Şimdi Ara

T5/T7 v10.1 Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • T5/T7 v10.1 kullanan arkadaşlar yorumlarını belirtebilirler mi? Kasa ve klavye kalitesi, soğutma performansı tatmin edici mi? Uzun süreli kullanımda sıkıntı yaşayan oldu mu?



  • Öncelikle iyi günler gecen hafta persembe gunu deniz otobusuyle kadikoydeki magazasina gidip T7 v10.1.1 aldim 6.900 liradan showroomda test cihazi yoktu 2 saatte hazirlik sureci veriyorlar bursaya dondum kutusunu actim cihazin kapaginda aluminyumun uretim asamasinda damar olusmus birde ekranda olupiksel vardi monster 30 gune kadar piksel garantisi var ama ekran degisimi cuma okulum vardi cumartesi gittim deniz otobusuyle yine bu kadar pra verip kargoya guvenemedim teknik servise yonlendirdiler degisim istdim 3 saat bekleme suresi var dediler bekledim aradilar gittim degisim olan yepyeni cihazi kutuya koymamislardi elime verdiler iyice test ettim sureli windows kurulmus ekrani sagini solunu inceledim sikintisiz aldim. Simdi kutu acilis videosu cekmeyi dusunuyodum youtube daha zamanim olmadi ilk izlenimlerim kasa cok saglam geldi aluminyum oldugu icin agirligi var kalinligi normal klavyesi oyle kolay bozulucak turden degil tus basma hissiyati normal diyelim msi gibi bir klavye yok. Fan sesini once gidip bir dinlemeni tercih ederim nette cok yazanlar var bu makinalar guclu oldugu icin stok halinde daim hafif sesi oluyor hizi muhtesem kesinlikle uzmez windows takilmalari var adaptoru buyuk ekrani kaliteli bunun disinda oyun icin almadim yuklemedimde cad camde kullanicam sogutmasi 3 fanli gayet basarili control centerden maksimuma aldim mi yazin serinletir oyle bir sogutmasi var ama sesli bu bilgisayari makine muhendisi ogrencisiyim o gozle inceleyip aldim guzel bir kullanimda rahat 5-6 sene goturucektir (not: sansima persembe gecesi cihaza zam gelmis yinede emsallerine bakilinca f/p cihazidir. )

    Edit : Monster guvenilir mi ? Sorusunun cevabidir. Dedigim hatalari gece mail olarak gonderdim cuma gunu aramistim gayet iyi ilgilendirler sadece yakinsaniz istanbula kargoyla ugrasmayin gidin gorun alirken kontrol edin. Olupiksel her markada oluyor sans isi ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcoo95 -- 30 Kasım 2017; 14:3:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.