Şimdi Ara

Taahüt Bitişinde Hat Taşımak, Daha Uygun Kampanyalardan Faydalanmak ve Cayma Bedeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, şöyle bir sorunum var. 1 ay sonra, 20.10.2021 tarihinde faturalı Turkcell hattımın taahütü bitecek. 71 tl ücret ile Bol 15 paketi kullanıyorum 15 GB internet ve her yöne 1000 dakika veriyor. Bana taahüt yenilemek için sundukları kampanyalarda ise daha pahalı paketler mevcut sadece. Halbuki web sitelerinde çok daha uygun kampanyalar mevcut ama bunlar ya hazır karttan geçişlerde ya da başka operatörlerden geçişlerde mümkünmüş.


    Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ise bu daha avantajlı tarifelere katılmamın mümkün olmadığını, taahüt bitişinde hattımın ücretlendirmesinin durdurulamayacağını, indirimsiz fiyat üzerinden yüksek fiyatla faturalandırılacağımı ve cayma bedeli ödemek durumunda kalacağımı söyledi.


    Nasıl bir yol izlemeliyim? Cayma bedeli de dahil ekstra ücret ödemeden kampanyalardan faydalanabilir miyim? Hazır karta mı geçmeliyim yoksa numaramı başka operatöre taşıyıp geri mi Turkcell'e dönmeliyim? En fazla 65 tl bandında önerdiğiniz bir paket var mı? Başlığı açmadan önce okuduğum yazılar iyice kafamı karıştırdı sadece, yardımcı olabilirseniz sevinirim.








  • Kaliteli müşteri hizmetlerine sorsaydınız taahhüt bittikten sonra neyin cayma bedelini alacaksınız diye

    Taşıyıp tekrar gelirsiniz yada diğer operatöre geçiş yaparsınız son ay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git gel yapmanız daha mantıklı hocam, lakin taahhüt bitmesine 28, 27 gün kala yaparsanız iyi olur, o zaman cayma bedeli ödemek durumunda kalmazsınız, sadece kullandığınız kadar fatura çıkar size.

    Başka operatör de faturasız'a geçin, ardından da Turkcell Faturasız (Hazır Kart)'a geçiş yapın, Akıllı 20 paketini tavsiye ederim, hat açıldıktan sonra o pakete geçiş yaparsınız. 20 GB, 1000 SMS/MMS, 1000 Dakika, İlk ay aylık 20 GB hediyesi ve de Akıllı fatura özelliği ile toplam da 65₺.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.