Şimdi Ara

Takaslık/Satılık PowerColor HD 7870

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Takaslık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Daha önce forumdan aldığım PowerColor HD 7870 Ekran kartımı Takaslamak/Satmak istiyorum.

    Öncelikle karttan bahsedeyim; kutusu duruyor. Kutu içeriği olarak driver CD si ve birde dvi analog dönüştürücüsü var. Kartın garantisi bitmiştir. Kart sistemde hali hazırda çalışıyor.


    Kartı GTX 670 - 760 - 770 - 950 gibi modellerle takaslamak istiyorum. Marka takıntım yok. Düz, DC II veya benzeri modeller olabilir. Piyasa fiyatı neyse sorun değil. Nvidia ve mutlaka displayport çıkışa sahip bir kart olması gerekiyor. Kullandığım bir yazılım nedeniyle Nvida karta dönmek istiyorum. Kullandığım monitör nedeniyle displayport haricinde alternatifim yok.
    Takasta önerilecek kartın kutusu mutlaka olmalı. Garanti bitmiş olabilir problem değil.

    Kartı satın almak isteyenler için istediğim ücret 375 TL dir.

    Takas opsiyonunda kartlar aynı gün kargoya verilir. (PTT Kargo) Dilerseniz kargo ücreti ne kadar tutuyorsa 2 ye böleriz. Ya da herkes alacağı kartın kargosunu öder yada gönderdiği kartın kargosunu öder. Sorun değil bu konuda anlaşırız. Referansı iyi olan kişiler için rahatlıkla tutan farkın önceden ödemesini yaparım. Banka sorun değil. Ödeme hafta içi bir günde, mesai saatleri içerisinde hesabınıza geçer.

    Ancak kartı satın almak isteyen olursa, kargo alıcı ödemeli istediği kargo ile gönderebilirim. Bursa içerisinde elden teslimat imkanı vardır. Takas opsiyonunda da elbette bu işlem geçerlidir.

    Konuya dileyen istediği gibi yorum yapabilir. Acelem yok. Ölücüler, işi olmayan ve fantazi arayan kişiler de mesaj atabilir yada taciz edebilir.

     Takaslık/Satılık PowerColor HD 7870


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X Files -- 22 Haziran 2016; 7:01:44 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 375 mi? Ben de 7870 i mi satayım 375 ediyorsa hemen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÖzgünK

    375 mi? Ben de 7870 i mi satayım 375 ediyorsa hemen.

    Yorumun için teşekkürler. Teklifi olan zaten iletiyor. amacın kartın satılması değil. Takasta değerlendirmek istiyorum. Yedek beni idare edecek kartım yok.

    Dolayısıyla kart satılsın gibi bir derdim, acelem yok. Piyasada ölücü çok. Şu ilana bile ne teklifler geldiğini görsen şaşırırsın. Daha DH forumlarında özellikle 2. elde öğreneceğin çok şey var. Yaşın müsaittir öğrenirsin.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Bence 300 lira civarı eder, kimsenin Nvidia 680 770 gibi kartını 7850 ile takaslayacagina pek ihtimal vermiyorum. Sat alan çıkarsa. Forumda 420 liradan kutulu GTX 680 G1 satan bi arkadaş vardı. Zamanlayi ayarlarsan 1 gece kartsız kalırsın
  • tahir40 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

    Kartın aşağı yukarı ne kadar edeceğini biliyorum. Zaten bildiğim için öyle yazdım. Bir iki gün kartsız kalmak sorun olmaz. Yedek kartım vardı fakatta en fazla Dvi çıkışı var ve bu monitör de onu kullanmam mümkün değil. Dediğiniz civarlarda teklif gelirse de değerlendirmeye açığım.

    Bazen downgrade yapmak isteyenler oluyor. O yüzden bu şekilde de bir opsiyonu değerlendirmek isteyen olursa neden olmasın. Çok nadir de olsa belirtilen seviyelerden inmek isteyenler oluyor.

    Bu iş için çok fazla bütçem yok. Şu aralar ciddi masraf içerisindeyim. Kartı oyun için almıyorum, keyfi değil aslında bu yüzden biraz fazla hesap yapıyorum bu doğru.

    İlanlarım da her türlü yoruma açık olduğunu belirtiyorum ki, tavrımın ne olduğu aslında bilinsin. Aç gözlü yada çok uyanık değilim ancak özel mesaj cevaplamaktan bıkıyorum. İnanın 375 TL fiyat yazıyor, utanmadan 150 TL teklif mesajı gönderenler oluyor. Diğer türlü ne olur, üstüne para mı isterler bende merak etmiyor değilim.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.