Şimdi Ara

T-10'mu - Bat Chatillon 25 T-AP'mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • T-10'mu

    Bat Chatillon 25 T-AP'mi

    Amx 1390'mı

    bu tankların araştırması yapılmış vaziyette 3'ü arasında kararsız kaldım , hangisini önerirsiniz ?



  • 3 ü de kullanımı çok farklı tanklar oyun sisteminize göre karar verseniz daha iyi olur biri Is-7 yolu ilk 10 tieriniz olucaksa güzel bir seçim olur. Ama oyun stilinize göre bc veya amx te tercih edilebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında birazda maliyetine bakıyorum işin,

    bat chatillon orta tank olduğu için tamiri daha hesaplı olabilir gibi, ayrıca şarjörlü 6 mermi kapasite var.

    e75 vardı çok iyi bi savaş geçirmezsen para sürekli eksiye gidiyodu sattım onu paraya çevirdim .

    t-10 un para kasma bakımından nasıl olduğunu bilmiyorum .
  • T-10'u bir orta tank gibi oynamak lazım yoksa sizi gerçekten üzer. Ön zırhından ne var ne yok yiyor sakın ön zırhına güvenip en önden gitmeyin. 50 km/h gibi bir son hızı var bu tankın ve bu hıza gayet hızlı ulaşıyor. Yani kıvrak bir alet olduğu söylenebilir. 122 mm M62-T2 topu da gayet iyi iş yapıyor. Kesinlikle bir orta tank gibi oynanması gereken bir tanktır.
  • Bat Chatillon u aldım .ilk izlenimlerime göre zırh denen birşey yok , taş atsalar deliyo

    ama 6 mermi olayı güzel ortalama 300-400 arası vuruyo .arkadan veya yandan yakalarsanız 9 tier tankı tek başınıza alıyorsunuz.

    kötü yanı 6 mermi bitince 45 saniye kaçacak delik arıyorsunuz mermilerin yeniden yüklenmesi 45 saniye

    tankın tamiri 15000 + yeni mühimmat ortalama 15000 desek,30000 gideri var her şavaş (canlı kalamazsanız tabi )
  • T10 falan alma hiç gerek yok sonu is7 ye giidyor ve bence oyunun en vasat sevıye 10 larından biri.

    Behçet i al rahat et, zaten çok hızlı ve camo su oldugundan ne seni vurabılırler nede görebilirler. Yolun sonunda mutlu son var zaten behçet 25 t oyundaki açık ara en kullanışlı tank.

    yıllardır hep ağır tanklar veya td ler ile oynuyorum o amx serısını falan çekebileceğimi düşünsem kesin alacagım bir tank.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 26 Temmuz 2017; 13:1:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, peki is7 o kadar vasatsa ağır tank yolunda neleri öneriyorsunuz? nedenleri ile yazabilirmisiniz?
    hayır bende de is3 var da.. yol yakınken vaz mı geçsem diye düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trgenesis

    merhaba, peki is7 o kadar vasatsa ağır tank yolunda neleri öneriyorsunuz? nedenleri ile yazabilirmisiniz?
    hayır bende de is3 var da.. yol yakınken vaz mı geçsem diye düşünüyorum

    valla is7 de eski zırhı yok artı olarak is7 gören gold mermiye sarıldıgı için zırhında anlamı kalmıyor. Tabi en büyük sıkıntı topunda tankın 10. sevıye ağırlar arasında açık ara en kötü topa sahip 3.10 aim süresi, 250 deliciliği, 0.40 dağılması ve 13,5 yükleme süresi var.

    Zaten bu tank ile yakın mesafe oynayabılırsınız ama yakından bile e100 maus gıbı tankları delme şansınız düşük diyebılırım. Kağıt üzerinde mobıl derler bu tanka ama ilk hızlanması iyi onun dışında standart ağır tank, 60km son hız yazar buna sakın aldanmayın.

    Tareti harıkadır ama namlusu eğilmez herzaman heryerde kullanamazsınız.

    Sidescript iyi yapar ama yine harita lazım bunun içinde.

    Sonuç olarak bence bunun 9. sevıyesı yanı t10 daha iyi bir tank. Ben 10. sevıye oynamasamda olur 9 yeter dersenız t10 açın oynayın derim.

    American e5 her açıdan is7 den daha kullanışlı bir tanktır. Bir kere muhtesem bir topu var keyif alırsınız oyundan. Orta benzeri bir ağır tank olduğu için orta tanklar İle herşekilde kapışırsınız. Hareketli oldukça önden delinmeside gayet zordur. Her map e uygundur her mapte iş yapar map seçmez.

    En büyük dezavantajına gelirsek yan zırhı yoktur ve büyük komutan kulesi delinebilir ama tankta ustalaşınca zaten o kısımlarınızı göstermesiniz.

    Sonuç olarak bence biraz hızlı, vurdumu delen, dengeli kolay
    kullanımlı ağır tank istiyorsanız e5 alın, çok zırhlı ama çokta yavaş tank istiyorsanız maus açın. Yeterki is7 açmayın çünkü hiçbirşeyi mükemmel yapamayan bir tanktır yani herşeyden biraz koymuşlar ama hiçbirşeyi tam olarak iyi yapamayan ortalama bir makina çıkmış ortaya..tabi bu tankı çok sevip çok iyi oynayanlarda var saygı duyarım.

    Forumlarda ilerleyen zamanlarda buff alacagı söylenıyor is7 nın ama wargamıng bu ne yapacagı belli olmaz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 26 Temmuz 2017; 13:0:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Is-7 genelde yeni başlayan herkese ilk önerilen tanktır çünkü yolu hata kaldırabilen bir seridir. Oyun mekaniklerini ortalama olarak çözen birisi ıs-7 ile çok zevkli oyunlar çıkartabilir. Is-7 yi görenlerin gold atması kısmına gelirsek yanlış bilmiyorsam maus görende gold atıyor E100 görende gold atıyor veya başka Tier 10 heavy görende gold atıyor açılı oynandığı zaman diğer tanklardan daha üstün bir zırhı oluyor ki özellikle gövdeyi gizleyerek taret oynayabileceğiniz bir kaya buldunuz mu deyme keyfe oluyor. Topunun açısı diğer heavy tanklardan çokta kötü durumda değil özellikle 113, Type 5 heavy ve alman ağırlarına göre üstün bile denebilecek durumdadır Amx 50b E5 ve T57 nin top açılarına göre durumu kötüdür ancak o 3 tanktada taretten rahatlıkla hasar alan tanklardır ortalama bir savaşta Is-7 nin yapabilecekleri inanılmaz olabiliyor kısacası :) tabi oyuncusunada bağlı bir durum :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • korlici kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkürler... bu kadar gelmişken bi alıp görücez heralde :) tabi herkesin oyun stili farklı, becerisi farklı.. oyunda hafif tankla oynayıp hasarda ilk 3 e girdiğimde oluyor, ağırla oynayıp sonlarda olduğum da... en güzeli zevk almaya bakmak.. sanki şarjörlü tanklar bu oyunda daha keyifli gibi... deneyip göreceğiz..
  • o kadar geldıgın bırsey yok daha ıs3 tesın cidden alma is7, benım is7 ile 3k savaşım var cidden önermiyorum. Seni oyundan sogutacak şekilde kötü bir topa sahiptir ayrıca zırhı falanda öyle efsane değildir gelır karşına bir 270 delen obje 140 e50m zırhın falan kalmaz.

    oyun artık değişti en önemli şey hız ve silah. aslında ben sana obje 140 a gıt derim ama orta tankla oynamak zorlar en başlarda o yüzden ağırlara git ama is7 ve amx 50b ye gitme..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 26 Temmuz 2017; 18:8:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarjörlü al tabi onlar keyif makınası, pc de oynuyorsan en efsane tankı yanı wtf e100 ü alma şansın yok ama skoda tvp alabılırsın keyifte alırsın. T57 heavy var o iyi ama yolu çok sıkıntılı. Yukarıda dediğim gıbı şarjörlü ama 50b ye gıtme derım..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonradan ortaya da başladım T34-85 var.. obj 140 a gitmeyi planlıyorum.. çek ağacında daha tier 4 teyim.. hafiflerde var oynadığım.. keyif alınabilecek tanklara gidiyorum/gidiyordum. yani kmt hariç her tarz tank ile oynuyorum. illa ağır olacak illa orta olacak diye bir derdim yok... az oynayan biri olarak İs7'nin kötü olması tier 8 e kadar gelmişken kötü oldu.. aslında isabetsiz toplardan da nefret ederim ama en fazla o ağaçta vakit harcadım diye de şimdi geri dönmek zoruma gitti :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trgenesis

    Sonradan ortaya da başladım T34-85 var.. obj 140 a gitmeyi planlıyorum.. çek ağacında daha tier 4 teyim.. hafiflerde var oynadığım.. keyif alınabilecek tanklara gidiyorum/gidiyordum. yani kmt hariç her tarz tank ile oynuyorum. illa ağır olacak illa orta olacak diye bir derdim yok... az oynayan biri olarak İs7'nin kötü olması tier 8 e kadar gelmişken kötü oldu.. aslında isabetsiz toplardan da nefret ederim ama en fazla o ağaçta vakit harcadım diye de şimdi geri dönmek zoruma gitti :)

    valla isabetsiz topları sevmıyorsan is7 senın için kabus olacaktır onu söylim. İs7 nin nişancısı genelde vodka içip geçer silahın başına :)) Ama T10 iyi tanktır son topuda is7 den çok daha iyidir. Zaten buff aldı adı değişti falan eskiden adı is8 di.

    Valla bence direk git obj 140 a hiç ugrasma diğerleriyle hem o ağaçtan gidince t62a yıda açabiliyorsun oda efsanedir zaten çok fark yok 140 la aralarında. Skoda gayet iyi şarjörlülerde sanırım 25 sanıye civarı yükleyip 4 mermi atıyor hızı var camosu var daha ne olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 26 Temmuz 2017; 18:40:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Site üzerinden son gelen patch ile dengelenicek tankların dengelemelerini inceleyebilirsin. Is-7 ile 2k üstü wn8 ile oynuyorum ve herkese tavsiye ediyorum yeterki dikkatli oyna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  T-10'mu - Bat Chatillon 25 T-AP'mi

    Tabloda ufak tefek hatalar olabilir ama kabaca bazı tankları listeledim. Yeşiller kendi sınıfında en iyi değere sahip alanlar... tabi göreceli konulara girmedim... örn.sheridan lt olup 910 vuruyor da 76 pen. ile kimi deler, kimi arkadan yakalayabilir vs gibi detayları girmedim... direk düz matematiksel baktım olaya... forumda görmedim.. belki karşılaştırmak isteyen arkadaşlara iyi gelir...




  • is7 yi kimseye tavsıye etmiyorum arkadaşlar zevksız keyıfsız bır tank, keyif almak istiyorsanız topu ve hızı olan tankları tercıh edın çünkü oyunda artık zırhın pek bir önemi yok zaten is7 de öyle abartı bir zırh ta yok, haa arada sırada 300 artı metreden td atışlarını sektirir o kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 27 Temmuz 2017; 14:47:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • is4
  • 1390 ile BC arasında ahım şahım fark yok. Ama İS 7 bunlara nazaran başka bir kulvar sayılır. Bence BC yi seçerek doğru bir tercih yapmışsın. BC en önden gitmeye zorluyor insanı birçok mapta bu hataya düşmemeye çalış. özellikle karşıda obj140 gibi hem hızlı hemde sana nazaran daha fazla sektirebilen tanklar olduğunda. AMX 1390 da hemen hemen bc ile aynı ama sanki bu sırada bi tank eksik gibi. Yani AMX 1390 8. seviye 13105 ise 9. seviye gibi. İleride bunlara kesinlikle buff gelir.

    T10 sırasında ise İS 7 var. İS 7 Enteresan bi tank. JPG'den birkaç defa paletlerin ön kısmından tek yemişliğim var. Gemi topu var. Nişan süresi uzun, sapma yüksek, delmeme ihtimali fazla ancak her tarafından sektirebilen bi tank. Lakin ön zırh altı çok kötü. Hızlı ama yükleme süresi düşük. İS 7 yerine İS 4 ya da E 100, E5 daha mantıklı olabilir. Ama şunu demeden geçemem İS 7 nin bi albenisi var. Birde çarpışan araba gibi sağa sola dalma hissi veriyor.

    Benim genel fikrim şuan itibariyle kasmak gereken tank ojb 140. Zira Eylül 1 e kadar indirimde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tolga_ceM

    1390 ile BC arasında ahım şahım fark yok. Ama İS 7 bunlara nazaran başka bir kulvar sayılır. Bence BC yi seçerek doğru bir tercih yapmışsın. BC en önden gitmeye zorluyor insanı birçok mapta bu hataya düşmemeye çalış. özellikle karşıda obj140 gibi hem hızlı hemde sana nazaran daha fazla sektirebilen tanklar olduğunda. AMX 1390 da hemen hemen bc ile aynı ama sanki bu sırada bi tank eksik gibi. Yani AMX 1390 8. seviye 13105 ise 9. seviye gibi. İleride bunlara kesinlikle buff gelir.

    T10 sırasında ise İS 7 var. İS 7 Enteresan bi tank. JPG'den birkaç defa paletlerin ön kısmından tek yemişliğim var. Gemi topu var. Nişan süresi uzun, sapma yüksek, delmeme ihtimali fazla ancak her tarafından sektirebilen bi tank. Lakin ön zırh altı çok kötü. Hızlı ama yükleme süresi düşük. İS 7 yerine İS 4 ya da E 100, E5 daha mantıklı olabilir. Ama şunu demeden geçemem İS 7 nin bi albenisi var. Birde çarpışan araba gibi sağa sola dalma hissi veriyor.

    Benim genel fikrim şuan itibariyle kasmak gereken tank ojb 140. Zira Eylül 1 e kadar indirimde.

    dediğin gibi BC önden gitme hissi yaratıyor. önden gidincede malum gümlüyorsun.
    ama çatışmanın ortasına siz hayırdır gardaş dercesine :) 6 mermi ile girmek süper oluyor. en baba tankı 6 mermi ile alaşağı edebiliyorsunuz .

    E100 , MAUS , gibi ağır tankların korkulu rüyası aynı zamanda , düşünmeden alın diyorum yani




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.