Şimdi Ara

T200 ü olanlar lütfen bir bakın acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bende 1ay önce t200 aldım.tuş kilidi devrede iken no ya 10 sn basınca kapnıyor.sizde de böyle bir durum varmı.bir yerlerden yazılım yükseltince bu sorunun ortadan kalktığını duydum.aranızda yazılım yükselterek veya başka bir yolla bu sorunu ortadan kaldıran varmı.bunu soruyorum çünkü t200 ü dün genpa nın teknik servisine götürdüm.telin tüş kilidi devredeyken no ya 10 sn basınca kapandığını söyledim.fakat oradaki sekretermi teknik eleman mı olduğunu anlayamadığım geri zekalı görevli bana bunun normal olduğunu söyledi.ben biraz üstüne düşünce telefnu mecburen aldı.bu akşam telin yapılıp yapılmadığını öğrenmek için servisi tekrar aradım oradaki aynı görevli bana telofonumda bir kusur olmadığını söyledi.sınavım başladığında görüşmeyi kesmek zorunda kaldım.yarın kendim gideceğim servise.gelde sinir olma ya.
    Ama şimdi bana söyleyin.aranızda t200 ünde benimki gibi bir kusuru olupta yazılım yükselterek veya serviste herhangi bir şekilde bu kusuru düzeltilmiş olan varmı.







  • ewt var

    ben değilim ama
  • Ben de t200 kullanıyorum.Aynı sorun bende de var. İki hafta önce ericsson (mersin de) teknik servisine götürdüm. Yazılım yükselttirdim. Ama yine de aynı sorunu verdi. Bu olayın, telefonda yaşanabilecek kilitlenmelere karşı reset görevi gördüğünü iddia ettiler.

    yani anlayacağın t200 bu sorunu yazılımla giderilemiyor..

    Biz kullanıcılara da; "gülüseven dikenine katlanır" atasözünü uygulamak kalıyor.....
    eğer sorunu çözersen bizim de haberimiz olsun................
  • ben o sorunu telefonu eşime hediye ederek çözdüm. :)))
  • ben t200den bıktım 4 defa istanbula gitti kvk teknik servise 2 defa değişti ama hala eskisi gibi diyebilirim satıp r520 almayı düşünorum aslında nokiadan vazgeçmicen ama pahalı be!!!!
    HABERİNİZ OLSUN T200 YAZILIM YÜKSELTİLİNCE TENNİS OYUNU BOZULUYO YEİN OYUNA BAŞLAYINCA Bİ ŞEY YOK AMA OYUNA KALDIĞIN YERDEN DEVAM EDİNCE TOP ARADAKİ ÇİZGİNİ ÜSTÜNDEN GEÇTİĞİ YERİNİ SİLİYO VE TOP RAKETİN BİRİNE GÖMÜLÜYO BİRİNE ÇARPMIYO BEN ESKİ YAZILIM İSTEDİM OLMAZ DEDİLER!!!!
  • Bu olayın, telefonda yaşanabilecek kilitlenmelere karşı reset görevi gördüğünü iddia ettiler.

    İddaa değil, gerçek nedeni de bu. Aynısı t65'te de var.
  • bu reset görevi görecek veya açma kapama görevi görecek düğmeyi nokia larda olduğu gibi daha güvenli bir bölgeye niye yapmıyor bu adamlar.
    benim anlamadığım bu teli üreten adamlar telefonu değişik kullanım alışkanlıklarına göre test etmiyormu ? yani bu adamlar teli kıç ceplerine veya bir çantaya koyarak test etmiyorlarmı.test etseler no tuşunun basılı kalıp telin resetlediğini göreceklerdi.
  • sen de kitli ilken basma no tuşuna bu sorun değil
  • ya matrix_reloaded.tr sen de şu teknik servisteki kız gibi bir laf etmişsin.yoksa sen o musun:)).nickinde bayan nikine pek benzemiyor aslında.
    no ya keyfimden basmıyorum.yazın kot tişört dışarı çıkınca mecbur kıç cebine koyuyorsun.no tuşu kazara basılı kaldığından tel kapanıyor.çantada da aynı problemi yaşadım.
    sen bu sorun değil demişsin ama bence bu önemli bir sorundur.
    ayrıca eskiden no tuşu 10 sn basılı kalınca resetliyordu.yazılım yeniletince 14-15 sn sonra resetliyor.demekki resetleme süresini belirleyen yazılım.yeni bir yazılımda bu resetleme süresi 30-40 saniye olarak programlansa hiç değilse telin kazara resetlenme olasılığı azalır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.