Şimdi Ara

SYM GTS250 ( Evo değil ) Yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şu an YBR 125 ESD kullanıyorum fakat niyetim bir maxi scooter'a geçmek. Ve ikinci el olarak da SYM GTS 250'ye yoğunlaştım. Ancak bu motor hakkında pek yorum bulamadım. Genel özellikleri olarak da 250 cc, seramik silindir ve sıvı soğutmalı olması dikkatimi çekiyor. Ve fiyat olarak da uygun. Bu motor hakkında bilgisi olan arkadaşlar genel olarak fikirlerini aktarırlarsa çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler.



  • Bu yaz bende alıcaktım denedim bi tanesini beğendim motoru herşeyi güzel özellikle ani hızlanması ve kombine firen sistemi çok iyi, elcik ısıtması telefon şarjı sis farı katlanır ayna gibi orjinal özellikleri var ama alamadım çünkü servise götürdüğümde epey bir masrafı çıktı. Diyeceğim o ki servise göstermeden SAKIN alayım deme.
  • şartları zorla evo al. eski tip motorlar daha çok arıza çıkarır başınızı ağrıtabilir. Yakıt tüketimini de unutmayın.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ve evet GTS 250 karbüratörlüymüş. Bir otomobil kadar yakar bence. Ya şartlar zorlanıp Evo alınmalı ya da GTS 250 fiyatına hem yeni model hem de enjeksiyonlu olan Joyride tercih edilmeli. PCX de güzel ama aynı paraya yüksek cc'de SYM almak daha mantıklı sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.