Şimdi Ara

Takas indirimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, Renault'un şu günlerde devam eden "Takas İndirimi" ne kadar mantıklı? Benim imzamdaki arabaya 11.000 ytl teklif ettiler? Bence "5.000 ytl'ye varan takas indirimi" deniliyor; ama arabaları, takasta gerçek fiyatının altında alıyorlar. Benim arabanın piyasa değeri nedir, bilmiyorum. Bana bu takas indirimi pek inandırıcı gelmedi. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum...



  • senin arabanın ederi zaten 13-14 (araba pazarında 69 bin km de idi)
    ama bayilerede pek satmamak lazım çünkü aynı galeri gibi alıyorlar bakımdan geçirip satıyorlar
    yani o da satacagı için2-3 milyar aşagıdan alıyor ama bunu kampanya adı altında yapması tam bi 3 kagıtçılık
  • takas indirimi için bende gittim reno bayisine ama tam bir fiyasko tek kelimeyle vatandaşı aldatmaca düzenbazlık sahtekarlık üçkağıtçılık ne derseniz diyin 2004 model 40 000 km deki dizel clioma 15000 verdiler kitapsızlar hani 5000 ytl indirim onuda ekleyin dedim o modelli arabalarda oluyormuş raiç bedeli yüksek olan arabalarda oluyormuş peh peh peh sanki mercedesi olan adam mercedes getirecek ve renonun meganını alacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 21 Kasım 2007; 2:08:35 >




  • ticarette tek geçerli kural vardır arkadaşlar...bunu hiç unutmayın...hiçbir şirket zararına iş yapmaz...istisnalar olabilir o da önemli değil çünkü bir süre sonra o şirket batar...yani "ben aracımı şu paraya verdim,şu paraya yeni araç aldım acayip kardayım" mantığı biraz sakattır...çünkü satıcı her durumda karlıdır...
  • kampanyadaki amaç;
    sizi plazaya çekebilmekti,başarmışlar,
    yeni araba fikri,ağaç kurdu gibidir içten içe kemirir,sizin aklınızada sokmuşlar o kurdu,eninde sonunda alacaksınız
  • Elbette Renault takas indiriminde kendi kârını düşünecektir; ama takasla aldıkları arabalara değerinin 2-3 milyar altında değer biçmeleri de hiç mantıklı ve etik değil. Bence takasla aldıkları arabalardan 500-1000 ytl kâr etmeleri yeterli. Çünkü zaten sıfır km. araba satarak zaten yeterince kâr ediyorlar. Eğer sıfır km araba almak isteyen arkadaşlar varsa aralığın sonuna kadar beklesinler. Çünkü geçen sene kasım ayında 24.000 ytl'ye sattıkları arabaları aralığın son haftası 22.000 ytl'ye verdiler.
  • Mümkünse arabanızı kendiniz satın zaten takas idirimi falan hikaye aracınız olmasa da yeni araç alacak oldunuz mu o an geçerli olan her türlü indirimi uyguluyorlar.
  • arkadaslar aracinizi takasa sokmasaniz bile bu indirimi zaten yapiyorlar, ayrica yapilan indirim alacaginiz arabaya gore degisiyor, laguna icin 5.000, megane icin 2.000 indirim yapiyorlar.

    ben bu kampanya ile megane II hb extreme aldim, 2001 megane SW`me 11.350 dediler. benim icin makuldu, aklimdaki rakam 12.000 olmasina ragmen ben tamam olur dedim.

    reno`nun bu araclari alip tamir edip satacagini dusunurseniz zaten almalari gereken fiyatta piyasanin altinda olmali, dogal olan bu.

    soyle diyeyim, ASF`de benim aldigim araba 28.600, 2007 megane hb tam donanimlisi 29.000 ytl...
  • Ben de 70.000 km'deki 2004 model Corsa Cdti aracıma Hyundai İ30 için Neziroğlu Ankara'dan takas fiyatı olarak pazarlıkla 18.000 ytl aldım. adam bana 2000 ytl civarında fazlasına satarsınız dedi, sadece alım satım stresi yaşamak istemeyenler için takas uygun olabillir.
  • bunlar ilgi çekmek için yapılmış şeyler yine biraz indirim yaparlar ama çok fazla olacağını sanmam
  • Arkadaşlar takas indirimi demek maksat alış veriş olsun demektir.Yani aynı hesaba gelir.Bayileri dize getirecek tek şey peşin nakit para
  • takas makas hikaye.sonuçta olay hesap kitap işi.ticaret yapan kar etmeden mal satmaz.yani adam sizin arabanızı alıp birde size kendi arabasını satıyor ise illaki kazanmadan yapmaz bu işi.demekki bu adamlar sizden kar etmeden bu işi yapmayacaklar.o zaman onlar kar edeceğinize arabanızı kendiniz satın kendiniz kar edin.
    takas olayı tamamen türk halkının tembelliğine yönelik bir taktik.birçok insan arabasını satmak için uğraşacağına takasa vermeyi düşünüyor.eee elbette vatandaş takas indirimi yapacakki sizi kandıracak.takas için teklif ettikleri bedel zaten sizin arabanızı satmanızdan daha zararda bir durum.ayrıca birde takas indirimi yapınca vade şansı veya düşük vade oranı şansınızı kaybediyorsunuz.bu da etti iki.
    hocam paşalar gibi arabanızı kendiniz satın.hemde sosyal bir aktivite yapmış olursunuz.yeni insanlar tanırsınız filan ikincisi gider paşar gibi pazarlık eder birde üstüne düşük vade veya ödemede kolaylıklar sağlarsınız.sonra birde kağıt kalem alıp hesap yaparsanız kısa günü karı olur.
    onlar uyanık tilki.ticaret yapıyorlar.elbette sizi kandıracak yöntemler bulmak onların işi.onlar kazanacağına siz kazanın.takmayın böyle pazarlama numaralarını




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.