Şimdi Ara

süper adsl tarife 8mb'ye kadar limitsiz hakkında bilgi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ben turknet 1mbt sınırsız kullanıyorum ama çok yavaş geliyorum ve fiyat tan dolayı ama süperonline da 8mb'ye kadar sınırsız internet 49,00Tl ye uygun ama geçmekte şüpheye düştüm sizlerdende bilgi almak ve 8mb'ye kadar internet derken nasıl bi etkisi oluyor bunuda tam bilgim yok yerle ilgili bişeyler diyorlardıda ben bağcılarda oturuyorum nasıl bi etkisi olur acaba?



  • ben kullanıyorum onu. 8mb e kadar olması bir rahatsızlık vermiyor. genelde indirmelerim 800-900kB civarında oluyor. bazen 1MB üstünde durduğu da çok oluyor. Bir streaming de bazı günler sorun yaşanıyor malum sistemin işleyişinden.
    Aslında bu "e kadar" mantığı çok iyi bişey. ülke için de. çünkü adamlar senin aboneliğin için ekstra yatırım yapmıyor, yeni kart almıyorlar. zaten boşta duran diğer abonelerin portlarından faydalanıyorsun. Sistemin verimliliği önemli oranlarda artıyor, amma! bu kazanç arapların cebine giden bir para oluyor, orası ayrı. yine de en nihayetinde Türk Telekom da bir türkiye şirketi:) kârı başka yere gitse de.

    senin merakın ile alakalı yana gelince. ben memnunum nispeten ama Ankara da Çayyolu'nda oturuyorum. Burada genelde herkes fiber internet kullanıyor. şirketler de çok yok bu bölgede. Yani aslında hatlar kannımca pek yoğun değil. O yüzden ortalama hızım 6-7Mb lerde kalabiliyor. Senin bölgen çok önemli. bağlı olduğum ana telekom santali 15kM uzakta. Ama arada bir adet minor santral da var. orada sinyaller yükseltiliyordur büyük ihtimal.

    sen de çevrene bu kriterlerde bir bak. yoğunluğu düşün. santrale yakınlığını düşün.

    amma mutlaka eklemek istiyorum: Superonline firması satış sonrası destekler konusunda tam bir fiyasko! başka servis sağlayıcı alternatifin varsa mutlaka değerlendir derim. fiyatları bilmiyorum ama önceliğin TTnet olsun.

    bu açıdan son derece rahatsızım ve memnun değilim. 1 yılda 4 farklı teknik sorun yaşadım( verdikleri modem bozuldu, statik ip yi bir türlü ayarlayamadılar vs.vs.) ve hepsinde sorunların çözümü ortalama 10 gün sürdü. bi kere 15 gün internetsiz kaldım. cidden sıkıntılılar, bu kadar tesadüf olamaz. en kısa sürede çözüm de 1 hafta sürdü.

    gerisini sen düşün.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.