Şimdi Ara

Tablet Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bu aralar tablet almak istiyorum ama marka ve modeller hakkında pek bilgim yok. Genellikle internet kullanmak için ve office işlemleri yapabilmek (mesela pdf okumak, google drivedan dosya inceleme vs) için lazım oluyor bir yere gittiğimde ya da okulda. Laptop ağır olduğu için taşınmıyor ve ayrıca hantal tak çıkar işini gör kapa gibi. Hafızasının çok yüksek olmadığı, oyun oynamayacağım ama hızı da iyi olan, özellikle önem verdiğim konu da dokunmatiği ve ekran çözünürlüğü biraz iyi olan ekonomik bir model arıyorum.

    Biraz abartmış olabilirim ama bu seviyeye yakın araştırmam için bana verebileceğiniz tablet önerileriniz var mı? Ya da şu an kullandığınız benimle kullanım amacı olarak yakın arkadaşlar kendi modellerinin avantajlarını yazabilirse herkes için de yararlı olur.

    Teşekkürler



  • artes olabilir orta halli ama özellikleri gayet yüksek http://www.netsiparis.com/detay/38561357019/ARTES-D1002-TABLET-DC-IPS-1G--16G--AND-41--101 çok çok iyi birşey istersen asus'un yeni çıkardığı windows 8 ile birlikte kullanılan asus vivotab olabilir .




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.