Şimdi Ara

Superonline Fiber Yeni üyelik Modem Terminal vb.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba önümüzdeki ay TTnet 16 Mb ADSL2 internet sözleşmem bitiyor taşındığım sitede süperonline fiber bulunmakda biraz araştırdım konuyu ancak kafama takılan bir kaç soru var kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımını rica ediyorum.

    Süperonline yetkilisi görüştüm kendileri Huawei HG253s marka modem veriyorlar. Bunun haricinde salonda Yeşil uçlu Turkcell superonline kablosu var sanırım benden önceki kiracı fiber kullanıyordu. Resmi internet den aldım ancak aynı kablo girişi.

     Superonline Fiber Yeni üyelik Modem Terminal vb..

    Modem i biraz inceledim bu kablonun girebileceği bir giriş göremedim bu kablo direkt modem e mi bağlanıyor yoksa gpon terminali ikinci bir modem tarzi bir alet mi verip buna bağlayıp buradan evin içindeki pc ye cat 6 kablo gibi birşey ile dağıtım mı yapılıyor ?

    Diğer bir seçenekde TTnet Hipernet hizmeti alabiliyormuşum bağlantı hızım su an stabil ve iyi ama ping sürelerini biraz daha iyi olacagini tahmin ettiğim icin ya fiber ya da hipernet e geçmek istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realturk -- 22 Ekim 2016; 2:46:18 >







  • Bendeki modem hg255s artik bunu dagitiyolar diye biliyorum. Baglanti da bu sekilde

     Superonline Fiber Yeni üyelik Modem Terminal vb.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IsO6 kullanıcısına yanıt
    Anladım dedigim gibi ikinci bir cihaz veriyorlarmış o zaman modem haricinde. Peki bu ilk resimde verdigim yeşil uçlu kablo salonda duruyor benim bunu bilgisayarım oldugu odaya mı aldırmalıyım ? Yoksa bu sizin resimdeki ikinci cihaza salonda bağlayıp oradan bilgisayarın oldugu odaya kablo mu cekiyorlar ? Sanırım 10 metre felan kablo cekmeleri lazım bir performans farkı olurmu acaba ? Bir de dedigim gibi sordum modem olarak 253s veriyorlarmıs buludundugum bölge Yeşilevler Ankara Toki bloklarına Fiberser superonline firması bakıyormuş aradım sordum direkt kendileri bu şekilde söyledi. 255s daha mı iyi olur acaba dediğim gibi kablolu olarak kullanacağım daha önemli olan ping benim için biginiz var mı bu konuda.
  • realturk kullanıcısına yanıt
    Salon merkezde oldugu icin modemi oraya kurdurdum wifi ile baglaniyorum. Sizde ise terminali odaniza alabilirler ya da cat6 ile uzatip modemi odada kurabilirsin ya da terminal ile modem salonda kalir sen pc ye cat kablo cekersin. Hg255s kablosuz 5ghz yayini var. a/c modu da vardi sanirim. Arastirirsan internette ozellikleri vardir mutlaka. Ben abone olali 1.5 yil oldu nerdeyse, bunu vermislerdi o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence Fiber kabloya müdahalede bulunmayın o yeşil uçlu fişi çıkartmayın... en ufak tz parçaı bile internetsiz bırakır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.