Şimdi Ara

SX1 HALA ALINIR MI? iPHONE ALMAYA KARAR VERDIM..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kizilelma
    valla aslında şu an piyasada satılan telefonlar beni tatmin etmiyor aslında. şöyle süper foto çeken mpeg video kaydı yapan mp3 player en azından iriver kalitesinde olan radyosu çok güçlü wifi olan 3g olan gps olan televizyonlu bi şey arıyorum....

    imkansız demeyin. şu anda gigabyte üretiyor gsmart i300 ve i120 modelleri var ve bu dediğim özelliklere çok yakın. en iyisi beklemek ve yıl sonuna doğru yeni çıkacak modellerinden almak diyorum bakın altta link var ne özellikli görün

    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=16001&sp=brand=giga-byte

    aslında bu istediklerinin içinden wifi ı çıkarırsak ve kamera kalitesi %20 civarı düşürürsek işini sxg75 de görür. ben 9 aydır kullanıyorum. ve çok beğeniyorum.



    sx1 konusunda da şöyle söyleyeyim. siemens cep telefonları konusunda insanlar ya çok kötülerler ya da çok överler. sevmeyenler genelde arızalarından dolayı sevmeyendir. 17 kez serviste onarım görmüş sx1 sahibini tanıyorum, adam bu telefondan yine de nefret etmemişti. adı da arslan dı.adama servisten "bu cihazınızı isterseniz s88 ile değiştirelim" demişlerdi, kabul etmemişti.
    çünkü siemens yazılımlı telefonlarının özellikleri gerçekten harikadır. hele sx1 siemensin (zamanındaki) en harika cep telefonudur. bu cihaz aynı zamanda siemensin en çok satılan modelidir. özellik bakımından kesinlikle harikadır. sadece mp3 özelliği, kamera kalitesi ve telefonun hafızası bakımından seni biraz sıkabilir o kadar.

    arıza konusuna gelirsek. arıza yapmayan cep telefonu markası veya modeli yoktur. volkswagenin phaeton marka otomobili bile sorunsuz otomobil olarak üretilmiş. ama sonra 2 tanesi geri toplanmıştı. üretilen tüm elektronik aletler arıza yapabilir. sx1 de yapabilir. ama maalesef sx1 in yazılımından dolayı arıza yapma oranı diğer cihazlara göre biraz daha yüksektir. kesin arıza yapar demiyorum.ama arıza yaşama olasılığın vardır. ama siemenslerin bir özelliği de tamir imkanının çok iyi olmasıdır. sx1 forumuna bir göz atarsan; telefonda karşılaşabileceğin sorunların bir çoğunun çözümünü bulabilirsin. sanırım alacağın cihazın garantisi bitmiş olacaktır. kendin bile cihazın yedek parçasını alıp kullanabilirsin.

    son söz olarak şunu söyleyeyim. başarı teknik servisinin sadece bostancı şubesinde yönetici pozisyonlardaki 6 tane kişinin telefonu sx1 (dikkat et siemens demiyorum sx1)

    anladın sen onu



    öyle bir yazdım ki sanki siemenste çalışıyorum




  • ARKADAŞ SX 1 ALINIRMI YA GARANTİSİ OLSA NEYSE 10 BOZULURDU SENDE PARA İADESİ ALIRDIN AMA TABİ GARANTİLİ OLANLARI ÇOKTAN PİYASADAN KALKTIĞI İÇİN
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kahve

    aslında bu istediklerinin içinden wifi ı çıkarırsak ve kamera kalitesi %20 civarı düşürürsek işini sxg75 de görür. ben 9 aydır kullanıyorum. ve çok beğeniyorum.




    kahve dostum sxg75 hakkında biraz daha bilgi verirmisin sen memnunmusun özellikle kamera mp3 ve radyo önemli benim için çıkış gücü ses kalitesi falan biraz detay verirmisin
    aslında bi arkadaş forum da garantili sx1 satıyo ama emin değilim açıkcası hala pazarlık halindeyiz belki de sxg75 e bakabilirim keza o arkadaşta sxg75 almak için satıyomuş 3 ay önce aldığı garantili sx1 i bende anlamadım madem bu kadar süper efsane telefon neden satıyor insanlar
  • kizilelma o zaman seni sxg75 forumuna alalım
    http://forum.donanimhaber.com/m_6561523/mpage_88/key_/tm.htm
    bu sayfanın 2. mesajından itibaren 20-30 mesajında cihazın özellikleri hakkında kullanıcıların yorumları var. sadece orayı okuman bile yeterli olacaktır.
  • kahve dostum bu telefonda televizyon özelliği de var mı 3g var diyo
  • kamera ve video için alınmaz.ama multimedya özellikleri için laınabilir.radyo-mp3-film izleme gibi
    2-3 senedir kullanıyorum.bozuldukça basıyorum formatı tekrar kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 13 Haziran 2007; 1:44:56 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kizilelma
    kahve dostum bu telefonda televizyon özelliği de var mı 3g var diyo

    televizyon özelliği sx1 ve sxg75 de var.
  • temiz bulabilirsen al
    ama çok zor samanlıkta sarı ip ayırt etmek gibi

  • televizyon özelliği sx1 ve sxg75 de var.


    ya kahve dostum bu televizyon ozelligini acabilirmisin nasil seyrediliyo ikisindede
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kizilelma
    quote:


    televizyon özelliği sx1 ve sxg75 de var.

    ya kahve dostum bu televizyon ozelligini acabilirmisin nasil seyrediliyo ikisindede

    sxg75 başlığı altında yazıyor aslında orada tv izleyen arkadaşlar da var. ayarları da var.oradan devam edebiliriz
  • ben de sx1 kullandım memnun da kaldım ama bence alma, tuş takımı falan şekli çok kullanışsız ha özellikleri yaşına göre çok iyi hatta birçok özelliği yeni tellerle kapışabilir, ama her an yolda bırakma riski de var, sırf kurcalamak için alıcaksan üstünde birşeyler yapmak istiyorsan al, mesela param olduğu gün ben bunun için bir mpx200 alcam
  • öte dursun sx1 Değmez alma !!
  • sx1 alınır yalnız anlayan alır!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR.YILMAZ -- 13 Haziran 2007; 17:10:33 >
  • sx 1 alınmaz mı bee..harika bi tel
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hadigelbenimleol

    Bence sx1 olayı parayla kıyaslanacak birşey değil. SX1 aşkı bambaşkadır. Bozulunca içini sen açıp yaparsın, FW yi kendin yükleyip renklendirirsin, SX1 hiçbirşeye benzemez ve parayla ölçülemez. 79 model Mustang gibidir. Yeni bir BMW bile o tadı vermez.

    SX1, telefona başka gözle bakanların, işi bilenlerin, söküp takmadan zevk alanların, bozulunca telefoncuya değil kendisi yapanların telefonudur.



    />



     SX1 HALA ALINIR MI? iPHONE ALMAYA KARAR VERDIM.....



     SX1 HALA ALINIR MI? iPHONE ALMAYA KARAR VERDIM.....



     SX1 HALA ALINIR MI? iPHONE ALMAYA KARAR VERDIM.....


    Bütün resimler ayrı bir güzel.



    napmışın abi ya coşmuşun bence de bu fiyata alınır tereddütsüz!




  • sx1 şimdiye kadar zvk alarak kullandığım ender cihazlardan biri,ve hala vitrinlere bakıyorum,
    şöyle güzel bir carbon black sx1 bulabilirmiyim diye..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 13 Haziran 2007; 17:57:38 >
  • sx1 alınırmı die soranlardansanız alıpta mundar etmeyin cihazı bırakın değerini bilen alır
  • o kadar arastirdim benim bgenime uygun 4x4 luk bi telefon var mi alayim diye. ilk once iyi bi sey cikana kadar gecici olarak ucuz bi sey alayim dedim sx1 mesela. sonra beklentimi n95 e kadar yukselttim ama yorumlari okudukca o da beni tatmin etmedi ve en sonunda bekleyip iphone almaya karar verdim. 29 haziranda cikiyor arkadaslar ama usa da. turkiyeye kasim aralik gibi gelecekmis ama ben belki de getirtirim artik....muthis bi telefon gelecegin telefonu
  • iphone u ben de alacağım. çok harika bir telefon. ona karar kıldığına da sevindim. ama o kadar kaliteli bir telefon aralıkta da piyasaya çıkınca ucuz olmayacaktır. ben 1500 ytl falan fiyat bekliyorum. ben heralde mayıs-haziran 2008 e doğru alabilirim.



    bu arada benq-siemens de iphone tarzı konsept bir telefon tasarlamıştı. ama üretime geçilmedi.o telefonun
    buradan bilgisine ulaşabilirsiniz.
  • Başlıkta yazanı görünce inan çok şaşırdım. SX1 almak isterken bir dönüşle iphone alacam demişsin? Bu 2 telefon çok farklı ki sen bu 2 telefon arasında mı kaldın?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.