Şimdi Ara

Sürekli mavi ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sürekli hata alıyorum sistemi zar zor kurdum cd- sürücüsü felan yok flashdan drekt kurulum yaptım. Önce windows 7 professıonal sonrasında da home basic kurdum ancak ikisindede mavi ekran ve bu uygulama çalışmayı durdurdu programı kapat veya programı yeniden başlat geliyor. Bilgisayar durup dururken hiçbir şeye dokunmadan buu hataları veriyor. Bazende boştayken vermiyor işlem yapmaya kalkınca veriyor(örn, bilgisayarıma girmek veya interneti açmak)

    Her defasında ya appcrash(ki çoğunlukla bu hatayı veriyor) ya da bex di sanırım bunuda yeni yakın verdi. Bunların haricinde verdiği hatalarda;
    0xffffffff, 0x00000004e , 0x000000a gibi hataları alıyorum bunların en başındada ırql_not_less_or_equal ya da page nont gibi hataları veriyor bazende memory management verdiğide oldu ya da ntfs.sys gibi yazan hatalarda olmadı değil.

    Ha ram denedim hatta 10 tane denedim olmadı tek modülde denedim ayrı ayrıda denedim slotlarıda denedim sonuç yok.
    hdd yide değiştirdim, cpu fanını cpu yu da değiştirdim yine de sonuç yok.
    Son olarak psu yuda değiştirdim bu uzay denilen yöntemlede çalıştırdım yinede sonuç yok biosu sıfırladım şase yaptırdım vs. vs. ancak yine de hiçbirinden sonuç alamadım.

    Sistem p4 478pin, nvidia fx 5500 agp ekran kartı 256mb, 350watt psu, 2gb ddr 400ram, awardpc yazan anakart
    ayrıca biosda güncelleyemiyorum çünkü bulamıyorum anakart markası phoenix award modelde ise awarpc v6.00 yazıyor yok başka birşey.
    ve de güney köprüsü aşırı ısınıyor acaba bundanda yaparmı diyorum zaman zaman







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.