Şimdi Ara

Sunucumuz için 1 tane oyuncu aranıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    İlginç bir başlık oldu sanıyorum. Hemen açıklayayım. İrlandalı bir arkadaşımla birlikte 3 oyuncu kapasiteli bir sunucu kiraladık. Şu an için iki kişi oynuyoruz. 3. bir oyuncuya ihtiyacımız var. Başvurular ancak özel mesaj ile yapılabilecek ve ancak belirli şartları karşılayanlardan bir kişi seçilecek.

    Sunucu Feed the Beast isimli bir projeye ait olan Direwolf20 5.0.1 Mod Paketi ile çalışıyor.
    http://feed-the-beast.com/
    Sunucuda oynayabilmek için öncelikle bu projeye ait client ı indirmeniz gerekiyor. Bilgisayarınızın herhangi bir yerinden çalıştırabileceğiniz bu client kesinlikle vanilla Minecraftınıza dokunmuyor. Gerekli dosyaları tekrardan ayrı kurulum olarak indiriyor.

    İkinci gereklilik Minecraft oyununuzun orijinal olması. Çünkü Minecraft.Net hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor.

    Üçüncü gereklilik İngilizce biliyor olmak. Sunucuda İngilizce konuşulduğu için ileri seviye İngilizce bilgisi şart.

    Dördüncü gereklilik yaratıcı, yeniliğe açık, çabuk kavrayan ve çalışkan olmak. Oyun içerisinde bir sürü mod bulunduğu için çok çeşitli yeni eşyalar, araç gereçler bulunmakta. Bunların ne olduklarını hızlıca kavramak çok önemli ve bunlarla ne yapabileceğiniz hayal gücünüzle sınırlı. Bu nedenle yaratıcı olmamız ve bu yeni eşyaları inşa edebilmek için gereken malzemeleri toplamak için de çalışkan ve sabırlı olmanız gerekiyor.

    Oyun "Hard" zorluk seviyesinde. Yani Minecraft dövüş yetenekleriniz de önemli.

    Başka bir beklediğimiz de Hardcore oyuncu olmaktan çok Casual yani akşamları bir kaç saat ya da vakit buldukça oynayabilen oyuncu olmak. Yaşın da 25 ten büyük olması.

    Son olarak en önemli beklentimiz, iyi bir takım oyuncusu olmak. 3 kişi zindanlara, labirentlere, bosslara daldığımızda kimsenin gözünün arkada kalmaması.... vs.

    Eğer zaten kalabalık olmayan, düzenli oyuncular olan, PvP / grief olmayan, huzurlu bir sunucu arıyordum diyorsanız, yeni modları merak ediyorum, öğrenmeye kurcalamaya, maceraya açığım diyorsanız; yukarıda saydığım şartları da karşılayabilecekseniz buyurun kapımız ardına kadar açık.

    Mesajlarınızı bekliyorum.







  • Çok şey istiyosun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.