Şimdi Ara

TABLETTE EKRAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15 gün önce aldığım EZCOOL SMART HD8 tableti ekran bozulması yaptı yani siyah olan bölümün yerine beyaz geldi kamerasını ve fotoğrafları açtığımda ise öğrendiğim kadarı ile renkleri ters çevir oluşmuş bunu nasıl düzeltebilirim resette attım düzelmedi böyle bir konu açılmış fakat verdiği cevapta ben ayarlara giriyorum erişebirlik fakat böyle bende ayar yok nasıl yaparım kullanan arkadaş veya bilen varsa yardımcı olursanız teşekkür ederim



  • Fabrika ayarlarına dönünce, düzelmesi lazım.. Olmazsa, hard reset..
    Servisine de sorun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli Ezcool Kullanıcısı,

    Yaşamakta olduğunuz bu durumdan dolayı lütfen teknik destek ekibimiz ile görüşünüz. ' HD8113 ' numaralı yardım kodunu yetkili ekibe iletmeniz halinde, en kısa zamanda bu konu hakkında yardım alacaksınızdır.

    Saygılarımızla.
  • geç oldu ama buradan tüm ezcool'a hizmet veren arkadaşlara tabiki teknik serviste çalışan GÖKHAN beye teşekkürlerimi bir borç bilirim hayırlı çalışmalar dilerim bu arada EZCOOL dan memnunum kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: telattemizel

    geç oldu ama buradan tüm ezcool'a hizmet veren arkadaşlara tabiki teknik serviste çalışan GÖKHAN beye teşekkürlerimi bir borç bilirim hayırlı çalışmalar dilerim bu arada EZCOOL dan memnunum kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

    Değerli Ezcool Kullanıcısı,


    Memnuniyetiniz bizleri elbette ki mutlu etmiştir. Yaşamış olduğunuz gecikme, tamamen aldığınız yer üzerinden bize ulaştırmanızdan kaynaklanmıştır. Eğer ki direk bize göndermiş olsaydınız çok daha erkenden tabletiniz elinize ulaşmış olacaktı. Sürekli, telefonla gelişmeler hakkında sizi bilgilendirdik. Yenisi ile değişen cihazınızı, iyi günlerde kullanmanızı diler, yurtdışı seyahatinizde de iyi yolculuklar dileriz.



    Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.