Şimdi Ara

sxg75 beyaz ekran hatası.. yardım edin kurban olam..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba

    kafayı yicem benim emektar yine bozuldu ama bu sefer galıba mort

    şimdi telefon hiç açılmıyo. beyaz bi ekran ve siemens yazısı çıkıyo üstünde. ne bilgisayar teli görüyo nede tel açılıyo. 40 sanıyede bır reset atar gibi oluyo tekrar siemens yazısı çıkıyo..

    telefon siemens ışıklı reklam tabelası görevi görüyo. daha önce de bu sorunla karşılaşanlar olmuş ama onlar fw yüklemiş düzelmiş ama benim bilg. tel.i görmüyor.. tel İ şarja takmadan hiç açılmıyor. elektrik gelmiyo gibi prize takar takmaz dediğim beyaz ekran çıkıyor..

    # + AÇMA KAPAMA TUŞU KOMBİNASYONU DA İŞE YARAMADI

    BU DA VİDEO SU


    http://rapid---share.com/files/283857201/MOV00001.3gp.html

    lütfen yardım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcin_tr -- 23 Eylül 2009; 13:22:50 >







  • Suan aklimda tam olarak sorunun cevabi yok bu konuda cevabi vardi. Bi iki tusa basarak teli pc nin gormesi saglaniyordu ve yazilim yuklenebiliyordu. ama hatirlayamadim Simdi.tele bisey olmamis endise etme.bulamazsan Ben pc den bakacam suan pc yanimda deil.

    Biraz sabret problemin cozumu var
  • # ile acma tusuna beraber basıp fabrika modunda acmayı dene birde teli ..bu sekilde teli görmesi lazım bil. sonrada yazılım yüklersin..
  • olmuyo maalesef o şekilde de denedim açılmıyor telefon. sadece şarja takınca beyaz ekran geliyo ve anında çıkıyo. çok garip.
  • ismett in dediği gibi # ve kırmızı tuşuna basılı tutarak kabloyu tak ve fw yükle o şekilde teli görecek aynı sorun bendede oluyordu bu şekilde pc nin teli görmesi gerek
  • su an dedigini yaptim ve pc teli gormuyordu su an gordu yani donanimlari vs.buldu FW yüklüyor download ediyor sürümü update ediyor bakalim ne olacak...!
  • merhaba,
    benim sxg75 ile sorunum, telefonum kapandı, kablosunu taktığımda pc de telefonu görmüyor. kare tuşu ile açma kapama tuşuna da bastığım halde pc telefonu görmüyor. Şarj cihazına taktığım zaman beyaz zemindeki siemens logosu geliyor ama şarjdan çıkardığım zaman telefon tekrar kapanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.