Şimdi Ara

Süper Uyumlu Tarife Kullananlar ya da Kullanmayı Düşünenler Dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iki aydır süper uyumlu tarife kullanıyorum. Çok mantıklı fiyat politikası uygulamışlar tarifede ancak dönem içinde sadece 1 kez tarife düzenlemesi yapabiliyorsunuz uygulamadan. Geçen ay konuşma hakkımı artırmak isterken nasıl olduysa SMS hakkimin arttığını gördüm. Sonra değiştiremedim. Konuşma paketi aldım ek ücret ödedim. Bu ay bir daha düzenlemeye girdim uygulamadan, bir de ne göreyim hoppaaa. Siz neyi seçerseniz seçin ileri ekranda kendiliğinden birşeyler artıp eksiliyor onaylansın mi diye son kez soruyor, ondan sonra değişiklik yapamıyorsunuz. Sms hakkını düşürmek için seçim yaptım konuşma hakkımı 100 dk yaptı onay sordu. Dikkat etmesem direk tarife aşımına düşecektim. Vodafone tarifenin adını tuzak tarife yapsa daha iyi olurmuş. Şikayet kaydı açtım bakalım ne olacak. Müşteri temsilcisine ulaşamıyorum robottan geçip de pişman oldum Vodafone a geçtiğime.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ne yani sadece bir defa mı değiştirebiliyoruz tarife haklarını taahhüt boyunca?

    Benim bildiğim her ay değişiyor, Süper Uyumlu+.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her ay bir kez değiştirebiliyorsunuz ancak ben degistirdigim için o ay tekrar değiştiremedim. Mesajlaşma hakkına boş yere para verip konuşma hakkı için de ek paket aldım. Demek istediğim değişiklik yaparken ileri ekranda neyi onayladığınızı kontrol edin uygulamada sorun var demek istedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simpıl daha iyi sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper uyumlu 13 gb aldım bugun hat açıldı 9 gb gözüküyor ..birde ilk ay 10 gb hediye var dediler o da gelmedi.. müşteri hizmetlerini arayalım bakalım ne diyecekler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.