Şimdi Ara

Superonline kullananlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar, superonline kullanmak istiyorum ama bir türlü olumlu şeyler ile karşılaşmıyorum. Fiber kullanmayacağım, bu yüzden ADSL superonline kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilirse sevinirim.

    Şu anda devam eden kampayanlar hakkında ne önerirsiniz? 8mb, 50gb akk'nin bana yeteceğini düşünüyorum.

    Bir de diğer sorum, ev telefonumuz babamın üzerine olduğu için ve babamın da yurt dışında olması sebebiyle, interneti evime bağlayabilirler mi? İnterneti ben devralabiliyor muyum?



  • Konya'dayım ve memnun değilim süper online'dan. Yalın ADSL 8 mbps kullanıyorum. İlk zamanlar sıkıntı yoktu şimdi hız 1.50 görünüyor. Ping çok değişken 50 ile 900 arasında. Şikayet yazdım bekliyorum 5 gündür. Müşteri hizmetleri paralı. Defalarca aramak gerekiyor sorun için para mı dayanır. O tuşa basın bu tuşa basın sonra derdimi anlattım sorunu çözüyoruz bekleyin derken 4 lira kadar gidiyor her defasında.

    Metronet BPL kullanırken son hızda dosya indirip aynı zamanda oyunlarda 20 ping olurdu . Üstelik 2 bilgisayar yüklenirken.

    Sonuç olarak ADSL oyun oynamak için yavaş kalıyor ping yüzünden. Benim yaşadığım bu. Nette gezerken pek sorun yok. Video izlerken de sorun oluyor. Tabi tek bilgisayar varsa rahat kullanırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADSL kullanacaksan neden sadece Super Online firmasına bağlı kalmak istiyorsun? ADSL olduğu için tüm firmalar Telekom altyapısı kullanıyor bence tüm firmaların fiyat ve sözleşme sürelerine göz gezdir bütçene hitap edeni tercih et

    Her neyse ben hali hazırda 1,5 yıllık Super Online Yalın ADSL kullanıyorum, tercih etmemim sebebi ise 1,5 yıl önce yaptığı kampanyanın içeriği ve bütçeme hitap etmesiydi. TTNet'ten geçiş yapmıştım, imzaları vs. attıktan sonra geçiş yapmam 3 ayı buldu. Bu sürede bir çok kez müşteri hizmetlerini aradım ama herkes topu birbirine attı en sonunda vazgeçmek üzereydim ki cep telefonuma kullanıcı bilgilerim geldi. Geçiş yaptıktan sonra tekrar müşteri hizmetleri ile muhatap olacağım hiçbir sorun yaşamadım, hızım 7 mbps gösteriyor ama dosya indirirken 8 mbps altına düşmüyorum, ping sürem ise 1-30 arası değişkenlik gösteriyor, ayda toplasan birkaç kez kopma yaşıyorum ama kısa süreli 5 dakikayı geçmez sonuç olarak memnunum ama şunu da biliyorum ki herhangi bir sorun yaşasaydım çileden çıkartırlardı çünkü bir sorun olduğunda siz müşteri hizmetlerine onlardan Telekom'a bildiriyor artık keyfe keder ne zaman çözümlenirse.

    Telekom altyapı çalışması yapmış bölgemde, artık VDSL ile 16 mbps'den fazla hıza ulaşabileceğimi öğrendim şimdi taahhüt süremin bitmesini dört göze bekliyorum bitince muhtemelen TTNet'e geçiş yapacağım.

    Reşitseniz interneti kendi adınıza alabilirsiniz, Yalın ADSL alın ev telefonunu da kapattırın sabit ücret saçmalığından da kurtulun derim




  • Öncelikle teşekkür ediyorum. Reşit olalı yıllar geçti :) Benim tek endişem, telefon babamın üzerine olduğu için ve kendisi de yurt dışında gezide olduğu için interneti kendi üzerime nasıl alabilirim diye düşünüyordum. Telefonu kapattırmak için de sanıyorum ki babamın ülkede olmasa gerekiyor. Babamın gelmesi muhtemelen yazın sonunu bulacaktır. Ne yapabilirim, bilmiyorum. TTNET düşünüyordum aslında, dediğim gibi 8mb ve 50gb yetiyor bana. Hâlâ kararsızım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.