Şimdi Ara

Tahattüd bozma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 7 yıldır d Smart net kullanıyorum iyi kötü idare ediyorduk.Ama 24 Ocak gecesi internetim kesildi ve hâlâ yok.10 defa aradım 5 defa arıza kaydı oluşturdum btk ya şikayet ettim ama nafile.Ne gelen var ne arayan soran nede ilgilenen.

    Şimdi sormak istediğim şu.Benim d Smart la olan anlaşmam 24 aylık ve 15.ayındayım.Şimdi ben internetimi başka bir hizmet sağlayıcıya taşısam cayma bedeli öder miyim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Evet hocam taahhüt süreniz dolmadan ayrılmak istediğiniz için belli bir miktar ödeme yapmanız gerekir. Ancak ne kadar tutacağını biz buradan bilemeyiz. Tarifenizin indirimsiz tutarından indirim oranını çıkarıp kalan aylarla çarptığınızda aşağı yukarı bir bedel çıkar karşınıza.

  • Dejuf D kullanıcısına yanıt

    Millenicomda 2 yıllık taahhüt var. 2 yıllık taahhüt kurallara aykırı sanırım. Iptal edebilir miyim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk_o kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 2 yıllık taahhütler kurala aykırı değil. Elbette iptal edebilirsiniz ama taahhüt süresinden önce iptal ederseniz bir bedel ödemek zorunda kalırsınız.
    Ben en iyisi bütün bunları detaylıca anlattığım konunun linkini şuraya bırakayım, orada her şeyi en ince ayrıntısına kadar açıkladım:https://forum.donanimhaber.com/1-yildan-uzun-sureli-taahhutlerin-feshi-hakkinda--151753865

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dejuf D kullanıcısına yanıt

    89 liradan yaptığım taahhütü millenicom alt yapı değişikliği nedeniyle tarife değişmesi gerekiyor diyerek 120 tl yaptı. bu tarifeye geçerken onayımı aldım. şimdi ben taahhüte aykırı diye thhye gitsem bişey çıkar mı?

  • Türk_o kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz durum taahhüt belgesinde yer alıyor hocam haksız yere yapılmış bir zam yoktur diye tahmin ediyorum.

  • Türk_o kullanıcısına yanıt
    Tarife değişikliğine onay vermişsiniz hocam, elden bir şey gelmez ki. Onayınız olmadan tarifeniz değiştirilseydi o zaman THH tarafından lehinize bir kadar çıkardı belki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.