Şimdi Ara

Superonline Tam Limitsiz 25Mbps TUZAĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • AKK'nın yanında arada kaynayan, çoğumuzun gözden kaçırdığı önemli bir sorun daha var: Aşırı fahiş tarife/kurulum/aktivasyon fiyatları ve taahhüt karşılığında %60'lara varan "sözde" indirimler. 250 lira kurulum, 96/192 lira aktivasyon, 140 lira aylık tarife indirimi nedir arkadaş! Bu sözde indirimlerin tek amacı var, müşteriyi ömür boyu kendine zincirlemek. BTK'nın indirim miktarlarına %20-25 gibi bir sınır getirmesi veya tarife, kurulum ve aktivasyona tavan fiyat getirmesi gerekli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e_capkan

    6-7ay kullandiktan sonra taahut bozmak ile 24 ay kullanmak arasında bir fark kalmıyor

    onun icin oyle yapıyorlar zaten, sallıyorum 1. yılın sonunda vazgecmek istiyorsun ama oyle bir cayma bedeli cıkıyor ki geriye kalan 1 yıl neti kullanmadan aylık faturanı odesen daha ucuza geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    AKK'nın yanında arada kaynayan, çoğumuzun gözden kaçırdığı önemli bir sorun daha var: Aşırı fahiş tarife/kurulum/aktivasyon fiyatları ve taahhüt karşılığında %60'lara varan "sözde" indirimler. 250 lira kurulum, 96/192 lira aktivasyon, 140 lira aylık tarife indirimi nedir arkadaş! Bu sözde indirimlerin tek amacı var, müşteriyi ömür boyu kendine zincirlemek. BTK'nın indirim miktarlarına %20-25 gibi bir sınır getirmesi veya tarife, kurulum ve aktivasyona tavan fiyat getirmesi gerekli.

    Dogru diyorsunuz da niyet bu olduktan sonra btk onu engellese baska bi ucret bulur onu almiyoruz derler.
    Akk kaldirildi da ne oldu? Herkes akkli paketlere zam yapti, turksat madem akk yok o zaman kota bitince gb basi 2gbleri verin bakalim dedi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene taşındığım adreste Fiber altyapısı olmadığı için SOL üyeliği iptal etmek durumunda kaldı. Ben de ADSL tavsiye edecekler falan diye bekliyordum ama sözleşme de Fiber üzerinden yapıldığından, "orada hizmet veremiyoruz" dediler ve sözleşme otomatik olarak iptal oldu.

    Aslında ben iptal ettirmemeye çalıştım, sadece apartmanda altyapı yoktu, hala da gelemedi. Sanıyorum yöneticinin imzası cart curt bişeyler lazım ama o süreç de uzun olur dediler, gittim Türksat almak zorunda kaldım. 1 senedir de onlarla devam ediyorum.

    Dün SOL'a şikayet yazısı attım, siz altyapıyı getirin ben SOL'a geçeceğim, gerekirse taahhüt de vereyim size dedim, yeter ki kutuyu kurun anasını satayım Türksat'tan genel anlamda memnun olmama rağmen şu 1 Mayıs düzenlemesi ile fena halde gözümden düştüler. Değiştirmek istedim.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.