Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: strategos
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.581
Cevap
125
Favori
299.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grimer

    Linkini ileteyim hocam. TX AC U01 Type-C - USB 3 OTG USB Flash Dönüştürücü https://www.amazon.com.tr/dp/B07PNS821T/ref=cm_sw_r_cp_apip_pSZCQtzqauDna

    teşekkürler

  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkin39

    Birde ilk bakımları ilgili birşey sorayım. Ben arabayı ikinci el sıfır aldım. İlk çıkış bayiden tescili Aralık. Servis menüsünde ilk bakım için 102 gün yazıyor. İlk bakım ilk tescil mi yoksa üretilen tarih mi anlamadım. Arabayı aldım 3.5 ay sonra ilk bakımı geldi

    Ne yazık ki o süre içinde bakımı yaptıracaksınız. Ben sizin yerinizde olsam aracın ilk satışını yapan bayii ye bir derdimi anlatırım , kabul etmeyebilirler. Sizin istersiniz süreyi aşabilirsiniz arac garantisi devam eder. Ama dsg vs bir sorun çıkarsa servis bunu kullanıp iyi niyet çerçevesinde davranmama yoluna gidebilir.

  • Arkadaşlar merhaba, ender elektronik e gidip şerit takip klavuzu ve trafik jam assist i açtırdım. Şerit takip klavuzu maalesef stabil çalışmıyor. Şeritte direksiyon motoru sürekli çalışıyor ama araç yine sağa sola gidiyor. Bilginiz olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grimer

    Arkadaşlar merhaba, ender elektronik e gidip şerit takip klavuzu ve trafik jam assist i açtırdım. Şerit takip klavuzu maalesef stabil çalışmıyor. Şeritte direksiyon motoru sürekli çalışıyor ama araç yine sağa sola gidiyor. Bilginiz olsun.

    Yani çok kafaya takılacak bişey değil sanırım.

    Tabela okumayı açtırdınız mı?

  • ugarb kullanıcısına yanıt

    Yok sadece saydığım iki özelliği açtırdım.

  • grimer kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Gizli özellikler açılırken şerit takip asistanı açılıyor ama adaptif şerit kılavuzu açılmayabiliyor,bu da aracı iki şerit arasında tutuyor ama şeriti ortalamıyor.
    Aşağıya ACC uygulaması yapılmış ve özellikler aktif hale getirilmiş aracımın ekran görselini ekliyorum,belki yardımcı olur.

    *** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***
  • Tyrell T kullanıcısına yanıt

    Hocam araç 2021 model. 2021 modellerde bu şerit takip klavuzunu kaldırmışlar. Adaptif şerit klavuzunu açsan da araç yine şeritte tam ortalamıyor bende şu anda açık. Yani maalesef stabil değil. 2021 öncesinde hiçbir problem yok. Bunun illaki bir kalibrasyonu falan vardır ama araştırmak lazım

  • grimer kullanıcısına yanıt
    Özelliği açan kişi adam gibi işini yapsa sizin kılavuz da çalışır,benim aracım 2019 model,ACC sonradan uygulandı,kodlar da uygun olarak yazıldı.Kısaca elbette olur,açılır;yapan kişi işin ehli olsun yeter.
  • Tyrell T kullanıcısına yanıt

    Erdem Elektronik den daha iyi bir yer var mı önereceğiniz? 2019 ve 2020 lerde kamera modülleri M versiyon olarak geçiyor. 2021 lerde S versiyona geçilmiş. Bu kameranın en stabil çalıştığı versiyon M versiyon ona döndürürüz ama kamera beyninin yanma olasılığı var dediler. Ayrıca kodun yanlış olma gibi bir durumu yok tek bir parametre değişiyor. OBDeleven üzerinden long coding ile bu işlemi herkes yapabilir

  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkin39

    Ben öyle bir uyarı görmedin. Üzerine tıklama dediğiniz medya ekranı üzerinizde mi acaba? Bunun yerini tam tarif edebilirmisiniz. Çalışmadığı zaman sadece hayalet ekranda A üzeri çizgi şeklinde çıkıyor.

    Ana ekran üzerinden sırasyla seçim- araç durumu ve info start stop a basılacak

  • grimer kullanıcısına yanıt
    Sorum şu;siz menüde şerit takip kılavuzunu açık görüyor musunuz?
    Araçta ACC mevcut mu?Eğer mevcutsa sizi teste çıkarıp sağlıklı çalıştığını gösterdiler mi?
    Sizi bilemem ama ben M versiyon,S versiyon,beyin yanma diye anlamam;ben sonuca bakarım,olur mu olmaz mı?Sağlıklı çalışır mı çalışmaz mı?
    Ben İstanbul’da yaptırmadım ama Ender Elektronik’ten de fiyat almıştım,içime sinmedi gitmedim.
    Bakın işte mesele de o;bu işi herkes yapıyorsa biz burada neyi çözmeye çalışıyoruz?
  • Tyrell T kullanıcısına yanıt

    2021 lerdemi bu problem var

  • burakcal2 B kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam,benim aracım 2021 model değil
  • Benim araç 2020. Şerit takip sonradan açıldı. Problemsiz çalışıyor

  • Tyrell T kullanıcısına yanıt

    Şerit takip klavuzu menüde açık, araç çalışırken açık diye de uyarı veriyor. Araç zaten sürüş asistanı plus paketli. ACc ve şerit takip var. Yani yazılımsal olarak bir problem yok. 2021 modellerde eksik gelen bir şey var ki stabil çalışmıyor. Ben kendim test ettim araç ortalamaya çakışıyor ama sağa sola gidiyor yine de. Ufak bir destekle şeritte ortadan gidiyor. Tabi bunun işlevi tamamen ortada kendi kendine durması. Siz nerede yaptırdınız ? Onlarla arayıp görüşeyim. Kodlama dışında yapabilecekleri bir şey olduğunu düşünmüyorum.

  • grimer kullanıcısına yanıt
    Durumu anladım.Ben Konya’dan bir firmaya yaptırdım.Instagram’da konyavagcom adresini bulun,yaptığı işleri de görün.Numarası da orada mevcut.
    Siz izah edersiniz,yapılacak bir şey varsa mutlaka yardımcı olur.
  • grimer kullanıcısına yanıt

    1000km uzun yol yaptım , motoru acmak için de iyi oldu.

    araç 130-140km hızda 7-7.5 lt yaktı.

    120 den sonra az miktarda , 140 dan sonra aynalardan rüzgar sesi başlıyor.

    120-180 ara hızlanma bayağı tatmin edici .

    200 km üstüne çıkmadım henüz. Ama 200 km üzerine rahat çıkabilecek bir motor.

    seritte tutma asistanı ile ilgili bilgi için tesekkurler. Bu durum doğuş otonun verdiği bilgi ile örtüşüyor aslında , travel asist özelliği t-roc da yok anladıgım kadarıyla , 2021 de gelen versiyonlarda versiyon kodlarında gözülmüyor. Aktif edilse de çalışmayacagını anlıyorum.

    not: ufak bir arazi denemem oldu. Autohold u kapatmayı unutmayın, debrijajı çok zorluyor. Isınma ve sıyırma yapabiliyor.

  • T-ROC T kullanıcısına yanıt

    Motoru uzun yolda hız yaparak açmaya çalışmanız zararlı. Rodajı şehir içi ara hızlanmalarla açmanız gerekiyor. Aracın içinde dikiz aynasındada bu şekilde yazılı geliyor.

    autohold da bende hep açık olur. Durunca sadece devreye girer yokuş kalkış desteğidir. Trafiktede durunca şanzımanı rahatlatır, kapalı olunca frenden çekince arabayı iteceğinden şanzıman hep ileri iter. Yoldayken niye motoru zorlasın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryukenguile -- 1 Temmuz 2021; 5:25:15 >
  • T-ROC T kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle hocam. Kamera değişirse olur dediler. Herşey kamera ile alakalı yani. Onun maliyeti de 2500-3000 TL dediler. Ebay de 100 dolar civarına çıkma kameralar var. Aracın garantisi bitince ancak bunları denerim. O da 4 sene sonra. Ya da alayım kamera dursun sonra takarım. Sadece kamera değişecek bir de kodlama yapılacak. Trafik jam asist garip bir şekilde çalışıyor. Dsg kullanımı olarak nasıl bir yol izliyorsunuz? Sıkışık trafikte özellikle? Ben manuel e alıp 1-2 yapıyorum sonra kendisi 1 e alıyor duruyorum tekrar aynı şekilde. Bir de yokuşlarda N de iken el freni çekiyorum sonra P ye alıyorum. Bunun dışında dikkat edilecek bir şey var mı ?

  • burakcal2 B kullanıcısına yanıt

    İnfo kısmına gelemedim göremiyorum. Yanlış bir yere mi basıyorum acaba müsait zamanınızda bir resim yükleyebilir misiniz?

  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.