Şimdi Ara

Superonline Fiber - Gerçek WAN IP vermiyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
3.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Voip kullanmama ragmen birkac kez 100 lü ip ye denk geldim 212 ip blogu ile konfigure edilmis sekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydunet kullanıyorum aynı sorun bende de vardı. 2 haftadır evdeki nas'ıma uzaktan bağlanamıyordum. Acil bir işim olmadığı için neden diye kontrol etmedim. Cumartesi günü routerde mi sorun var bakmaya başladım. Cumartesi gün gündüz de bu başlıkta ki mesajları okumuştum. Acaba ? diye bir ip kontrol ettim evet 100'lü ip almışım router ile internet çıkış ipleri tamamen farklı gözüküyor o sinirle hemen Turksatı arayıp arıza kaydı bıraktım. Şansıma karşımda ki kişi sorun sizde diye tutturmadı bütün şikayetlerimi not aldı ve kayıt açtı. Birkaç saat sonra artık kendi ip adresim ile internete çıkmaya başladım.

    Normal ev kullanıcıları için aslında hiçbirşey fark etmiyor. Ama online oyun oynayan makinesine uzaktan bağlananlar için büyük sorun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaRaBeeN

    Az önce tekrar aradım, bu kez tam geçen sene 27.09.2014 aynı sorun için oluşturduğum ve çözülen kayıt numarasını verdim.

    Önce bir napıcaz ki bunu kapatılmış bu dediler, dedim bir bakın sadece içine, o zamanda aynı sorun olmuştu ve 100 lü IP bloğundan sorunsuzca çıkartıldım , şimdi neden olmuyor diyince, tekrar kaydımı güncellediler, halledeceğiz dediler.

    Bakalım ne olacak göreceğiz.

    Aynı sorunu yaşıyorum ve anlamazlıktan geliyorlar.
    Rica etsem daha önceki arıza kayıtlarınızdan birinin numarasını özel mesajdan yazar mısınız?
  • erkange E kullanıcısına yanıt
    bence sabit telefon varsa onu superonline'NA TAŞIYIN DERTTEN GARANTİLİ ŞEKİLDE KURTULURSUNUZ... nerden biliyorsun dersen iddiayı yazan çok sayıda kullanıcı var... + cgn için son tarih muhtemelen IPv6 devreye girince kurtulduğunuz tarih olacak... SUPERONLINE IPv6 kullanmıyor... modemleri uyumlu ama...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.