Şimdi Ara

Tablet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar herkese

    Üniversiteye başlıyorum bu sene laptop götürmek istemiyorum açıkcası pek o yüzden tabletlere yöneldim. Kafamda samsung tab s 8.4 modeli var , tablette aradığım şeyler:
    dizi , film seyretmek , pdf ve word dosyalarını kullanmak , usb bağlantısı yapılıyor mu tam bilmiyorum ama yapılıyorsa çok iyi olur ,bir de okul ödevleri için sık sık ders videoları izlemem lazım tab 8.4 e baktığımda donanım bakımından iyi görünüyor ama bir arkadaşım ipadde ısrar etti , ipadin sd desteği olmaması , uygulamaların çoğunluk ücretli oluşu , pc den veri aktarımı yaparken sıkıntılı oluşu ve en önemlisi daha önce hiç ios cihaz kullanmadım. Bunlara göre napmam lazım tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum



  • Windows tabletlere yönelebilirsin. Bence onlarıda bir araştır. Yine androidde işini görür. Mağazada güzel uygulamalar var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • psirik kullanıcısına yanıt
    windows düşünmüyorum hocam kaç yıldır android kullanıyorum alıştım baya , şimdi atıyorum ben tab s 8.4 alsam 3-4 sene sıkıntısız beni götürür mü ? son olarak tab s 2 çıkmış arada donanım olarak fazla bi fark göremedim acaba fazla fark eder mi?
  • Amiral gemisi bir cihaz. 3-4 sene götürür. Ancak pil sorun çıkartabilir. Ki bu o kadar sürede her cihaz için bir sorun. Son olarak 2.-3. senede cihazdan sıkılırsın zaten ve değiştirmek istersin.

    Yeni tab s'e bakmadım. Ancak arada muazzam bir fiyat farkı yoksa günceli alınabilir. Yinede incelemelere bakılmalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben su an samsung tab 4 kullaniyorum. Daha yeni aldim. Hizli ve isimi goruyor. Ders videolari da attim, dinlemek icin. Senin bahsettigin tablet benimkinden daha iyi galiba , ozelliklerine bakmadim. Soyle soyleyeyim, bilgisayarda yaptigim neredeyse her seyi tablettte yapabiliyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • psirik kullanıcısına yanıt
    hocam tab s 2 8.0 ekranlı cihaza baktım 32 gb dahili hafızalı olanı teknosada 1300 tl
    tab s dün teknosa turuncu indirimle 880 tl fiyatı vardı , bugün yine eski fiyatına çıkmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 15 Eylül 2015; 10:47:40 >
  • hocam 7 inç ve 10 inç olanı var hangisini aldınız siz? ve aralarında donanım farkı var mıdır?
  • Ben 7 inc olani aldim. Bu bu kadar guzel ise 10 incligi dusunemiyorum bile buyuk ihtimalle ozellik olarak arssinda fark vardir. Benim 4 gb ram cift cekirdek pc den daha hizli calisitor. Bana sorarsan hic dusunmeden al derim. Ancak sunu da soyleyeyim, sarji 4 saate yakin dolduruyor ve tableti de 4 saate yakin kullaniyorum. Bir gunde 4 saat isini gorur mu bilemem.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimi bekle o zaman. Tekrar girecektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslınca hocam benimde kafamda 7 inç olanı vardı , heryere rahatça götürülebilir bi boyut donanım olarakta fena görünmüyor.
    Demin biraz baktım pek bi donanım farkı göremedim 7 ve 10 inç arasında . Haftasonu almaya diye gittim ama tab s modelini görünce kafam karıştı , tab 4 7.0 400 tl , tab s 8.4 880 tl aradaki donanım farkını görünce biraz daha düşüneyim dedim bende
  • Sen bilirsin ancak ben gayet memnunum. Insaallah ileride bir sikinti yasamam. Ben de7 inc olani teknosa da 400 e aldim. Yaninda da 800 e yakin bir fiyata tablet vardi herhalde sizin dediginiz tablettir. Arkadas bana gosterdi ancak o kadar arasinda fark yoktu. Tabii fiyat olarak 2 kati. Iki tane tab 4 alirsin, birinin sarji bittigind digerini kullanip onu da sarja koyabilirsin. Gidip bir magazadan ikisini performansina bakabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C302EA147 -- 15 Eylül 2015; 12:31:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok uçuk bi fark yok hocam haklısın ama şu mesela tab s 3 gb ram , tab 4 1.5 gb ; tab s işlemcisi 1.9 ghz + 1.3 ghz , tab 4 işlemcisi 1.2 ghz bunlar ne kadar bi fark yaratır tabletin kullanım ömründe?
  • Tabii, ileride bu yuksek ozellikler isine yarar. Dedigim gibi benim bu tablet benim bilgisayardan bile iyi diyebilirim. Alsan sikinti cekmezsin ancak ileride ne olur bilemem. Ikisinin arasinda fark olur diye dusunuyorum ama cok az olur. Eger tabletin buyuklugu sorun degilse benim tavsiyem tab 4. 400 cebinde kalir, diger 400 e ileride aldigin tablete bir sey olursa az bir miktar daha ekleyerek bu tabletin iki kati ozellikleri olani alirsin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tab 4 te kullanılabilir ram ne kadar ? aslında ilk başta 7.0 olan vardı kafamda boyutu donanımı fiyatı olsun . Zaten yapıcaklarım pdf ve word dosyalarını açması , arada dizi , film ve ders videoları felan izlemek. Aradaki 480 tl farka değecek kadar bişey var mı onu düşünüyorum
  • 600 700 mb civari kullanilabilir. Gidip teknosa da baksan daha iyi olur. Karsilasgirma yaparsin. Bir de beni haberdar ederek mesaj stsan daha iyi olur. Eger bu basliga girmeseydim gormeyecektim verdigin cevabi. :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizi etiketleyerek cevap yazıyorum
    tamamdır hocam gidip 2 sinide bi göz atayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.