Şimdi Ara

Süperonline2türksatkablo geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleyküm beyler,

    Şuan ki kullanım
    Süperonline Telefon+İnternet
    Türksat Teledünya

    Olmasını istediğimiz
    Türksat Telefon+TV+İnternet


    Kadıköyde evimiz kentsel dönüşüme gittiği için başka binaya taşınıyoruz. Lakin gittiğimiz binada Süperonline fiber altyapısı olmadığı için 1 senesi kalan taahhütümden cayma bedelsiz ayrılabileceğimiz söylediler, (yada telekom altyapısı ile sağlayacağı dandik adsl e fiber parası verme ihtimali de varmış tabi) Velhasılkelam telefon numarasını kaybetmek istemiyoruz numarayı taşımak istiyoruz ama cayma bedeli ödemek istemiyoruz-tabiki- telefon numarasını kaybetmeden nasıl bu işi yaparız?







  • Türknet e geçişte taşıma yapamadıkları için numaram boşa düştü. Türksat da taşıyamayabilir çünkü sol farklı bir sistem kullanıyor ev telefonları için. Aboneliğinizi iptal ettirdiğinizde numaranız Telekom a geri dönüyor 3 ila 6 ay arasında başkası alamıyor siz alabilirsiniz. Taşıma işleri sıkıntı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • plusnettr P kullanıcısına yanıt
    Kardeşim allah razı olsun bu 50 gün hikayesini kimse dememişti bu vakte kadar. Ya senelerin aile telefonunu kaybedecektim yada cayma bedelleri ödemeye doymayacaktım. Allah razı olsun.
  • fredweasley F kullanıcısına yanıt
    Amin cümlemizden. Telekoma numaranız geri döndüğünde sizin almanız için tutar. Bende zamanında bulaştım bu sol illetine senelerdir kullandığımız numara gitti uğraşmadım zaten ev telefonu da kullanan yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fredweasley

    Kardeşim allah razı olsun bu 50 gün hikayesini kimse dememişti bu vakte kadar. Ya senelerin aile telefonunu kaybedecektim yada cayma bedelleri ödemeye doymayacaktım. Allah razı olsun.

    Hocam konu ile alakasız superonline iptal için adreste fiber olmadığından cayma bedeli istemiyor bunun kanıtı olarak fatura istiyorlar bana öyle demişlerdi su faturası-elektrik faturası vb. sizden de mi aynı şeyleri istediler bunu nereye göndereceğinizi söylediler mi yani mail ya da fax mı yapılıyor?
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Şöyle dediler telefonda;
    yeni adreste fiber hizmeti olmadığını görüntülüyorum bir dsmart dükkanına gidip iptal işlemi başlatabilirsiniz cayma bedelsiz dedi. herhangi bir evraktan bahsetmedi ama iptali yapacak olan adam yokuş yaparsa tabi ne isteyecek bu hafta veya önümüzdeki hafta göreceğiz(taşınmayı daha ertelemezsek) olunca yazacağım

    edit:biraz yetki karmaşası oldu(şube ben kapatamam-call center hayır ben kapatamam sen kapat) oldu ama finalde kapatıldı ekstra üstte anılmayan herhangi bir bedel ödenmedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fredweasley -- 15 Haziran 2017; 12:59:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.