Şimdi Ara

Superonline'a geçicek olanlara bir bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Yaklasik 7 8 senedir Turk Telekom uyesiyim fakat Superonline'in beni yuzlerce defa aramasi kampanyanin da kulaga fena gelmemesi nedeniyle Superonline'a gectim. Kampanya 8 mbit'e kadar sinirsiz internet ve aylik 100 dakika telefon 59 TL idi. İlk gun 6 7 mbit arasinda hizim oldu fakat ikinci gun telefonun da Superonline'a alindiktan sonra hizimi 1 mbit'e indirdiler. Ayrica telefonum da hic calismadi. Acildiktan 3 4 gun sonra iptal etmek istedigimi soyledim. İnterneti kullandigim o sure icindeki ucreti odemeye raziydim.

    Fakat iptal edildigi ve modemi iade etmem gerektigi haber verilmedi ve tekrar aktive edip aktivasyon ucreti koydular. Daha sonra tekrar iptal ettikten ve modemi iade ettikten sonra modemi iade etmedigim nedeniyle tekrar aktive ettiler. Sube firmaya haber vermemis(!) tam bir ay sonra 2 temmuzda iptal ettiler. Musteri temsilcilerine turk telekoma gecmek istedigimi o kadar soylememe ragmen turk telekoma gittigimde eger hattiniz iptal edilmisse 1 ay boyunca telefon hattimizi geri alamiyacagimiz soylendi. Halbuki iptal ettirme nedenim Turk Telekom'a geri donmekti ve bunu Superonline'in bilgisiz musteri temsilcilerine yuzlerce defa soyledim onlar da iptal ettikten sonra gecebilirsiniz dedi. Bu olay olduktan sonra arayip durumu soyledigimde ozur dileriz yanlis bilgilendirmisiz demekle yetindiler.

    1 ay sonra nihayet turk telekoma gectim fakat bu sefer de kullanmadigim iki ay icin faturalandirilmis bugun aranmis bulunmaktayim. Musteri temsilcisine 1 kb internet kullanmadigimi kaldi ki kullanmamin imkansiz oldugunu cunku internetim her zaman bi iptal isleminde askida oldugunu, kullanilamaz oldugunu soyledim. İptal edildigi gun arandigimda konusmalarin kaydedildigini sorarak hicbir borcum olmadiginin veya supriz bir sey cikmayacaginin teminatini almistim. Bugun arandigimda telefon kayitlarinda boyle bir sey bulunmadigini bu nedenle kalite biriminin beni aramamis oldugunu soylediler. Neden beni kalite biriminin yerine, telefon kayitlarindan habersiz biri ariyor? Neden kayit birimi beni ariyip da beraber karar veremiyoruz oyle bi kayit olup olmadigina?

    2 aydir hicbir hizmetini kullanmadigim firma beni tam olarak faturalandirmis bulunmakta. Son konusmamizda odemek istemedigimi soyledigimde ben size sadece soyluyorum odemelisiniz keyfiniz bilir cevabini aldim. Boylesine beni ugrastiran, kaziklayan, enayi yerine koyan ayrica musteri hizmetlerinin bu kadar kotu, ilgisiz, bilgisiz bi firma hayatimda gormedim.

    Sonuc olarak iki ay boyunca evde ne internet, ne telefon var fakat 100 liralik bi faturam ve okudugum bir suru bela var. Siz siz olun superonline'i aklinizin kosesinden bile gecirmeyin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.