Şimdi Ara

superonline kurumsal fiber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar herkese merhaba. 2012 nisan ayında vetgi levhasıyla 29.90 a 8 mbite kadar kampanyasına basvurdum ve adsli evimde kullanıyorum. şimdi oturdugum evden farklı bır eve tasıancagım ve gıdecegım yerde fıber altyapısı inşa edilmeye başlanmış durumda. benim kurumsal olarak fiber almam mumkun mu bu soruyu kımse net cevaplayamıyor. bireysel alamıyorum cunku bu sefer kontratı ıptal edip cayma bedeli ödemem gerekiyor. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



  • halihazırda adsl bağlantınız var ve siz bunu taşınacağınız evde fiber altyapısı olduğu için fiber ineternet ile mi değiştirmeyi düşünüyorsunuz? Yada yanlış anlamadıysam adsl bağlantısı kalıcak üstüne birde fiber bağlantı yapmak istiyorsunuz ama nedense bunu kurumsal başvuru şeklinde yapmayı düşünmüşsünüz. Öncelikle adsl ile fiber birbirinden bağımsız bağlantılardır. Yani hem adsl hemde fibere aynı anda sahip olabilirsiniz. kurumsal başvuru yapmanıza gerek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hunter_one

    halihazırda adsl bağlantınız var ve siz bunu taşınacağınız evde fiber altyapısı olduğu için fiber ineternet ile mi değiştirmeyi düşünüyorsunuz? Yada yanlış anlamadıysam adsl bağlantısı kalıcak üstüne birde fiber bağlantı yapmak istiyorsunuz ama nedense bunu kurumsal başvuru şeklinde yapmayı düşünmüşsünüz. Öncelikle adsl ile fiber birbirinden bağımsız bağlantılardır. Yani hem adsl hemde fibere aynı anda sahip olabilirsiniz. kurumsal başvuru yapmanıza gerek yok.

    hayır su an bulundugum evde kurumsal abonelikli adsl kullanıyorum fiber altyapısı olan bir eve tasınacagım o evde fiber kullanmak ıstıyorum fakat m.h. hep farklı seyler soyluyor bırısı bırıysel olmanız lazım dıyor bırısı kurumsal olarak fıber paketlerıne gecebılırısınız dıyor kımse kesın bır sey bılmıyor. evet bıreysel olarak fıber almam mumkun fakat almam ıcın adslı ıptal etmem lazım ama konratı var baya bi cayma bedeli oderım benım sorum su kurumsal adslden kurumsal fıbere cayma bedelı odemeden gecebılır mıyım ?




  • hocam sorunuzun cevabını veremem ama şunu söylüyüm. bölgenizde fiber hizmeti yok ama fiber altyapı çalışması var anladığım kadarıyla.Eğer hal böyleyse merak etmeyin. çalışma bitene kadar taahhütünüz çoktan bitmiş olur. genelde 1 yıldan fazla sürüyo çalışmaların başlayıp bitmesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.