Şimdi Ara

Tabanca Oyunları ve Silah Oyunları Flash Oyun Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 2012 yılından beri aktif olduğumuz bir platformu tanıtacağım sizlere. silah oyunları sitemiz de sadece küçük değil genç insanlar içinde oyunlarımız mevcuttur :) İyi seyirler...

    Tabanca Oyunları ve Silah Oyunları Flash Oyun Sitesi

    TABANCA OYUNLARI
    tabanca oyunları genellikle erkeklerin eğlenerek oynadığı oyunlarıdır. Fakat aramızda gizli tabanca oyunu hastası kızlar olduğunu biliyoruz. Bu yazı tam siz tabanca oyunu tutkunlarına göre ,sizler için ilginizi çekebilecek sevilen tabanca oyunlarını listeledik.
    1. Nişancı Kovboy
    Eğlenceli bir refleks oyunudur. Amaç düşmanı zamanında görüp, ateş ederek etkisiz hale getirmektir.
    2. Yalnız Kurt
    FPS kategorisinde bir tabanca oyunudur ve çoklu oyuncu moduna sahip değildir. Bu oyunda başarılı olmak için hedeflere iyi atışlar yaparak son ana kadar mücadele etmelisiniz. Yalnız kurt oyunu ile kendinizi Rambo gibi hissedeceksiniz.
    3. Zombi Korsanlar
    Bu oyunda haznenizi çalmak isteyen korsanlar var ve amacınız hazinenize doğru giden korsanları isabetli atışlarınızla durdurmak. Heyecan dolu bu tabanca oyununda bölümler atlayacaksınız ve atladığınız bölümler size puan kazandıracak. Kazandığınız puanlarla kendinize yeni silahlar satın alabilirsiniz.
    4. Askeri Kışlada Savaş
    Askeri kışlada geçen bu oyunda kışlanızı ele geçirmeye çalışan teröristler var ve amacınız bu teröristleri imha ederek kışlanızı korumak.
    5. Şehri Koru
    Şehri koru oyunu adrenalin seviyenizi yükselte bilecek bir oyun. Kahramanı yönlendirerek zombileri etkisiz hale getirmelisiniz. Oyun her bölümde bir öncekine göre daha zor bir hal almaya başlar.
    6. Nişancı Polis
    Bu oyun tam da polis olmak isteyenlere göre, oyunda bir çok silah deneyip atış yaparak atış becerilerinizi geliştireceksiniz. Amacınız iyi atışlar yapmak ve eğitimleri başarılı bir şekilde tamamlamak.


    blogumu da takip edebilirsiniz...https://enyenioyunlarblogu.blogspot.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4ssetza -- 3 Eylül 2019; 1:5:15 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.