Şimdi Ara

Superonline iptal eziyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
19.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    2,5 yıllık so müşterisiydim. Çok sık bağlantı sorunları yaşamaya başlamıştım. Günde defalarca modemi açıp kapamaktan bıktım. Defalarca aramama rağmen çözüm getiremediler.

    Son iki faturamda öyle bir hizmet talebim olmamasına rağmen "hat tesis ücreti " diye 5 tl lık bir meblağı da görünce kapattırmaya karar verdim. Müşteri hizmetlerini aradım. Talebiniz alındı sizi arayacaklar dendi. Aradılar da... Onlara da şikayetlerimi belirtip kapatmak istediğini söyledim. 3. Yıldaki ilk 6 aydaki indirimlerin ödenmesi gerektiğini söylediler. Tamam dedim. Modeminizi ne yapacağım dediğimde TİM'lerden birine bırakmamı söylediler. Oturduğum semtteki iki tim'e gittim. İkisi de "biz almıyoruz. Ataköy atrium'daki tim'e bırakın" dediler. İşlerimin yoğunluğundan bir haftayı geçti bu arada. Dün mesaj geldi. Cihazınız aktif edilmiştir diye. Anladım ki tekrar açmışlar interneti. Bugün mecburen gittim dedikleri yere. Gitmeden de web sayfalarından kontrol ettim. Gerçekten de atrium'daki bayi gözüküyor.

    Fakat o da ne onlarda demesin mi biz almıyoruz. Fly İnn alışveriş merkezindeki yere götürün. Kalktım oraya gittim. Şaka gibi onlarda biz almıyoruz. İleride bir yeri tarif ettiler oraya götürün dediler. Zar zor bir Villa'nın tek odalı bürolarını buldum.

    Bu seferde oradaki bayan demesin mi " bu modem biz de kayıtlı değil" üstlerini aradı birşeyler sordu. En sonunda iptal ettiler modemi de bana geri verdiler.

    Kısacası böyle bir saçmalık görmedim ben. Bir hizmeti kapatmak bu kadar zor olabilir mi yahu? Telefon edersin kapat dersin modemi istiyorsa şuraya kargola derler olur biter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • size tavsiyem eğer ki elinizde yoksa gidip içinde "üyelik iptali gerçekleştirilmiştir" ve "borcu bulunmamaktadır"ibareleri bulunan bir belge isteyin .
    birkaç yıl sonra da sizin kısa süreli üyeliğinizden dolayı fatura çıkartıp bu faturayı adresinize yollamayıp faiz bindirip yıllar sonra haciz ile istemeye çalışabilirler.
    şirket politikaları böyle.
  • Mahallesine apartmanına Superonline geldi diye sevinenler iyi okusun bunları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

    size tavsiyem eğer ki elinizde yoksa gidip içinde "üyelik iptali gerçekleştirilmiştir" ve "borcu bulunmamaktadır"ibareleri bulunan bir belge isteyin .
    birkaç yıl sonra da sizin kısa süreli üyeliğinizden dolayı fatura çıkartıp bu faturayı adresinize yollamayıp faiz bindirip yıllar sonra haciz ile istemeye çalışabilirler.
    şirket politikaları böyle.

    Üyelik iptali için bir kağıt verdiler ama borcu yoktur kağıdı vermediler. Çünkü henüZ yeni fatura çıkmadı. Dolayısıyla ödeme yapmadım.

    İlgin için teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende taşındığımdan dolayı iptal etmek zorunda kaldım. Alırken ödedikleri ttnet cayma bedelleri kurulum bedeli ni söke söke geri aldılar. 414 lira bayıldım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam @Salvador_Limones Haklı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TürkDeveloper

    Hocam @Salvador_Limones Haklı.


    Evet sonradan sıkıntı olmaması için en doğru yolu göstermiş arkadaşımız ama tekrar uğraşmaya laf anlatmaya zamanım ve mecalim yok hocam.

    Bugün bir daha aradılar kapatma talebinde bulunmuşsunuz diye. Arıza talebinizi alalım kaoatmayalım diyor. Yaw dedim kaç gündür bir modemi teslim edeceğim diye canım çıktı. Bundan sonra geri dönmem kapatın...

    Bu seferde modemi teslim etmenize gerek yonktu iki senelik taahhüdü doldurmuşsunuz diyor.

    Elini verip kolunu kaptırmak sözü herhalde tam bu tip sorunlar için söylenmiş. Büyük konuşmayayım ama üste para verseler bir daha superonline abonesi olmam.

    Yıllardır evde ttnet abonesiyim. Ayrıca tivibu ev'de kullanıyorum. Superonline dan çok daha iyi durumdalar. Geçenlerde tivibu'nun kumandasını kırdı bizim uzaklıklar. Telefon ettim. 20 tl ücreti var Dediler. Sonuçta hata bizim sorun değil dedim. Ertesi gün servis ben evde yokken gelmiş. Paraya gerek yok demiş kumandayı bırakmış gitmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tövbe bir daah süperonline kullanırsam ne olsun ALlah bildiği gibi yapsın belalarını versin batsın çıkamasınlar inşallah.

    4 yıldır kullanıyorum internetlerini kapatıcam deyince adamalr resmen düşman oluyor kesinlike almayın alırsanızda kara kara düşünün ansıl kapatıcam ben bunu diye.

    Bu kadar kanı bozukluk bu kadar haysiyetsizlik olamaz tez zamanda batar gider inşallah Allah belalarını versin.
  • dedi Allah'ın TT trollü... asıl inşAllah sen batarsında çıkamazsın... kablonete geç gör gerçeği...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    la hödük sana birşey diyen mi oldu :)

    Hepsi bir birinden beter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.