Şimdi Ara

Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.433
Cevap
99
Favori
361.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Modemin ethernet kablosunu laptopa bağlayinca hizli ama wifi den bağlaninca download çok yavas veya yok sorun laptopta mi modemde mi diye anlamak için telefondan wifi ile chromedan indirme yaptim hala yavaş ancak play storedan hızlı indirebiliyorum kafam karıştı sorun modemde mi sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aranıza yeni katıldım. Şimdi banada aynı router ı verdiler. Evde tp-link archer d7 router olduğu için bana verdikleri modemin lan girişinden kendi router cihazıma bağladım. Verdikleri hg255s cihazında kablosuz bağlantılarını kapattım. Şuanlık bir sıkıntı yok burada yapılan işlemi anlayamadım. direk gpon cihazından çıkan ethernet kablosunu kendi router cihazıma bağladığım zaman artı olarak bana ne katacak
  • Selamlar, uzun uğraşlar sonucu fiber şifremi linux üzerinden buldum. Asus DSL AC-55U modem aldım. Evde modeme direk cat kablo ile HG255Sin wan kablosuna giriyor. Asus modemin wan girişine takıp açtığımda hızlı kurulumda DSL arıyor ve normal hat kablosu olmadığı için bişey bulup ayarlayamıyor. Bu modem için ayarları manuel nasıl yaparım bilen var mı? Vlan vs gibi bireyleri yazmam gerekiyor sanırım ama kullanıcı adı ve şifreyi yazmama rağmen hiç bir şekilde internete çıkamadım. Bilen arkadaşlar destek lütfen.
  • heavyyear kullanıcısına yanıt
    Hg255s in çalışıyor görünümündeki çalışmayan firewall ından kurtulmuş olacaksınız ve root kullanıcı olacaksınız. Aytıca cwmp portunu da kapatabileceksiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bryn06 B kullanıcısına yanıt
    Benim modem tplink archer 2600 ve GPON ile eve kadar fiber geliyor. Sizin bağlantıda eve direkt rj45 network kablosu ile internet geliyor anladığım kadarıyla. Bildiğim kadarıyla bir defa şundan eminim sizdeki HG255S'in Mac Adresini Asus'a klonlamanız şart. İkincisi tplink'te olan modem çalışma modunun sizde de olması lazım, anladığım kadarıyla sizin Asus modemi router moduna almanız lazım. Router modunda olmadığı için DSL hat arıyor router modunda olursa wlan kablosundan gelen rj45 bağlantıdaki interneti alıp dağıtacak.
    İnşaallah faydası dokunur, internette kaynak çok google'da aratın zengen içerik var, sorunun cevabını mutlaka bulursunuz.
  • Bugün superonline'la tekrar görüştüm, ekip yönlendirdiler. Sanırım Huawei modemler haricinde bir de ZTE modem varmış, belki bu kablosuz sorununu öyle çözebilirim. Superonline'dan ZTE modem kullanan var mı?


    Şu paket kaybına, hata miktarına bakar mısınız? Bunu görüp de bahane bulmazlar herhalde.
     Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu




  • Dharky D kullanıcısına yanıt
    Zte h267a konusu var forumda, ama onun da problemleri var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huawei kadar kötü olamaz herhalde. Kablosuz internet kullanamıyoruz. Onun ne gibi sorunları var ki?
  • Turkcell fiber sözleşmesi bitenler, vodafone fiber max e geçin, rahat edin.
    Ben öyle yaptım. Benim orada vodafone fiber max varmıdır diyenler, aynı alt yapıyı kullandığı için turkcell fiber olan her yerde otomatikman vodafone fiber de var demektir. vodafone sizin kullanıcı adı ve parolanızı kolaylıkla verdiği için yeni cihaz alıp bağlamak isteyenlerin işini kolaylaştırıyor.
    https://forum.donanimhaber.com/cnet-wrhc1750g--136917591?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber#136917591




  • zupervisor Z kullanıcısına yanıt
    Hocam söylediklerinizde haklısınız aynen öyle. Sorunun da sebebini buldum Vlan ID diye bir sıkıntı aldığım modem de 0 değeri verilemiyor sanırım bütün sorun bu,https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/139209961
    konuda bahsettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bryn06 -- 22 Temmuz 2019; 21:8:9 >
  • Dharky D kullanıcısına yanıt
    Kablosuz ağ drop ve antenden kaynaklı kapsama sorunu var. Huaweinin packet loss u olmasa çipi daha güçlü ama 99 cent lik soğutucu eksikliği ve turkcell in vurdumduymazlığı nedeniyle işkence çekiyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgi için teşekkürler. Valla şansımı ZTE ile deneyeceğim sanırım. Çünkü Huawei'in bu paket kaybı olayı telefondaki bazı uygulamaları tamamen kullanılmaz kılıyor.Wi-fi'ı açıp kapatmadan düzelmiyor, e haliyle insan dakika başı bununla uğraşmak istemiyor.
  • Dharky D kullanıcısına yanıt
    Benim şahsi görüşüm,zte den de memnun kalmazsanız kablosuz ağ için bir ap/router almanızı önerebilirim. Ne turkcell ile uğraşılır ne onların kıytırık routerlarıyla..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya o işi bana anlatabilir misiniz? Huawei modeme kablosuz için başka bir şey mi bağlayacağım? Benim aklımdan geçti ama modem konusundan hiç anlamıyorum.
  • Dharky D kullanıcısına yanıt
    Hg255s access point olarak forumda aratırsanız bulabilirsiniz. Ama ilk iş ap destekli bir router bulmanız gerekiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .
  • Arkadaşlar Superonline ın verdiği HG255S modelde Fiber cihazdan modeme CAT5 kablo kullanılıyor. Bu kablo yerine CAT7 alsak son çıkan hızda veya verimlilikte bir artış olur mu ?
  • BlueMercan5 B kullanıcısına yanıt
    1000 mbit internet kullanmadığın sürece bir anlamı olmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AirJET

    1000 mbit internet kullanmadığın sürece bir anlamı olmaz
    50 mbps kullanıyorum hız olarak. CAT 5 LER 100e kadar mı destekliyor ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueMercan5 -- 31 Temmuz 2019; 17:45:27 >
  • KABLO TÜRÜ/ÖZELLİĞİ CAT5 CAT6 CAT7
    Bant Genişliği 100 Mbps 1 Gbps 10 Gbps
    Veri Aktarım Hızı 100 MHz 250 MHz 900 MHz

    Bu veri aktarım hızı farkı ve bant genişliği farkı bizi etkiler mi daha stabil bağlantı için? IPTV, TURKCELL TV VE TV deki internet için fark yaratır mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueMercan5 -- 31 Temmuz 2019; 18:53:3 >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.