Şimdi Ara

Superfresh veya bim dondurulmuş ürünleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
34.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar dondurulmuş yiyecekler nasıl oluyor ? superfresh i merak ediyorum özellikle ama bimdeki markalardaki görüşlerinizi de merak ediyorum.
    dondurulmuş ; patates ,soğan halkası , balık ,hamburger köftesi , mantı , milföy , sigara böreği , su böreği , vsvs superfresh ürünleri TIKLA!
    yorumlarınızı bekliyorum. fiyatlarını da yazarsanız iyi olur



  • uzun vadede kanser yapacağı iddia ediliyor. gözüne dursun.
  • dondurulmuş ürün asla taze gıdalar kadar sağlıklı değildir. superfresh bu kategoride iyidir, bimdekilerde yenebilir düzeydedir.
  • ben hangi marka olduğunu bilmediğim sigara böreği yemiştim. gurbette yediğim en iyi börekti. patates kızartma hiç bir markanın güzel değil. ella alıp soyup yapmak çok bişe farketmiyor. bimden hamburger köftesi almıştım lisedeyken. arkadaşta döner almıştı. ertesi gün okula getirmiştik ekmek arası falan yapıp. öğle arasında yedik. öğle arasından sonraki tenefüs ark., bi sonraki tenefüs ben tuvalete gitmek zorunda kaldık. superfreshin mısırı gayet güzel. kalamar'ını denemek istiyorumda çok pahalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sicknessss

    ben hangi marka olduğunu bilmediğim sigara böreği yemiştim. gurbette yediğim en iyi börekti. patates kızartma hiç bir markanın güzel değil. ella alıp soyup yapmak çok bişe farketmiyor. bimden hamburger köftesi almıştım lisedeyken. arkadaşta döner almıştı. ertesi gün okula getirmiştik ekmek arası falan yapıp. öğle arasında yedik. öğle arasından sonraki tenefüs ark., bi sonraki tenefüs ben tuvalete gitmek zorunda kaldık. superfreshin mısırı gayet güzel. kalamar'ını denemek istiyorumda çok pahalı.


    kalamarı güzel değil boşuna alma.Evde olmuyor kalamar işi.Balıkçıda yediğin gibi tadı olmuyor çünkü onda aşırı yağ ile oluyor.
  • güzel. ama pahalı
  • Ben Bim'in patateslerini daha güzel buluyorum valla
  • SAKIN superfresh in balığını alma. Hani etrafı kaplı olan varya, bir kere aldım, ocak sonuna kadar açık 1, 1.5 saate yakın pişirdim fakat hiç pişmiş gibi gözükmedi. En sonunda tamam dedim kapattım altını bi ısırdım, içi hala ciğ. Suşi gibiydi dayanamadım, pişmiyolar....
  • ton balığı çok güzel.tavada biraz ısıttın mı yanına çay ohh miss
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wardomsfight

    SAKIN superfresh in balığını alma. Hani etrafı kaplı olan varya, bir kere aldım, ocak sonuna kadar açık 1, 1.5 saate yakın pişirdim fakat hiç pişmiş gibi gözükmedi. En sonunda tamam dedim kapattım altını bi ısırdım, içi hala ciğ. Suşi gibiydi dayanamadım, pişmiyolar....


    İyide o balık zaten pişmiş ben konserveyi açıp direk ekmeğin içine dolduruyorum
  • Babam dün kilerden 10 tl pizza almış,bimde 5.5 tl idi,paraya yazık oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheDeSPoT


    quote:

    Orijinalden alıntı: Wardomsfight

    SAKIN superfresh in balığını alma. Hani etrafı kaplı olan varya, bir kere aldım, ocak sonuna kadar açık 1, 1.5 saate yakın pişirdim fakat hiç pişmiş gibi gözükmedi. En sonunda tamam dedim kapattım altını bi ısırdım, içi hala ciğ. Suşi gibiydi dayanamadım, pişmiyolar....


    İyide o balık zaten pişmiş ben konserveyi açıp direk ekmeğin içine dolduruyorum


    Konservelileri demiyorum Altın Balık olanlar varya kutuda onları diyorum




  • süperfreshin kol boregine benzer bi boregi var on numara tadı var
  • İzninizle güzelce bi hortlatıcam konuyu;

    Düne kadar Bim'in pizzasını yiyen ve bugün Superfresh'in pizzasını deneyen biri olarak söylüyorum;

    Eğer pizzayı sadece doymak için yiyorsanız Bim'den şaşmayın, diğer bilindik ucuzluk marketlerinde satılanla birebir aynı pizzalar ve gramaj olarak daha fazla Bim, yani aynı fiyata aynı lezzette daha çok ürün alıyorsunuz. Fakat bugün canım Şok'a girmek (süper kelime oyunu yapılır burada ama sınırsız ban yerim diye korkuyorum ) istedi. Baktım ki orada Superfresh ürünleri varmış, baştan söyleyeyim, 960 Gram Bim pizzasına 6.95 TL veren biri olarak 700 gram pizzaya 12 TL vermek feci koydu... Ama değdi, arkadaşlar bir de sarımsak kenar sos olsa vallahi diyorum Domino's, bundan sonra Bim'in pizzasının yüzüne bakar mıyım bilmem, para var huzur var ya




  • BİM in mantısı bence baya iyi ve tek kişi için at gibi doyurucu olur . fiyatıda 1.85 TL . Ben aldığımda 2 kişi ikişer tabak yiyoruz baya doyuruyor.
  • oha superfresh ulkerinmiş mi
    yeni duydum
  • Peki dondurulmuş ürünlerin kapıya kadar getirildiğini biliyor muydunuz?
    Soguksepet bunu başlattı. Şuan sadece istanbul Anadolu yakasında hizmet veriyor.
    Kapıya kadar -18 araçlarla ürünün özelliğini yitirmeden getiriyor.
    incelemenizi tavsiye ederim
    www.soguksepet.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.