat-gomlek-393862.html?srt=UP

    Altınyıldızda Pantolon şöyle bir model 50 lirahttp://www.altinyildizclassics.com/Siyah-Chino-Pantolon_12213.html

    Kiğılı nın kravatları yaklaşık 20 lirahttp://www.kigili.com/kategori/aksesuar/kravat/


    Yani bu üçünü yaklaşık 110 liraya en kaliteli markalardan tamamlayabilirsin.Yaklaşık 40 50 liralık bir ayakkabıyla 150 liraya ceket dışında tüm giyim ürünlerini alabilirsin.

    Ceket seçenekleri bol olduğu için ve fiyatları çok değişik olduğu için sana bırakıyorum.Ama dediğim gibi cekette kesenin ağzını biraz aç.



    Eğer hiç parça parça uğraşmak istemiyorum diyorsan mesela 200 lira civarında Kiğılının şu ürününe benzer elbiseler bulabilirsin.http://www.kigili.com/urun/duz-slimfit-takim-elbise-4/166180/




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.