Şimdi Ara

Swift Programlama İçin Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Halihazırda yeni aldığım iyi bir windows bilgisayarım var. Bu yüzden yeni model mac bakamıyorum fakat 2012-2015 arası çıkmış modellerden uygun fiyatlı bulup kendimi geliştirebilir miyim ? Ne tür sorunlarla karşılaşabilirim önerir misiniz ?




  • 2012-15 arası MacBook ( yada MacBookPro) ların çoğunun batarya bitiktir. MacBook'lar bataryasız olunca hızı oldukça yavaşlar. PC laptop gibi bataryasız çalıştırayım masaüstü kullanayım olayı yoktur. Klavyeleri de PC klavyelerden değişiktir, klavye üzerine su gelir, tuşlar arasına çok az su girse bile tüm klavye bozulabilir, erratik tepkiler verebilir, onarılması güçtür, kahve, kola, gibi nesler girerse olanaksızdır. MB'ların güç adaptörleri bile çoğunlukla fakedir, deneyimli Mac kullanıcısı bile gerçeğinden kolay ayırtedemez. Ancak MB bozulunca anlaşılır, fake adaptörle bunlar yaşanmış durumlardır, youtube'ta bakabilrsiniz.

    Onun dışında Swift, yeni başlayan biri için uygun değildir. Swift'teki tasarım ilkelerini, dilin yapısının neden öyle olduğunu anlamadan Swift 'i öğrenmenin çok esprisi yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt

    Intel Macbook'lar prizdeyken iyi çalışıyor pili by-pass ettiği için ama işte mobil cihaz olmaktan çıkıyor. MBP 2014'ü kuzenime verdim. Masaüstü olarak kullanıyor şu an. Ve işini görüyor çoğunlukla.

  • scientia kullanıcısına yanıt
    Benim MacBook 2010-2013 arasında çıkan bir model. Bataryasız CPU yavaş çalışıyor. Apple forumlarında bu konu oldukça yaygın geçiyor. Sendeki MacBookPro 2014 model olduğu için belki o modelden başlayarak Apple o sorunu gidermiş olabilir, araştırmak gerekli. Sonuçta 2012 (konuyu açanın değindiği) modelde bu sorun var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.