Şimdi Ara

Superonline resmi cevap: Ceonun yaptığı indirim Münferitdir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkanızdayız hocam bu SON olacak. Tek milletiz biz. Türk Milletiyiz. Gereken Yapılsın! Kan emicilere hayır!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CEO'nun yaptığı RÜŞVET'tir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Hacı Bana da versin ozman söylede madem bişi yok bunda bende istiyorum :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemsaglam


    quote:

    Orijinalden alıntı: egeboys0

    Bu yaptığınız ayıp yahu. Ceo böyle bir inisiyatif kullanmış. Ne var bunda? Hem buraya söyleyen arkadaşı hemde ceo yu zor durumda bırakıyorsunuz. bazen hayretler içinde izliyorum sizi. Görende interneti bedava verdi sanacak.

    Yanlış düşünce, o insiyatif bana neden kullanılmıyor? Benim ne eksiğim var? Diyeceksin sende istedinmi ? Evet istedim Twitterdan engelledim. Bunun cevabını verirsen evet susarım.

    Adı üstünde insiyatif, ceo yetkilerinden dolayı böyle bir karar almış (insiyatif kullanmış) ve kullanmak zorunda da değil bu kişinin kendi kararıyla alakalı bir şey.

    Ceo larda insan sonuçta ve onlarında bu tür olaylarda belli başlı kotaları var.Her yazan indirim alabilse şayet bu işin önünü alamazlar.O zaman insiyatif kullanmanın ne anlamı kalmış olur, şirket kararı alınsın madem.ki buda her şirket için mümkün değil.




  • Yalnız bir yanlışlığı düzeltelim ben herhangi bir rica veya istekde bulunmadım. Yani 100 mbiti şu fiyattan verir misiniz gibi veya başka bir rica olmadı.

    Sadece kotaların kalkıp kalkmayacağını sordum retweetimden sonra kendisi DM attıktan sonra daha sonra kendisi böyle birşey önerdi. Yani önermeyedebilirdi onun insifiyatinde olan birşey ve şu an hala 25 mbit 50 gb akk tarifeyle devam ediyor olabilirdim.

    Ha şunuda belirteyim eğer böyle birşey olmasaydı ben firma değiştirmeyi düşünüyordum. Türknet sorgulayacaktım hatta fakat böyle birşey verilince vazgeçtim müşteri kaybetmemiş oldular
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.