Şimdi Ara

SUPERONLİNE FİBER Internet Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ben Bursa'da 180 dairelik bir sitede oturuyorum. Sitemizde yapılacak olan "olağan genel kurul toplantısının" gündem maddelerini yazan kağıt elime ulaştığında aralarında Superonline Fiber internet'in olduğunu gördüm. Demek ki bizim siteye de teklif getirmişler. Yönetim de büyük ihtimal konuyu oylamaya sunacak. Şimdi forumda da bolca konusu olduğunu biliyorum fakat gerçekten çoğu nokta da konular biraz amacını aşmış kesin bilgiyi edinmekte zorlandım. Fiber internet hakkında bazı duyumlarım var fakat hem bildiklerimi kesinleştirmek hem de bilmediklerimi öğrenmek amacıyla bu konuyu açtım. Sınırsız tarifelerinin gerçek sınırsız olmadığını biliyorum. Öncelikle şu konular da kesin bilgilere ihtiyacım var:
    -Hattın çekildiği yerlerin mülkiyet hakkı. (Bazı arkadaşlarımız Superonline'nın mülkiyet haklarını aldığını yazmış)
    -Altyapının gerçekten yeterli olup olmaması. Verdikleri hızı gerçekten destekliyorlar mı? (Yine çoğu kişi aldığı hızı kullanamamaktan şikayet etmiş)
    -Adsl'de olmayıp da Fiber'de olan bağlantı, kopma, bazı siteleri açmama gibi sorunlar. (Forum da bu konuda da bazıları şikayetçi olmuş)

    Bu konular da ve ya buraya yazmadığım ve bilmem gereken başka konularda beni aydınlatıp yardımcı olursanız sevinirim. Çünkü yardımlarınızla ufak bir çalışma hazırlayıp yönetime sunma amacındayım. O nedenle bilgilerin kesinliği benim için önemli. Şimdiden teşekkürler...







  • 1- Mülkiyet sizin oluyor ama onların kazdığı kablo döşediği yerlerde herhangi bir kazı yapamıyorsunuz. Yaptığınız ve sisteme zarar verdiğiniz takdirde bir tazminat söz konusu oluyor. (SOL tarafından Acıbadem Hukukçular sitesine yapılan teklif ve yönetimin Superonline'ı siteye sokmamasından dolayı böyle bir bilgi yazdım sallama bir bilgi değildir.)
    2- Alt yapı bazen yetersiz kalabiliyor sürekli download yaptığınız zaman şişme ve kitlenmeler oluyor.
    3- Böyle bir sorunla karşılaşmadım.
    4- Buda benden olsun SOL bütün verdiği sözlerden cayma ve yaptığı sözleşmeleri tazminatsız olarak fes edebilme hakkında sahiptir. Bunu asla göz önünden çıkarmayın.
  • Hızlarda pek sorun yok, download yaparken, Flashget veya bol kaynaklı torrent kullanırsanız hızı sonuna kadar görebiliyorsunuz.

    Bazı sitelerin hiç açılmamasının nedeni yeni verdikleri routerdaki yanlış ayardan kaynaklanıyor, müşteri hizmetleri düzeltiyor onu sanırım.

    ADSL'de de kopma oluyordu , fiber internet de uzun zamandır kopmadı bizim burda, nadiren oluyor gidip gelmeler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.