Şimdi Ara

Survivor 2016 (5622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
112.526
Cevap
136
Favori
1.588.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56205621562256235624
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2016


(En Son Oy Tarihi: 11.4.2024)
Giriş
Mesaj
  • taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    Peki ya survivor in başlarında serkayin atışlardan kaybettiği sayılar ne olacak bu adam son 1 ay anca atışlarıni Düzeltebildi

    Serkay zaten atış olmayan oyunlarda başarılıydı bunu dokunulmazlık oyunlarda görebiliyorduk

    Emin ol son oyunlar atış olmasaydı serkay yine son oyunları alırdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serkay bile demiş Atakan'a "sen benden daha fazla hak ettin" diye fanları halen daha hak muhabbeti yapıyor. Atakan 5 ay boyunca zirvedeydi, Serkay gibi %40 başarı yüzdesiyle diplerde gezmedi. Serkay boynuna 1 tane bile kolye takmamış iken Atakan 10 kolye ile bu alanda da zirvede tamamladı Survivor'ı. Best Of denildiği zaman Atakan'ı görüyorduk hep, çıktığını da alıyordu adam. Serkay ise "Semih sen çık" diyordu İşin psikolojik yönünde de Atakan Serkay'dan kat be kat başarılı olmuştur. Serkay'ın kendini kaybettiği, oyundan düştüğü, küfürler savurduğu, sınıfsal aşağılamalara girdiği, fiziksel temasa yaklaştığı bir çok sahne gördük. Semih ile baş edemedi, Nagihan ile baş edemedi şekilden şekle girdi, hatta Nihal bile tokatladı bunu ikili tartışmalarda. Karakter olarak da Serkay daha ergenlikten çıkamamış, Alaçatılı bir genç. Atakan ise yokluktan gelmiş, tırnaklarıyla kazıya kazıya statü kazanmış olgun bir birey. Ne yönden bakarsanız bakın Atakan bu yarışmayı dibine kadar hak etmiştir.





  • Final oyununda atış olmasa,ortalama bir parkur oyunu olsa, sadece son oynanan parkur oyunlarına bakarak bile atakan rahatlıkla alırdı görüşündeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survivır Bitti demediniz mi lan hala laga luga yapıyorsunuz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada öyle bir anlatılıyor ki bu sezon erkeklerde en iyi performansı serkay yapmış gibi anlatılıyor

    gerçek bilgileri tazeleyelim :

    serkay:
    sıfır (0) kıbrıs sembol kazandı
    sıfır (0) bireysel dokunulmazlık sembolü kazandı
    şubat ayının başından haziran başına kadar istatistiği %45 civarındaydı,+%15 istatistiği son bir buçuk ay yaptı
    9-9'a gelen oyunlarda BEST OF'ların çoğuna çıkmadı


    atakan:
    9-9'a gelen oyunlarda BEST OF'lara nagihanla beraber en fazla çıkan yarışması oldu
    5 tane kıbrıs sembol kazandı
    5 tane bireysel dokunulmazlık kazandı
    şubat ayının başından haziran sonuna kadar istatistiği %60 civarında kaldı


    eğer survivor 2016 da sadece performans konuşulacaksa bunun şampiyonu:ATAKAN ve NAGİHAN'dır

    seneye survivor 2017'de görüşmek üzere




  • Şükür best star saçmalığı olmayacak, 2019da yapar onu. Seneye de Serkanla Sedayı tekrar alır, diğerleri falso tipler olursa en azından tutulacak biri olur
  • Toplu sms sonuçları açıklandı mı?
  • Volpenotte kullanıcısına yanıt
    Serkan ile Seda'yı ben de bekliyorum. Özellikle Serkan ikinci bir şansı hak ediyor. Umarım bir daha şişerek gelmez Survivor'a
  • Serkan kendin iyi ifade edebilme özelliğine sahip.Bu özelliğini performans olarakta süslerse kıbrısı görecektir diye düşünüyorum.Muhtemelen her şey ilk parkur da belli olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serkan zayifken hizli ve kutlesine gore gucluydu(dagci adam sonucta) simdi basti steroidi hem cok hantallasti hem de kutlesine gore gucsuz kaldi bu yuzden parkurlarda basarisizdi . Eger seneye eski dagci atletikligiyle gelirse finali gorme sansi var.

    Ayrica sakatlanmasinin sebebi de steroid sayesinde bi anlik kas gelisimi yasadi ama kemikleri ve eklemlerinde bi gelisim olmadi iste tam da bu yuzden sakatlandi.vucut gelistirme sadece kas gelistiren bi spor degil ayni zamanda kemikleri de gelistirir.Bu sporda 6-7 yillik gecmisiniz yoksa kullanmayiniz vucudunuza cok buyuk zarar verirsiniz, ben kullaniyorum cunku 10 yildir yari profesyonel anlamda bu sporu yapiyorum.Yarismaci degilseniz de hic tavsiye etmem ne gerek var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dun survivor panorama yi izledim ulan atakani dahada cok sevdim yav o kadar duygusal o kadar temiz kalpli bi adamki yuz halinden belli oluyordu studyodaki seyirciler alkisladikca bakip bakip gozleri doluyordu adamsin atakan iyiki sen kazandin
  • Aylarca takımının zayıf halkası olan serkayı atakanla kıyaslamak saçmalık.
    Atakanla yarışıyor diye yüzde 40 lık performanslarını hoşgördünüz.yeri geldi yunus ve morgüle sayılar verdi.bor aylık performans artışını semih,ibo efecanda yaşadı dönem dönem.önemli olan hep aynı performansta kalmak.
    Atakan ve naginin rakibi yoktu bu yarışmada.damla ve serkay yokluktan mecburi finale çıkan vasat yarışmacılardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    serkay küfür etmiş, yerden ye demiş bunları bahane etmeyin melek geçinen arkadaşlar. burdan kim olsa benzer şeyler yapardı kendimizi kandırmayalım. yok ekranda çirkinmiş, kötü örnekmiş bunlar alttan atakanı işleyen panaroma hakanın lafları. serkayı final adayı olunca dahi konuşmayan papağan hakan. zaten seyircilerde serkay fanı genç kadında bunu dile getirmişti. hiç serkay konuşulmuyor diye.ordan bi vatandaşı şampiyona hazırlama olayı sevdim. zafer gibi adam bile azcık hakkım yendi dedimi, hakan sopa gibi adamı sindirmek için ama sen kendin kaşındın, şiddete başvurmak kabul edilemez gibi laflarla diskalifiye yi maşa gibi söyleyip susturdular programda. malum adamın ağzını tutmak zor. ilk başta zaferi test edip eğlendiler. baktılar rolünü kabul etmiş ve eğlenceli orada. hep çıkmaya başladı. demek istediğim kendi senaryolarının dışından konuşan ve insanları uyandıran birkaç kelimede dahi hemen susturulup hizaya getirildiler. aylin, memiç te 1-2 kez böyle sözü kesilenlerden.
    toparlarsam ;semih baştan beri ne oynayacağı belli olarak gelmiş kaosçuydu. bu yüzden 1.olamayacağını biliyordum, ergenler el öpe dursun. atakan baştan şampiyonluk için biçilmiş kaftandı. dipten gelip alan savaşçı. nagi de bayan karşılığıydı, kendini çenesiyle mecbur eletti. damlada seçilmiş kişi gibi kısa dönem başarılı yarışlarla fırlayıp süpriz finale gelen bayan adayıydı.
    serkay son 1.5 ayda hele son hafta yarışlarında atakanı yarışlarda patatese çevirdi.grafik olarak üni. okumuşlar arz} talep eğrisini düşünsün. atakan aşağı eğilimle inen çizgi, serkay orjinden yukarı eğimli çizgi.ortada kesişir bi noktada. 3lü kaldıkları zaman o kesişme noktası.

    son 2li yarışlarda serkayın atakanı ezdiğini gördük. ki yarışlar onların seçtikleriydi. atakan bu yarışlarda yorulmuş , kilo almış, nagi yüzünden yıpranmış ve bazı atışlarda çok beceriksiz di ve kaybetti. bu sene sonu kilo kaybı sonuçlarınıda vermediler nedense.
    tam tersi ekranda seyri güzel, yarışta kendini geliştiren ve atikliğiyle sayıyı alan serkaydı. serkay finalde 1e1 lerde atakanı bariz yenip finale gidince ben bu adamın 1.liği hak ettiğine karar verdim. NETİCEDE BU BİR BOKS, THAI TURNUVASI GİBİ ELENENLERİN SONUNDA 2 HAKEDEN SAVAŞÇININ ÇARPIŞMASIYSA VE ATAKANI YENİP FİNALE DİREK GİDEN SERKAYDI. final maçında Muhammed Ali nin rakibini yere serdiğini ama smsle halkın yerde kalanı şampiyon yaptığını düşünün o hesap

    acur birkaç ayarlanmış adamla iyi tiyatro seyrettiriyor. hakkını verelim. semih onun en başarılı oyuncusu. ama adam kötü rolde ve nefret edilesi bi karakter. gençler yaş büyüyünce olayları daha net görür, detayları daha iyi yakalarsınız inşallah. tvdeki haberler bile tek yanlı, sizin zihninizde oluşması gereken fikir kadarı veriliyor. ama hükümet bu yönlendirmeyi acun kadar iyi yapamıyor tabii

    serkay, atakana benden 1tık üsttesin, sen alırsın demiş. bence tiyatronun finalini orda otururken serkayda gördü ve kazanamayacağını anladı. kabullenip dile getirmiş nazikçe. şarkıcı nihat okadar sakin karşılamamıştı finalde adı söylenmeyince. çünkü hakkının yendiğini düşünüyordu o da kaybedince. turabi <>atakan benzerliği de hala gözünüzü açmadıysa iyi uykular size.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • uzun yazılardan kıl olurum mobildeyken hele. kusura bakmayın uzun olmuş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serkay Atakana 1.5 ay boyunca üstünlük kurdu algısı devam ediyor sanırım.Lakin durumu istatistiksel verilerle anlattım.Son haftaya girmeden önce atakan 8 veya 9 sayı öndeydi 1 e 1 de.Yani demek istediğim Serkay istatistiklerini Atakanla arttırmadı.Genelde birbirleriyle olan istatistik farkını korudular ve ortada geçti.Ta ki son haftaya girmeden önce atakan performasını arttırıp Serkayla arayı açana kadar.Son haftaysa atış oyunları,denge oyunlarıyla geçti ve Atakan atışları yapamadı Serkay yaptı kazandı.Ben sadece final oyunu atışlardan ibaret olmamalıydı diye düşünüyorum.Ayrıca final oyununu kazanan şampiyon olmalı tezini yanlış olarak görüyorum çünkü 1 oyun 5 ayın önüne geçmemeli benim görüşüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah tikiler hep kaybetmeye mahkumsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazar akşamı yayın akışında survivor var. tekrar verecek heralde
  • Bu konunun da vadesi doldu. Gelecek sezon görüşmek dileğiyle, hoşçakalın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uçan Arı

    pazar akşamı yayın akışında survivor var. tekrar verecek heralde

    Acun posasını da mı istiyormuş
  • bazı arkadaşlar böle saçma sapan bi programla vakit harcıyorsunuz boş işler demişler..
    peki neye baksın bu millet..
    aşırı iğrenç evlendirme programlarınamı,saçma sapan ergen dizilerinemi yoksa gerçekleri saklayan işine geldiği gibi haber sununlaramı??
    hiç tv ye bakmayın kümeste tavuk sayın diyorsanız eyvallah onada:)
  • 
Sayfa: önceki 56205621562256235624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.