Şimdi Ara

Superonline altyapısı ile Vodafone Fiber kullanılabiliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese,


    Mevcutta Vodafone VDSL abonesiyim, 35 mpbs hız alıyorum. Bulunduğum binaya 3-4 ay önce Superonline'ın bir kutusunu yerleştirdiler ve bina içinde de bir kablolamama işlemi yaptılar (benim daireye gelen giden olmadı, apartman boşluğunda işlem yaptılar). Ben Superonline'ı aradığımda binada fiber altyapı üzerinden çeşitli paketler sunuyorlar, burada sorun yok. Vodafone'u aradığımda ise birbirinden çok farklı beyanlar duydum.


    Bir gün Vodafone'u hafta sonu aradığımda, müşteri hizmetlerindeki arkadaş binada altyapı olduğunu, 200 mpbs'e kadar fiber kullanabileceğimi fakat geçiş işlemini kampanya biriminin yaptığını, onların da sadece hafta içi çalıştığını söyledi. Hafta içi aradığımda kampanya birimi ise, bana yanlış bilgi verildiğini ve binada altyapı görünmediğini söyledi. Superonline olduğunu belirtmeme rağmen, olsaydı görürdük dediler ve öylece bıraktım konuyu. Başka bir zaman yine aradığımda ilk görüştüğüm arkadaş altyapının olduğunu ve beni geçiş işlerini yapan birime aktardığını söyledi fakat aktardığı kişi yine bir yanlışlık olmuş olmalı dedi ve işlem yapamadı. Başka bir gün bir Vodafone mağazasından gidip sorgulama yaptırdım, altyapının olduğunu fakat kendilerinin internet işlemlerini yapmadıklarını, müşteri hizmetlerini aramam gerektiğini söylediler, aradığımda ise yine altyapı yok dediler.


    Durum anlattığım gibi arkadaşlar, çelişkili şeyler duydum müşteri hizmetlerinden. Bu durumda ben ne yapabilirim, başvurmam gereken bir yer yada yapmam gereken özel bir şey var mıdır?

    Taahhüt cayma bedeli olarak 1900 küsür lira çıkardıkları için iptal ettirip Superonline'a geçmek çok mümkün değil benim için.


    Daha önce benzer şeyleri tecrübe edenler varsa tavsiyelerini duymak isterim.








  • Superonline ve VodafoneNet birbirinin altyapısını kullanabiliyor. En net bilgiyi almak için tuketici.btk.gov.tr adresinden kayıt açıp yanıt bekleyin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.