Şimdi Ara

Suzuki Virata Off-Road aracı, özel yapım, kişiye özel.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ruhsat Sahibinden 1999 Model Suzuki Vitara JLX

    Aracım tamamen kişiye özel olarak dizayn edilmiştir, normal trafikte ve canınızın istediği her türlü zeminde sürüşe uygundur, çok dikkat çekici bulunduğu ortamda kendisine hayranlıkla baktıran bir araçtır. Araç ile alakalı özellikleri yazıyorum, lütfen konuya hakim olan kişiler arasın, böyle bir araç yapmaya kalkasanız inanın en az 40 bin tl masraf ve zaman olur.

    Otomatik Vites, Klima, Çift Aırbag, Safari Snorkel, Alt Muafaza (Önden arkaya kadar alt kapalı), Dodikler, Warn marka manuel hubs, 5.72 Ayna mahruti, Arka ARB Havalı Diferansiyel kilit ve Kompresör, Becce Ön ve Arka Tampon, Warn Tabor 9K Vinç Sentetik halatlı, Müzik sistemi (Crossever set, bas, anfi, cd çalar) Çift Akü, Fm Telsiz ve Anten, 4 Adet Delici, 2 adet dağıtıcı Hella sis, 3 inc Becce yükseltme kiti, Becce kupa yükseltme, 31x10.5x15 MT İnsa Turbo Lastik, 15 inc ofsetli jant ve Spacer (Flans), Port Bagaj, Gerçek Deri iç döşeme, vinleks vb. değil, Plastı Dıp Boya (Araçta kaporta anlamında değişen yok)
    Fiyat: 33.000

    Aracımı satma nedenim tamamen NAKİT ihtiyacında olup, sadece NAKİT paraya satılıktır, lütfen ciddi alıcılar arasın.
    Tel 5 3 2 - 2 7 0 0 1 9 0







  • Aracın fotoğrafını ekliyorum.
     Suzuki Virata Off-Road aracı, özel yapım, kişiye özel.
  • Suzuki Vitara OffRoad aracı
     Suzuki Virata Off-Road aracı, özel yapım, kişiye özel. Suzuki Virata Off-Road aracı, özel yapım, kişiye özel. Suzuki Virata Off-Road aracı, özel yapım, kişiye özel.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.