Şimdi Ara

(swcbomine) Star Wars Severler Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar yaklaşık 5-6 senedir online oynanan bir oyun var ismi Star Wars Combine. Bundan sonra kısaca swcombine diyeceğim.

    swcombine tamamiyle role play yani rol yapmaya dayanan bir oyundur. diğer oyunlar gibi isminizi istediğiniz şekilde alamazsınız, star wars dünyasına uygun isimler seçmelisiniz. tabii ki bir kısıtlama yok ama isim ve soyad önem arz etmektedir. oyun ingilizcedir fakat ben ve 4-5 türk arkadaş sizlere hiç ingilizce bilginiz olmasa dahi yardımcı olmayı taahüt edebiliriz. oyunun zaten amacı star wars hayranlarını bir araya toplamak ve star wars gezegen severleri kaynaştırmaktır.

    bunca yazı yazdım fakat oyundan hiç bahsetmedim. şimdi oyun web bazlı çalışıyor yani grafik efektleri yok. bir karakter açıyorsunuz kendinize, istediğiniz ırk ve cinsiyetten daha sonra ırkınıza uygun olan yerde hayata başlıyorsunuz. işte buradan sonrası biraz karışık, oyun tamamen star wars evrenini kapsadığı için o kadar büyük bir haritası var ki inanın bir ucundan bir ucuna gemi ile gitmek 3-4 gerçek gününüzü alacak ama meraklanmayın siz bilgisayar başında olmasanız da o saat işliyor.

    diyelim bir karakter açtınız ve evrene girdiniz. ondan sonra tek başınasınız desek biraz tuhaf olurdu. tabii gemiyi, araçları, hatta uzay istasyonlarını alabilmeniz için paraya e doğal olarakta bir işe ihtiyacınız var. işte burada factionlar devreye giriyor. faction demek topluluk demektir. yani gemileri üreten araçları tasarlayan savaşan ticaret yapan onlarca faction. bunlara istek göndererek katılmak isteyebilirsiniz. tabii buradan üye olacak arkadaşlar bizim faction'a yani ailon nova guard'a girmenizi garanti altına alabilirim. ben orada major'um yani binbaşı gibi oluyor. bizim factiondaki diğer 2 türk arkadaş da commender seviyesinde. yani benim 2 üstüm gibi.


    arkadaşlar daha anlatacak o kadar çok şey var ki yazmaya başlasam inanın 1-2 sayfa dolusu yazabilirim. isterseniz devamını sonraya bırakalım da bu konunun altı star wars severlerle dolsun taşsın.







  • Keşke bide sitesini yazaydın da bakaydık oyuna
  • www.swcombine.com
  • Hesap açtım ve aktivasyon mailini bekliyorum.Rehberi vs. okudum, biraz anladım oyunun yapısını fakat yine de Türkçe bir yardıma ihtiyacım var.Bu yardım da sizden gelir umarım.
  • Güzel bir oyuna benziyor. Denemem gerek.
  • Oyunu denedim fena değil fakat çok karışık. Şu ana kadar pek fazla birşey yapamadım oyunu çözmeye çalışıyorum ama pek fazla çözemedim.Bu arada sizin factiona istek gönderdim kabul edilir umarım.

    Oyundaki adım Jawod Aopha(klavyeye rastgele basarak oluşturduğum bi isim )Kel Dor ırkındanım (Plo Koon ustanın ırkı.) Ayrıca haritalar ne kadar büyük en yakındaki bir yere gitmek 12 dk alıyor. Acil yardıma ihtiyacım var.
  • Benim de adım Billie Lightpiercing () yeni üye oldum
  • Bana karışık geldi
  • arkadaşlar kusuruma bakmayın ilgilenemedim sizlerle, ama hemen yardımcı olmaya başlayacağım. benim ismim Gizmo Gizomunge oyunda, ben şimdi sizlere oyundan mesajlar gönderdim. bizim factiona da kabul edileceksiniz ve ben sizleri bizim grubunun altına aldırıp altınıza birer gemi çektireceğim. göreve falan çıkacaksınız ben size oyundan ulaşacağım, oyuna bir bakın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheSerial

    arkadaşlar kusuruma bakmayın ilgilenemedim sizlerle, ama hemen yardımcı olmaya başlayacağım. benim ismim Gizmo Gizomunge oyunda, ben şimdi sizlere oyundan mesajlar gönderdim. bizim factiona da kabul edileceksiniz ve ben sizleri bizim grubunun altına aldırıp altınıza birer gemi çektireceğim. göreve falan çıkacaksınız ben size oyundan ulaşacağım, oyuna bir bakın.

    Arkadaşlara ekliyorum seni
  • İsmim bu ismim bu diye yazdım ama kabul etmedi bu yüzden mesajı 2. değiştirişim bundan sonra kesin kaydoluyım öyle yazıcam isimi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DarthVader- -- 5 Eylül 2012; 21:10:27 >
  • İsim ne yazsam kabul etmiyor ve çok uzun bi süre onay bekliyor 2 gün oldu hala isim alamadım ne yapmalıyım sizce



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DarthVader- -- 5 Eylül 2012; 21:14:35 >
  • Sonunda bi isim alabildim ismim Trel Skutu bir yerde okuduğuma göre imparatorluk tie pilotuymuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.