Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (559. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.221
Cevap
253
Favori
675.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • adanaliboy kullanıcısına yanıt

    evet. ben ilk fiyatı gördüğümden beri kabul ediyordum. taahhütüm bitse de geçsem diye nisan ayını bekledim. nisan ayında da fiyat yükseldi :) yarın taahütüm bitiyor normal tarifeden ücretlendirilecekmiş. akşam saatlerinde ya arayıp iptal ettiricem. ya da yeni fiyatlardan devam etmeyi kabul edicem.


    devam edersem bir sonraki yıl uygulamadan güzel teklif çıktığında direk vakit kaybetmeden geçiş yapıcam. son 3 ay uygulamadan çıkan tekliflere cayma bedeli çıkmadan geçiş yapılabiliyormuş. yine yeni yılla birlikte ocak-şubat-mart aylarında daha cazip fiyatlar ile teklifler sunulur. nisan ayı sonrası yine yükselir. yazın daha da yükselir falan.

  • uygulamada bu paketler çıkıyomuş ama uygulama ilerletmeyedebilirmiş. hata verebilirmiş. deniyim bi bakiyim ilerletecek mi desen ilerletse bu sefer taahhütünü yenilemiş olacaksın :)

  • liang kullanıcısına yanıt

    Hocam bence o cayma bedeli, yeni geçtiğiniz taahhütten cayarsanız anlamında. Yani bugün geçseniz, 12 ay sonra iptal ettiğinizde bir ödeme çıkacağını zannetmiyorum. Maalesef ben de bekletiyordum ve fiyatlar artmış, boşu boşuna toplamda daha fazla ödeyeceğim. Siz ne yaptınız?

  • Sp!deR kullanıcısına yanıt

    ben dün resti çektim kapattırdım interneti. bayram tatilim internetsiz geçiyor. bunu göze aldıysam ne kadar sinir olduğumu anlayın SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER  kendimi zorladım bir şeye geçmek için ama düşün düşün düşün o kadar çok düşündüm ki kaç gündür başım ağrıdı artık uğraşamayacağım dedim kapattırdım. gerçekten başka bir iss bulsam geçicem ama maalesef yok. geri aramalarını bekliyorum. bilmiyosanız şöyle oluyo, internetimi kapatın diyince hiç soru sormadan kapatıyolar. normalde bir üyeliği kapattırmak isteyince sana 10 takla attırırlar ama bunlar direk kapatıyor. sonra mevzu diğer birime geçiyor onlarda fesih için seni arıyor ama bir yandan da seni geri kazanmak için özel teklif veriyor. dünü de sayarsak bugün 2. gün. umarım bayram tatili diye haftaya sarkmaz ararlar. şu bayram tatilini internetsiz geçirmemek için kendimi zorladım ama olmadı kapattırdım. şu an için kötü yaptım ama tekliften sonra istediğimi alınca iyi olacak SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER 





  • liang kullanıcısına yanıt

    geçen sene attığım mesajı buldum. SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER ben demişim bu sene kabul etmicem size özel vakit ayırcam diye. bayramımı hiç ettim bunun için. elimde geçebileceğim iss olsa aradıklarında da rest çekerdim de ılımlı yaklaşıcam bende de kaybetme korkusu var. hadi ara birbirimizi geri kazanalım SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER 

  • aradılar 100 mbit den devam. ilk 6 ay 270 sonraki 6 ay 330. ortalama aylık 300 tl. 500mbit istersem ilk 6 ay 350 sonraki 6 ay 410. ortalama aylık 380 tl ye geliyo. şimdilik 100 mbit kabul ettim, 500mbite yıl sonuna kadar istediğim zaman geçebileceğim söylendi (paketin teklifi 2025te bitiyormuş o yüzden) bakalım belki önümüzdeki ay 500e geçerim.


    uygulamadaki teklifler böyleydi. 100mbit uygulamadakinden ilk tekliften de daha düşüğe geldi. 500mbit için ilk teklife göre 20 lira fark etti.

    SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER




    edit: paketin adı fiber son avantaj kampanyası imiş. şimdi baktım internet sitesinde de yazıyormuş fiyatlar zaten. demek ki iptal edene bu teklifi sunuyolar. bi kaç sayfa önce biri daha iptalden sonra bu teklifi aldığını söylemişti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 12 Nisan 2024; 11:18:37 >




  • liang kullanıcısına yanıt

    iptal etmeseniz de geçebilirdiniz bugün yetşiebilirse konu açacağım bunun hakkında

  • yusuf683 Y kullanıcısına yanıt

    o paketin detaylarını okuduğumda şikayet kaydı indirme vs bişeyler görmüştüm ondan bahsediyorsunuz heralde. onun için geç kalındı maalesef. ama bu da benim aklımda. bir sonraki yıl için böyle ara ara mh yi arayıp yalandan şikayet kaydı oluştursam yeni taahhüt için güzel fırsatlara zemin hazırlasam mı diye düşünmedim değil :)


    acaba sunduğu paketi reddetsem başka bir paket sunar mıydı. bence bu sorunun cevabı evet. çünkü iptal talebini yapalım gibi konuşup sonrasında konuya sizi kaybetmek istemeyiz diye dalıyor. orda tüm kozunu oynamak zorunda. benim başka bir seçeneğim olmadığı için mecbur direk ilk teklifi kabul ettim. belki sonrasında yeni bir teklif sunmayabilirdi riske alamazdım. hiç yeni internetle uğraşacak vaktim yok. telefondaki paketim de bitmek üzereydi bugün sabah yürüyüşünden sonra hatta starbucks da keşif yaptım. oranın da ücretsiz interneti fena değilmiş. superonlnie geri arayana kadar bi kaç günü orada geçirebilirdim diye plan yapmıştım. üstüne arayınca direk okey çektim SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 12 Nisan 2024; 12:45:53 >




  • yusuf683 Y kullanıcısına yanıt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 12 Nisan 2024; 13:29:19 >
  • superonline sansür yuvası kim kullanıyor bunu anladım ttnet daha özgür
  • Ücretli ve kaliteli bir VPN ile hem yurtiçi hem yurtdışı ping ve hız değerleri SoL'da doğrudan kullandığımda aldığım değerlerden çok daha iyi ve stabil. Örneğin, bulunduğum ilden VPN'siz İstanbul 17-18ms ping iken, VPN ile bu değer 13-14ms. Ayrıca bu değerler sürekli stabil, VPN olmadığında bir ölçümde 17ms, başka bir ölçümde 22ms çıkabiliyor. Bu sonuçları kullandığım VPN'nin Türkiye sunucusuyla alıyorum. Yurtdışında iyileşme zaten bilinen bir durumdu. Ancak yurtiçinde kendi servis sağlayıcından daha iyi sonuçlar vermesi, ülkemizdeki ISS'lerin kaliteyi düşürdüğü noktayı gösteriyor.

  • Merhabalar herkese benim modemin açma kapama tuşu bozuk modemi açmak bazen 10 kez aç kapa yapıyorum müşteri hizmetleri ücretsiz değişim yapar mı teşekkürler
  • A350-900 kullanıcısına yanıt

    Merhaba

    Müşteri kaynaklı olmayan sorunlar için ücretsiz değişim yapılır.

    Bu her yerde böyle.

    Ekip gelmeden kimseden net yanıt alamazsınız.

    Şansınızı deneyin.

  • Arkadaşlar bugün müşteri temsilcisi aradı. 3 adet teklifte bulundu. 100 megabit internet için;


    1. teklif ilk 6 ay 360 TL diğer 6 ay 440 TL
    2. 2 yıllık taahhüt 505 tl + yanında bir akıllı saat (inteya hi watch talk 2 adında bir akıllı saat)
    3. teklif ise 1 yıllık sabit fiyat tv plus dahil 410 TL



    Sanki tv pluslu teklif en cazibi gibi duruyor aralarında. ne dersiniz ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 17 Nisan 2024; 10:1:42 >
  • Merhabalar arkadaşlar, Turkcell TV+ premium abonesi olan kişi mevcut müşteri olarak Superonline internet tarifelerinden indirimli faydalanabilir mi, yeni müşteri gibi değilde, mevcut müşteri gibi indirimli olarak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milliyan -- 17 Nisan 2024; 10:32:0 >
  • milliyan kullanıcısına yanıt

    iptal edecğim ben Turkcell TV+ aylık 110 TL istiyorlar bence gereksiz

  • heamvivna kullanıcısına yanıt

    tv plus alırsanız taahhüt sonunda tv+ teklif çıkıyor tek internet teklifi verilmiyor bence hiç bulaşmayın tv+

  • fenerli34 kullanıcısına yanıt

    aslında tv+ premiumla birlikte fiber internet paketi var ama çok pahalı çıkıyor

  • Arkadaşlar , daha iyi bir teklif alabilmek için iptal talebimi ileteceğim , ne kadar sürede geri arıyorlar acaba ?

    birde iptal talebini iletince hemen kesiyorlar mı interneti 3 sene kadar önce yine bu yöntemle ilerlemiştim o zaman kesmemişlerdi

  • FBlegend F kullanıcısına yanıt

    evet iptal talebi oluştur. anında kesiliyo internet. 2. gün arıyolar. bayram olmasına rağmen 2. gün arandım. bi iptal talebi oluşturduğum gün bide sonraki gün internetsiz kaldım. ertesi sabah erkenden arandım teklifi kabul edince anında açıldı internet. iptali gün sonunda da yapabilirsin ben öğlen yaptım. o günü de kullanabilirdim aslında gece yatmadan arayıp iptal ettirip sadece 1 gün internetsiz kalabilrdim. yukarda yazdım verecekleri teklifi. her detay var.

  • 
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.