Şimdi Ara

Super Newtab

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhabalar. iki gün önce google chrom mozilla ve ie olmak üzere bilgisayarımdaki bütün tarayacılarıma bi eklenti bulaştı ve bundan bi türlü kurtulamıyorum uzantının adı Super Newtab ne yaptıysam kaldıramadım tarayıcılarımda ki girişleri adeta kilitledi ve tarayıcılarım da giriş bölmesini google ve ya herhangi bir site olarak ayarlayamıyorum kaldırmasını bilen varsa lütfen yardım.



  • Farbar recovery tool programını kurup çalıştırın işlem sonucu oluşacak 2 adet log dosyasını upload edip linki verin. Bundan sonra bilgisayarınızda silme/kopyalama/program yükleme/kaldırma yapmayın bunları yapan otomatik programlar var ise geçici olarak devre dışı bırakın. Loglara bakalım ve durumu değerlendirelim.
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    hocam çok saol uzun uğraşlar sonucu kaldırdım sonunda. bir çok program kurdum kaldırdım ama etkili olmamıştı. eger böyle bi sıkıntısı olan arkadaşımız varsa yardımcı olmak amaçlı çözümü yazayım.
    denetim masasından gizli klasör seçeneklerine gelelim ordan gizli klasörleri gösteri tıklıyoruz ve korunan ögeleri tıklıyoruz uygula tamam deyip bilgisayarım c wndows system32 burda groupPolicy isimli dosyayı siliyoruz bilgisyarı yeniden başlatıyoruz hallolmuş olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.