Şimdi Ara

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
913
Cevap
52
Favori
100.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • malahit M kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın. Var mı beğenmediğiniz veya çok beğendiğiniz tarafları? Bazıları başka ortamlarda (sifiraracal.com) 1.0+DSG'nin performansını çok eleştiriyor mesela.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueice76 -- 3 Nisan 2023; 18:21:4 >
  • Aracı çok severek aldım 2020 t roc alıcaktım 1.5 motor ama bunun içi daha modern geldi her yönüyle daha teknolojik ve kalite hissettiriyor.Evet motor çok kuvvetli değil ama gaza basıncada ben gitmiycem demiyor bunda dsg nin kusursuz performansıda etkili tabiki.Bundan önceki aracım citroen c4 suv feel bold paket 2022 model 1.5 hdi eat8 şanzıman lı idi.Şunu çok net söyliyeyim citroen süspansiyon konforunda bence sınıfında rakipsiz ama içi gerçekten çok kalitesiz ve eat8 geçişleri hissetiriyor dsg nin yanına yaklaşamaz.Taigoda süspansiyon dışında beğenmediğim tek ayrıntı direksiyon normalden daha sert geldi bana.Şimdilik memnunum bakalım zaman me gösterecek.

  • malahit M kullanıcısına yanıt
    Ne kadara mal oldu ve ek donanım var mıydı
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

    aracı ikinci el aldım kardeşim hatasız 16 bin km bana1 milyon 50 bine mal oldu

  • malahit M kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun. Makul bir rakama almışşınız. 2020 troclar makyajsızdı. Bende makyajlı 2022 style troc var ve ona rağmen taigoya göre eksileri çok. Style taigoda cam tavan, hız sınırlayıcı, navigasyon, dinamik uzun far asistanı, kablosuz şarj ve kablosuz carplay vb başla özellikler standartken bunlar bırak style’ı, rline trocta bile yok. Trocun artısı motoru ve tiguana yakın duran ağır başlı görüntüsü. Tabi 2 araç farklı platformlarda ama eksikler rahatsız edici.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: belmont

    Bende çalışmasında sorun yok gibi hatırlıyorum ama anlattığın şekilde tekrar dikkat ederek kontrol edip buraya yazarım. Sadece çok az durup hemen kalkınca bazen devreye girmediği oluyordu çok kısa olduğundan diye düşündüm.


    Sizin araç Taigo mu? Bagaj kapağı kapanması sizde de zor oluyormu?


    Sizin T-Roc du sanırım.

    Yeni aldigimiz taigonun da bagaj kapagi sert vurmadan kapanmiyor. Ben bisey soracam yeni aldigimiz icin anlamiyoruz kor nokta sistemi var mi. Birde arkadaki arka kulakcilar arti eksi ne ise yariyor

  • kullanıcıfree K kullanıcısına yanıt
    Taigoda kör nokta yok die biliyorum ama sitesindeki e-broşüre bakın. Direksiyon arkasındaki kulakçıkları kastediyorsanız vitesi manuel olarak kullanmak istediğinizde vites düşürüp arttırmaya yarar.
  • malahit M kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, hayırlı uğurlu olsun aracınız. Biraz sizinle aynı durumdayım lakin manuel olarak. Bende C segmenti manuel bir araca biniyorum. Manuel Taigo düşünüyorum. C’den inip B-Suv’a geçince yalıtım, kalite, güç olarak kayıp hissetiniz mi? İç mekan kalitesi olarak Taigo çok iyi diyorlar. Bu açıdan benimde en makul tercihim Taigo olacak.

    Ek olarak bu aracın hiçbir donanımında hız sabitleyici yok mu yav? Göremedim broşürde.
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Ben 2016golften 2022troca geçtim. Malzeme kalitesi 7 yıllık golfümde çok ileri düzeydeydi. Muhakkak öyle hissedeceksinizdir gerçi hangi arabadan geçtiğinize bağlı da ve evet vw sağolsun pinti adiler ne taigo ve troc hiçbir paketinde hız sabitleme yok. Ama taigoya bir güzellik yapmışlar hız sınırlandırıcı koymuşlar!
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Megane’dan geçmeyi düşünüyorum hocam 2017 HB. Benim paket Touchrome olduğu için dolu ve konforlu. Tcross çok kalitesizmiş sanırım. Taigo bir tık kaliteli diyorlar.

    Hız sabitlememe olmaması komedi. Benim eski 2012 model 208’de bile vardı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner-Medley -- 1 Nisan 2023; 12:2:27 >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

    Araç beklentimden çok iyi bugün 500 km yol yaptım şehir içi iehir dışı karışık 700 tl 'lik benzinle performansıda gayet yeterli iki sıkıntım var oda direksiyon sert ve amortisör sert.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malahit -- 2 Nisan 2023; 22:18:16 >
  • Bugün itibariyle 1.0 dsg style donanımıyla aranıza katıldım. Fb7 civic ten bu araca geçtim. İlk izlenimlerim olumlu. Hız sabitleme konusu benim için de büyük eksiklik. Servisin çözüm getirmesini bekleyeceğim en azından garanti bitene kadar. Aracı teslim alırken konuştuğumda servis harici yapılan eklentilerin garanti kapsamında olmayacağı söylendi. Bu durum da beni korkuttu açıkçası. Bekleyip göreceğiz diyelim..

  • A. S. YILDIZ A kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun. Kaça aldınız ve ek donanım varmıydı renk dışında. Benim sorduğum serviste işlem gören bölgenin garanti dışı kalacağını söylemişti. Açıkcası bu aracada acc yanda en azından hız sabitleme yaptırmak istenir. Ha hiç olmazsa VW size lütufta bulunupta sabitleyici olmazsada sınırlayıcı koymuş. Trocların hiçbir paketinde hiçbiri yok.
  • Opsiyon vs seçme şansım olmadı maalesef.Çok aklımda olan bir araç değildi. Ekstralarla(cam filmi kaput ve çamurluk filmi seramik kaplama vs) 1 milyon 50 bine geldi aracım. Dediğiniz gibi cruse control olmaması büyük eksiklik. Yaptırmak istiyorum. Ancak garantinin devre dışı kalma ihtimali beni düşündürüyor. Bir süre servisin bir çözüm üretmesini bekleyeceğim.

  • A. S. YILDIZ A kullanıcısına yanıt

    hocam 2023 sifir taigo 1.050 iyi almissiniz style paket


    bende onunuzdeki hafta alma durumum vardi hiz sabt olmadiginj simdi okudum cidden vazgecme sebebim olabilr


    hiz sanitleme olamaya. araba mi olur 1m vercez 😀😀

  • catik kullanıcısına yanıt
    Ne deseniz haklısınız ancak hepimizin milyoner olduğu bir durumda 1 milyonun pek hükmü kalmıyor 😊😊
  • catik kullanıcısına yanıt

    Taigo piyasaya yeni çıktığından sonradan eklenen bazı özellikleri henüz daha yaygınlaşmamış. Mesela hız sabitleyiciyi açtırmayı birkaç yere sordum şuan olmadığını kodlama lisansının henüz piyasaya çıkmadığını öğrendim. Ama adaptif hız sabitleyici ve front assist sonradan monte edilebiliyor böylece hız sabitleyici de gelmiş oluyor. Bence hız sabitleyici nasıl yeni Polo'da varsa (ki alt yapıları ikisinin de aynı) yakın bir zamanda Taigo'da da olacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueice76 -- 9 Nisan 2023; 12:16:26 >
  • blueice76 B kullanıcısına yanıt
    hocam vw servls hiz sabitleme ekleyemiyormu

    zor biseymi bu
  • catik kullanıcısına yanıt

    Yok hocam ekleyemiyor, Servis zaten adaptifi ve front assisti de monte edemiyor. Vagcom'culardan bazıları sadece ACC ve Front Assist monte ediyor(konu ile ilgili bilgi bu forumda 2.sayfada var).Dediğim gibi hız sabitlemenin kodlama lisansı DAHA HENÜZ çıkmamış, hiçbir yerde olmuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueice76 -- 3 Mayıs 2023; 14:46:2 >
  • A. S. YILDIZ A kullanıcısına yanıt
    hocam durum nedir. tiguen almak istiyordum sifir diye taigo alcak gibiyim

    style veya r line ic mekan kucuk geldi mi sana
    kalite algisi nasil begenerek kullniyormusun
    hayalet ekranda cesitli secenekler var mi
    yokuslar 3-4 kisi olur san arabanin zorlandigini hissediyormusun rahat yokus cikiyor mu

    oyle aklima gelenleri sordum hocam musait oldugunda cevaplarini bekliyorum 👍👍
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.