Şimdi Ara

t-shirt beğeni & öneri & tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaz geldi malum her ne kadar corona vs derken ufaktan bi yaz havası herkesin arzuladığı şey


    sizlere sormak danışmak önerilerinizi almak istediğim bir konu var


    tişörtü nereden alalım arkadaşlar standart avm mağazalarında nadiren tarz bir ürün ve o ürününde nadiren bedeni kalmış oluyor çoğu sıradan '' basic '' tişörtler yada kimine göre aşırı gelen kimine göre yetersiz gelen baskılara sahip kalite renk beden vs vs işte hepimizin her alışverişte yaşadığı aman bu mağazada da kafama göre bişey yok durumunu bilirsiniz. üzerine avm - mağazalarda uçuk fiyatlarıda ekleyelim ürün maliyeti yanı sıra kira gideri eleman maliyetleride mağazalarda etiketlere yansıyor bunlar eksileri olsada mağazadan almanın güzelliği de malı görerek deneyerek almak yani artılar var eksiler var


    ee hal böyle,covid almış yürümüş dışarı bir çıkan pişman bir çıkmayan pişman arkadaşlar tişörtü nereden alalım ?



    1- bilindik mağazaların internet siteleri bu öneri tavsiye gerektiren bişey değil herkesin bildiği iş.

    2- tarz-tasarım sahibi siteler konusu derin bir dehliz herkesin bildiği yada çok az bilinen bi çok seçenek var paylaşalım herkes sebeplensin.

    3-ilk 2 seçenek dışında bir de sosyal medya mecralarında butikler var çakma - imitasyon - replika tabir ettiğimiz tişörtler dehlizide bilhassa instagram butikleri bunlardan alışveriş yaparsınız yapmazsınız kişisel tercihiniz ama alışveriş yapan epey insan var.


    isterim ki herkes tecrübelerini yazsın 1. seçenek hakkında aslında yazılacak pek bir şey yok işte x marka herkesin az çok bildiği fikrinin olduğu marka ama 2 ve 3. seçenekte tecrübe önemli ; şu siteden 2 tişört aldım 2 yıkamada ağzı gözü kaydı, şu butikten tişört aldım replika ama kumaşı kaliteleri sarkma solma olmadı 1 sezon giydim gibi bilgileri birbirimiz ile paylaşsak herkes sebeplense falan filan hede hödö işte. anladınız siz.


    alışveriş yapmış olun yada olmayın direk e-ticaret sitesi veya instagram butiği paylaşın bildiğinizi atın gezelim görelim sebeplenelim arkadaşlar.


    kendim aktarayım


    https://www.hollyhood.com.tr/ 1 sezon temiz giyersiniz tişörtleri 2. sezona kullanıma göre ev tişörtü dediğimiz kategoriye kayabilir dediğim gibi kullanıma göre 30 derecede yıkamak bla bla fena değil.


    https://www.kaft.com/ 1 sezon ağzı gözü dağılmaz yine 3 sezonda evde giydiğim ürünleri var malum artık dışarı gitmeyen ürünü eve çekeriz biz millet olarak evde gideri uzun kalite eh işte kumaşta


    https://www.tiburon.com.tr/ henüz alışveriş yapmadık eşim bulmuş bu siteyi beğenirsiniz belki


    https://www.tisort.ist/ epey eskilerden bakmanızda fayda var


    https://www.kostebek.com.tr/ alışveriş yapmadım.


    bildiklerimi sıraladım sizde ekleyin devam edelim arkadaşlar asıl mevzu instagram butiklerinde dönüyor güzel markaların güzel tişörtlerini imitasyon yapıyorlar ama çoğu zaman kumaş dikiş vs kalitesine güvenip alamıyoruz instagramda şu butikten alışveriş yaptım beğendim kumaş kaliteleri 1 sezon en azından temiz giyilir vs şeklinde önerin bakalım arkadaşlar. 1-2 baktığım yer var hiç alışveriş yapmadım bunca tantanayı kendi butiği için reklam diye yazmış tırrek denmesin diye atmadım bide alışveriş yapmadığım için bilemiyorum tabi.


    bi el verin tişört beğenemiyorum bulamıyorum herkes sebeplensin.








  • Aksesuarix, bpmonlinestore. Sokak tarzı. Kıyafetlerin hiçbiri benim şehirde yok. "Markalı" dediğimiz yerlerin hepsine bakıyorum bu kıyafetlere benzeyen kıyafet bile yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meola147of

    Aksesuarix, bpmonlinestore. Sokak tarzı. Kıyafetlerin hiçbiri benim şehirde yok. "Markalı" dediğimiz yerlerin hepsine bakıyorum bu kıyafetlere benzeyen kıyafet bile yok.

    bpm değişikmiş bakıyorum , sokak tarzını link olarak atar mısın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymphea7 -- 16 Haziran 2020; 0:8:50 >
  • Siz kafayı yemişsiniz üç kuruşluk dandik t-shirtler için ne bu yaygara. Alın geçin işte !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nymphea7

    bpm değişikmiş bakıyorum , sokak tarzını link olarak atar mısın.



    Alıntıları Göster

    Sokak tarzı derken dediğim iki site de sokak tarzı kıyafet satıyor. Yorumu düzenlesem mi diye düşündüm ama düzenlemedim böyle düşüneceğin aklıma geldi. Bu arada senin bildiğin bpm, aksesuarix gibi rahat, nasıl desem yani sokak kıyafeti, böyle farklı kıyafetçi var mı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moueson

    Siz kafayı yemişsiniz üç kuruşluk dandik t-shirtler için ne bu yaygara. Alın geçin işte !

    Doğru dürüst istediğimiz baskılı tişört bulamayınca mecburen farklı siteleri araştırıyoruz.

  • https://www.ma-cesta.com

    Farklı bir tarz yeni bir marka bir incele derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eray-E -- 16 Haziran 2020; 9:54:1 >
  • Sağlam vücut olmadıktan sonra ne giysen boş
    Vücudum yokken saatlerce elbise arar denerdim. Şimdi açıyorum tak tak tak sepete koyup alıyorum. Kötü dediğim tişört bile üstüme öyle bir oturuyor öyle bir yakışıyor ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.