Şimdi Ara

SVCHOST.EXE yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • forumdaki konuları okudum benim sorunum biraz daha farklı bendeki svchost fazla bellek kullanmıyor veya birşey açınca hata vermiyor. her dakika ekrana geliyor ve uygulama düzgün olarak baslatılamadı 0xc0000018 gibi bir hata veriyor. bazı yerlerde virüs diyor . bunun için bi anti vir indirdim . tarttım ve 2 adet svchost adında virüs buldu. 1 ini silip diğerini karantinaya taşıdı ve sorun devam ediyor. bu sorundan sonra olmaya başladığına eminim : ağ bağlantılarım daki tanıla işlemi başlamadan hata verip duruyor. indirdiğim bazı dosyalarda indirme başarısız oluyor. yardım bekliyorum.



  • http://download.bleepingcomputer.com/dl/6a88edd8d985890bf3adc1444c313a4a/5221fe52/windows/security/security-utilities/h/hijackthis/HijackThis.exe

    bununla sistemin logunu çekip ''DO A SYSTEM A LOG FİLE '' tıkla ve metin belgesi içinde oluşan herşeyi buraya kopyala bakalım bir sorun varmı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T.HAWK

    http://download.bleepingcomputer.com/dl/6a88edd8d985890bf3adc1444c313a4a/5221fe52/windows/security/security-utilities/h/hijackthis/HijackThis.exe

    bununla sistemin logunu çekip ''DO A SYSTEM A LOG FİLE '' tıkla ve metin belgesi içinde oluşan herşeyi buraya kopyala bakalım bir sorun varmı..


    cevap için teşekkürler ama birşey indiremiyorum başarısız indirme hatası veriyor sanırım virüs yüzünden




  • başka bir pc de indirip bir usb ye atabilirsin eğer bu imkanın yok ise, açılışta ''ağ desteğiyle güvenli mod'' ile pc yi açıp öyle indirmeyi dene..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.