Şimdi Ara

Suriyeli çoban Türk çiftçiyi boğazından keserek öldürdü. Evdeki paraları alıp kaçtı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
2.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Suriyeli çoban Türk çiftçiyi boğazından keserek öldürdü. Evdeki paraları alıp kaçtı!


    Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen olayda, Mehmet Akşit adlı çiftçi, yanında çalışan Suriye sığınmacı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.


    Sandıklı ilçesine bağlı Örenkaya kır mevkisinde çiftlik evi bulunan Mehmet Akşit traktör ile tarlasını sürdüğü sırada yanında çalışan Suriyeli sığınmacı tarafından boğazından bıçaklandı.


    Yaralı olarak çiftlik evine giden Mehmet Akşit kendisini bıçaklayanı eşine söyledi.


    Mehmet Akşit ambulansta hayatını kaybetti. Evdeki paraları da alarak kaçan Suriyeliyi yakalama çalışmaları devam ediyor.


    Suriyeli çoban Türk çiftçiyi boğazından keserek öldürdü. Evdeki paraları alıp kaçtı!
    Suriyeli çoban Türk çiftçiyi boğazından keserek öldürdü. Evdeki paraları alıp kaçtı!Ambargo TV (@ambargo_tv) on Xtwitter
    💥Suriyeli çoban Türk çiftçiyi boğazından keserek öldürdü. Evdeki paraları alıp kaçtı! Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen olayda, Mehmet Akşit adlı çiftçi, yanında çalışan Suriye sığınmacı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Sandıklı ilçesine bağlı Örenkaya kır…
    https://twitter.com/ambargo_tv/status/1788903902458323029?t=WjLwS_66M6l3J32xpHBnZw&s=19

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yanında çalışan Suriyeli...
    Eminim günlük 50tlye falan köle gibi çalıştırıyordur. Ne ekersen onu biçersin kendi milletinize ama asgarinin yarısını veriyorum çalışmak istemiyorlar diyip kaçağı köle gibi çalıştırırsan ahanda böyle olur.Sırada sanayide köle gibi çalıştıranlar var bize bir şey olmaz desinler bakıyim.

    Ana muhalefete yüklenilmesinin nedeni ana muhalefet olarak hem devletten maddi destek alması hem ülke genelinde daha geniş bir örgütlenmeye sahip olması hem de az da olsa geleneksel medya gücüne sahip olması ve tüm bu olanaklara rağmen malum partiye doğru dürüst yüklenememesi... Evet,tüm bu olanaklara sahip olduğu halde malumları sığınmacılar üzerinden sıkıştırmıyorsa ne diye ana muhalefet konumundalar?Bu durum yenide değil..Yıllardır böyle...


    Bu ülke bugün bu kadar malumların at koşturduğu bir ülke haline geldiyse bunun birinci sorumlusu ana muhalefet konumuna getirdiğimiz partinin beceriksiz ve etkisiz muhalefetinden kaynaklanıyor...ZP'nin yarattığı etkiyi onca imkana rağmen kendileri yaratamıyorlarsa ne diye ana muhalefet konumundalar?Eğer bu parti ana muhalefetin yükünü taşıyamayacaksa dolayısıyla eleştirilir...22 yıldır tüm rezaletlere rağmen iktidar olmayı başaran bir zihniyeti değiştirmeyi beceremiyorlarsa bir zahmet ana muhalefette olmasınlar..


    Ülkenin birinci sorunu sığınmacı meselesi ve aynı zamanda malumların en savunmasız oldukları konu...Bunun üzerine gitmeyen bir ana muhalefeti nasıl savunalım?Malumlar bu konunun hiç konuşulmaması için çaba gösterirken,bu konuyu gündeme getiren milliyetçi gazetecilerden korkup onları içeri atarken hatta yakın zamanda sığınmacı sorunundan bahsedenleri 'nefret suçundan' içeri atmaya hazırlandıklarını en üst seviyeden açıklarken ana muhalefet neden sessiz kalır?


    Her şeyi geçtim ülkeye doldurulan ve vatandaşlık verilen orta doğulular malumlar için potansiyel 'oy' deposu olacak..CHP gibi bir parti tamamen aleyhine olacak bir seçmen nüfusu değişimine bile nasıl sessiz kalır akıl alır gibi değil...Hadi vatan,millet,bayrak vs geçtim bir siyasi parti bilerek ve isteyerek kendisi aleyhine bir nüfus gücünün oluşmasına niye sessiz kalır?


    Belkide amaçlanan budur...Zaten bugünkü ana muhalefetin ne milliyetçikle ne laiklikle uzaktan yakından bir ilgisi kalmadı gibi...


    İşte bu nedenle ana muhalefet eleştiriliyor dostum...Bunu 2014,2015 ve 2019 seçimlerinde CHP'ye;2014,2018,ve 2023 seçimlerinde CHP'nin CB adaylarına oy veren bir seçmen olarak söylüyorum.


    Kısacası sabır taşı çatladı diyelim...

    Zerre kadar üzülmedim..


    Geçen Hafta tarlanın çevresine çit yapmak için Memlekete gittim 3 gün kadar kaldım . Köydeki Hayvan sahipleri sürüleri için Afgan çobanlar tutmuş. Dağ başında iki Afgan Çobana denk geldim Yeminle gözleri fıldır fıldır dönüyor. Boş gezmem yanımda illaki emanet olur. Birazda nasıl desem zaten suratıma bakan deli olduğumu hissediyor galiba. Hiç muhatap olmadım sadece sert bir şekilde uyardım , Hayvanlarınızı artık buraya sokmayın tel çekiyorum.. diye . Zaten Türkçe nizami .. He abi.. he. abi.. dediler. anlaştık.

    Neymiş Çobanlar 100 bin maaşı beğenmiyormuş !!

    Eee.. Afgan Çobana ne kadar veriyorsun ? Asgari ücretin bile altı !!


    Çobanlık yapanlarında o parayı istemesi haktır. Sen 100 tane Koyun baktıracaksın , gecesi gündüzü haftasonu tatili olmayacak , koyun doğuracak Çoban koşacak , köpeğine çoban bakacak , gece ağılına kurt , tilki gelecek yine Çoban bekçilik yapacak.. ee bu çoban ne kadar maaş alacak ? Günde 8 saat çalışıp Hafta sonu tatil olan asgari ücret alıyor.. Sen 24 saat hizmet bekliyorsun , tatil vs yok..

    nasıl olacak bu iş ?


    He ver Afgan çobana 15 bin sana kul köle olsun vakti geldiğinde artık seni ne yapar malum..

    Ya ama şimdi Irkçılık yapmayın Suriyeli, Iraklı vs diyerek ırkçılık yapıyorsunuz hebele hübele. Niye çünkü bunlar uzaylı, uzaydan gelme.

    Bu arada bunlar mazlum din kardeşlerimiz değil miydi, savaştan kaçan vs falan filan. Napmış öyle boğazından deşmeler para çalmalar filan. Yoksa Ortadoğulu kardeşimin canı oyun mu istiyordu? Yoksa bu ülkenin çiftçisi ona yaklaşmayı mı bilemedi, cebinde mama mı taşımadı? Nedire buradaki olay?

    Ya o değil de ülkede ağır işleri, çiftçiliği vs yapan adam yok o yüzden bunlar getirildi diyenler vardı. Aynen kardeşim bak ne güzel çalışmış. Tam da bıçakla adamın boğazına çalışmış, çalıştığı için de evdeki hakkı olan parayı gasp-şey almış. Zaten milyonlarca sığınmacı da bizim ağır işlerimizi, kirli işlerimizi yapmak için geldiler, tabii hepsi bu işleri yapıyor, can-ı gönülden. Aynen.
  • Tüm bunların yaşandığı ülkemizde iktidar ve ana muhalefet...

    Suriyeli çoban Türk çiftçiyi boğazından keserek öldürdü. Evdeki paraları alıp kaçtı!
    Suriyeli çoban Türk çiftçiyi boğazından keserek öldürdü. Evdeki paraları alıp kaçtı!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • "Eğer bir millet özgür olacaksa; gurura, irade gücüne, meydan okumaya, nefrete, nefrete ve yine nefrete ihtiyaç duyar." [Adolf Hitler 20.04.1889 - 30.05.1945]

  • adolf1 kullanıcısına yanıt

    Adolf yine yanlış söylemiş.

  • Biri gider kıza tecavüz edip öldürür, biri gider okul müdürü kafasından vurur, biri gider boğazından bıçaklar... Hey maşallah din kardeşlerimize bak.

  • Sığınmacıları savunan herkes evine 1 Suriyeli aile alacak deseler kimse yanaşmaz. O derece :))

  • Habere üzülmedim. Bu millet bazı seçimler yaptı 22 senedir. Milyonlarca mülteciye ezici çogunluk evet dedi ve memnun. Demokrasi için saygı duymalıyız bu görüşe.

  • Bu ülkede ekonomi, mülteciler ve başıboş köpek sorunları çığırından çıktı, ama çözmeye istekli siyasetçi yok. Genel seçimde %2,23 oy alan Ümit Özdağ'ı saymıyoruz tabii.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 10 Mayıs 2024; 18:40:59 >
  • Acıma yetime
    Bıçağı takabilir herhangi bir yerine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak bekleneni yapmış Suriyeli. Turk çiftciler ise yaptkları seçimin sonuçlarını yaşıyorlar maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhalefete yuklenmeye gerek yok. Muhalefet mi fetih hayalleriyle bin parcaya ayirmaya calisti komsumuz Suriye'yi? Muhalefet mi is birligi yapti cihatci vahsilerle? Muhalefet mi aldi on milyonlarca ne idugu belirsizi de sonra iceride zorla tuttu uc kurus paraya?

    Muhalefetin ekonomiyi yoluna koymamasi demek, daha ilk seciminden 5 yilini dolduramadan postalanman demek. Oncelik ekonomi olacak. Ekonomi de Batisiz olmaz. Malum kisi de parlak yillarinda ABD'si, AB'si, IMF'si ne deniyorsa yapmadi mi, iktidarini bu sekilde saglamlastirmadi mi? Bati da multecilere karsi olunmasini istemeyecek.

    Tabii ki bu ses cikarmayalim demek degil. Ama bu olayda %1 milyon hatali iktidar varken, muhafelete yuklenmenin manasi ne? Zafer'i sivriltmekse maksat, bir sonraki secim de mumkunse chp ile bir ittifak icinde, en kotu meclise sokacak bir aritmetikle ittifak yapmasi gerekiyor Zafer'in. Atar gider olayi artik yetmeyecek.

    Kopek mopek muhabbeti yapana zaten Allah akil fikir versin, 5 yilda toparlayip, 10 yilda tamamen bitirecegin bir is bu istersen. Adamlar kopek eti yemeye baslayacak dusmanliktan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben bunlar ülkeye gelmeden önceden dedim.Bırak selam vermeyi bir lokma yemek,ev,iş vermeyin diye bas bas bağırdım...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanında çalışan Suriyeli...
    Eminim günlük 50tlye falan köle gibi çalıştırıyordur. Ne ekersen onu biçersin kendi milletinize ama asgarinin yarısını veriyorum çalışmak istemiyorlar diyip kaçağı köle gibi çalıştırırsan ahanda böyle olur.Sırada sanayide köle gibi çalıştıranlar var bize bir şey olmaz desinler bakıyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün AKP'li kaynatam, öldürülen öğretmen için sayıp sövdü katile. Ben de "Asıl suç, iyi köpeği ayırt etmeden onları buraya getirenler" diyince kaçıp gitti.

    RTE'ye tapınmış birine, "Ne olursa artık AKP'ye oy vermezsin?" diye sorun, mal gibi kalakalacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 10 Mayıs 2024; 21:17:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esad büyük lidermiş, ne kadar zararlı var bir şekilde kitledi bize.

  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt

    Aldığı parayı 1 TL düşürse vermez. Para hariç hiç bir şeyin değeri yok.

  • Göçmenler gitse çoban yok dedikleri göçmen çoban.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

    Ana muhalefete yüklenilmesinin nedeni ana muhalefet olarak hem devletten maddi destek alması hem ülke genelinde daha geniş bir örgütlenmeye sahip olması hem de az da olsa geleneksel medya gücüne sahip olması ve tüm bu olanaklara rağmen malum partiye doğru dürüst yüklenememesi... Evet,tüm bu olanaklara sahip olduğu halde malumları sığınmacılar üzerinden sıkıştırmıyorsa ne diye ana muhalefet konumundalar?Bu durum yenide değil..Yıllardır böyle...


    Bu ülke bugün bu kadar malumların at koşturduğu bir ülke haline geldiyse bunun birinci sorumlusu ana muhalefet konumuna getirdiğimiz partinin beceriksiz ve etkisiz muhalefetinden kaynaklanıyor...ZP'nin yarattığı etkiyi onca imkana rağmen kendileri yaratamıyorlarsa ne diye ana muhalefet konumundalar?Eğer bu parti ana muhalefetin yükünü taşıyamayacaksa dolayısıyla eleştirilir...22 yıldır tüm rezaletlere rağmen iktidar olmayı başaran bir zihniyeti değiştirmeyi beceremiyorlarsa bir zahmet ana muhalefette olmasınlar..


    Ülkenin birinci sorunu sığınmacı meselesi ve aynı zamanda malumların en savunmasız oldukları konu...Bunun üzerine gitmeyen bir ana muhalefeti nasıl savunalım?Malumlar bu konunun hiç konuşulmaması için çaba gösterirken,bu konuyu gündeme getiren milliyetçi gazetecilerden korkup onları içeri atarken hatta yakın zamanda sığınmacı sorunundan bahsedenleri 'nefret suçundan' içeri atmaya hazırlandıklarını en üst seviyeden açıklarken ana muhalefet neden sessiz kalır?


    Her şeyi geçtim ülkeye doldurulan ve vatandaşlık verilen orta doğulular malumlar için potansiyel 'oy' deposu olacak..CHP gibi bir parti tamamen aleyhine olacak bir seçmen nüfusu değişimine bile nasıl sessiz kalır akıl alır gibi değil...Hadi vatan,millet,bayrak vs geçtim bir siyasi parti bilerek ve isteyerek kendisi aleyhine bir nüfus gücünün oluşmasına niye sessiz kalır?


    Belkide amaçlanan budur...Zaten bugünkü ana muhalefetin ne milliyetçikle ne laiklikle uzaktan yakından bir ilgisi kalmadı gibi...


    İşte bu nedenle ana muhalefet eleştiriliyor dostum...Bunu 2014,2015 ve 2019 seçimlerinde CHP'ye;2014,2018,ve 2023 seçimlerinde CHP'nin CB adaylarına oy veren bir seçmen olarak söylüyorum.


    Kısacası sabır taşı çatladı diyelim...





  • Ya ama şimdi Irkçılık yapmayın Suriyeli, Iraklı vs diyerek ırkçılık yapıyorsunuz hebele hübele. Niye çünkü bunlar uzaylı, uzaydan gelme.

    Bu arada bunlar mazlum din kardeşlerimiz değil miydi, savaştan kaçan vs falan filan. Napmış öyle boğazından deşmeler para çalmalar filan. Yoksa Ortadoğulu kardeşimin canı oyun mu istiyordu? Yoksa bu ülkenin çiftçisi ona yaklaşmayı mı bilemedi, cebinde mama mı taşımadı? Nedire buradaki olay?

    Ya o değil de ülkede ağır işleri, çiftçiliği vs yapan adam yok o yüzden bunlar getirildi diyenler vardı. Aynen kardeşim bak ne güzel çalışmış. Tam da bıçakla adamın boğazına çalışmış, çalıştığı için de evdeki hakkı olan parayı gasp-şey almış. Zaten milyonlarca sığınmacı da bizim ağır işlerimizi, kirli işlerimizi yapmak için geldiler, tabii hepsi bu işleri yapıyor, can-ı gönülden. Aynen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Mayıs 2024; 1:44:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, seri şekilde yorum yapmışsınız, biraz yavaş olun.
    Almanya'dan paraları gelsin troller savunmaya gelecek, malûm haftasonu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.