Şimdi Ara

Sunny SN055DU851 55'' 4K TV İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
8.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sunny 55’’ 4K Televizyonu 1915.90 TL üzerinden (yüzde 5 giddigidiyor indirimi ile 1820,10 TL’ye satın aldım. Ayrıca bonus kartı olanlara site 160 lira da bonus veriyordu, bonus kampanyası nisan sonuna kadar devam ediyor. 1.660 liraya fiyat performans ürünü. Açtığım fırsat konusunda televizyonu Sunny çöp vs diye küçümseyen arkadaşlar oldu, lakin testlerini yaptım durum hiç de öyle değil.

    Işık sızması yok denecek kadar az, bulutlanma da diğer televizyonlara göre oldukça az. Arka aydınlatmada dled teknolojisi kullanılmış, kontrast çok iyi, en yüksek ışıkta tüketim 140 watt, ben arka ışığı yüzde 45 yaptım, 84 watt tüketim değeriyle izliyorum. Aşağıdaki testler arka ışık en yüksek ayarda yapıldı.

    Uydu alıcısı 4K desteklemiyor, panel android box üzerinden 4k videoları oynatıyor, smart özelliği yok, kılavuzunda hdmi cec ve arc var yazmasına rağmen bunu desteklemiyor. dled aydınlatma nedeniyle kasa çok ince değil, ancak çok kalın da değil. Şık bir çerçeve ve kasaya sahip. Televizyona düşük bütçe ayıranlar için oldukça iyi bir televizyon.



    Boyut: 55″, 140cm, 137,8 x 17,1 x 80,8 (LxWxH)
    Voltaj: 100-240V AC
    Frekans: 50/60 Hz
    Güç Tüketimi: 145W
    Panel Tipi: DLED
    Max. Çözünürlük: 3840*2160
    HDMI1(2.0): 2xHDMI
    HDMI: 1xHDMI
    VGA: 1xVGA
    Kulaklık: 1
    USB: 1
    YPbPr(mini): 1 RCA(beyaz kırmızı)











  • Sunny SN055DU851 55'' 4K TV İncelemesiSunny SN055DU851 55'' 4K TV İncelemesiSunny SN055DU851 55'' 4K TV İncelemesi




  • ....resim düzeltme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih06 -- 29 Nisan 2017; 13:12:08 >
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bu fiyata hiç üzülmemek gerek süper fırsat yakalamışsınız. Sağa sola taşımayın astığınız yerde sabit dursun senelerce kullanırsınız cihazı. Smart olmaması daha iyi vestelin smart olayı berbat zaten. Hepsi aynı marka diye vesteli söylüyorum.. USB den HDD den Telefondan çekilen 4K ları izlersiniz. 4K kanal gelmez zaten pek. Ses konusunda nasıl başarılı mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 28 Nisan 2017; 21:50:30 >
  • en sonunda benim yapacağımda bu gidip sizin gibi bi tv almak.samsung lg sony ye bi ton para ver sonra panel sorunlu ama samsung iyi marka:)
    güle güle kullanın.smart ozelliği olmaması daha iyi.android boxla smart ozellikli tvleri 2ye 3 katlarsınız.:)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ışık sızması video daki testten ziyade şu fotografta daha belli olmuş ışık sızması azda olsa sağda var kanımca.sol daki aydınlatma edge led den dolayı sanırım.bu fiyata iyi.en azından bi ton para verip alıp daha sonra iade ettiğim ks8500 lerden daha iyi:)
    Sunny SN055DU851 55'' 4K TV İncelemesi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Ses oldukça iyi, bass biraz zayıf kalıyor, ben amfi ile kullanacağım zaten, hdmi arc desteği olsa iyi olurdu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. 50 dolara aldığım 4k uydu alıcısı olan android k2 pro kullanıyorum. En akıllı televizyondan daha akıllı oldu. Işık sızması çok az, aydınlatma edge led değil, direct led.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih06 -- 28 Nisan 2017; 22:11:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayak veya aski aparati yok muydu koltuga dayamissiniz cihazi. Ayakla kullanmak zor tabi cok kolay devriliyorlar. En guzeli duvara asmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theVerge

    Ayak veya aski aparati yok muydu koltuga dayamissiniz cihazi. Ayakla kullanmak zor tabi cok kolay devriliyorlar. En guzeli duvara asmak.
    Düzeltme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih06 -- 29 Nisan 2017; 13:12:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben başka bir kampanyayla birlikte yaklaşık 1 ay evvel aynı tvyi 1750 ye almıştım. Servis kurulum için geldiğinde ölü piksel testi, bulutlanma testi ve ışık sızması testi yapmıştım ve sorunsuz olduğunu gördükten sonra ilgili formu imzalayıp görevlileri uğurlamıştım.Kullandıktan bir kaç gün sonra tv açılınca mavi,kırmızı,yeşil,beyaz vb gibi renklerin sürekli döndüğü bir arayüz karşıma geldi ve ne yaptıysam normal menüye ulaşamadım.
    Çağrı merkezini arayarak servis kaydı oluşturdum ve 20 nisanda servis gelerek ürünü teslim aldı. Sisteme işlemcinin arızalı olduğunu ve parça beklendiğini yazmışlardı ve bu hafta ilgili tamir sonrasında dün akşam 20.00 sıralarında teslim ettiler. Ben gereken testleri yapmama müsade etmeden başka bir yere servis hizmeti vereceğini söyledi ve kaçarak gitti. Sonrasında yine ölü piksel testi, bulutlanma ve ışık sızması testini uyguladığımda ışık sızması olduğunu farkettim ve servisi arayarak durumu belirttim. Onlar da sabah benim servise bırakabileceğimi belirttiler. Bana ürünü teslim eden görevli telefon ederek patronun kendisine tv1yi görmesini istediğini belirterek aynı akşam 22.30 'da gelerek durumu bizzat gördü ve fotoğraf çekerek ayrıldı. Sabah servise gittiğimdeyse oradaki görevli panelin normal olduğunu ve led tv olduğu için siyahın bu şekilde olmasının normal olduğunu söyledi ve servise kabul edemeyeceğini belirtti. Bende tekrar çağrı merkezini arayarak durumu belirttim servisin önündeyken ve beni hatta bekleterek kapısının önünde olduğum servise durumu aktardılar. Serviste sanırım çağrı merkezine benzer şeyler söyledi ki bana normal olduğunu iddaa ettiler. Bende sakince tekrar kendilerine belirterek gerekirse fotoğraf veya videoyu mail atabileceğimi söyledim. Akşam detaylı olarak çekip hem burda paylaşıp hemde mail atacağım. Bu süreç için sizin tavsiyeleriniz nelerdir ? Servisteki teknisyen " ışık sızması diye test mi olur yaaaa" tarzı bir yaklaşım ve düşünce tarzında olduğu için ne yapsam boş olacak gibi geliyor. Bende tüketici hakem heyetine gidebileceğimi çağrı merkezine belirttim ve mailler sonuç vermezse hakem heyeti dışında yapılması gereken ne varsa yapacağım. Çektiğim fotoğrafları sizlerde yorumlarsanız sevinirim. Son foto cihaz bozulmadan çekmiştim ve sol tarafın nasıl zifiri karanlık olduğunu görebilirsiniz.

    Konuyu açan arkadaştan ricam ışık sızma testini hem standart ayar ile hemde kullanıcı ayarlarında arka ışığı 70 yaparak fotoğraf çekip konuda paylaşırsa sevinirim.
    Sunny SN055DU851 55'' 4K TV İncelemesi
    Sunny SN055DU851 55'' 4K TV İncelemesiSunny SN055DU851 55'' 4K TV İncelemesiSunny SN055DU851 55'' 4K TV İncelemesi




  • biolog_hakan kullanıcısına yanıt
    canciger C kullanıcısına yanıt
    Ben televizyonda tüm testleri yaptığımda hiçbir sorun yoktu, ertesi gün televizyonu açtığımda sinyal yok uyarısı verdi, ben de merkezi sistemde sorun olduğunu düşünmüştüm, ancak diğer odadaki tv'de sinyal vardı, çok uğraştım, kabloları değiştirdim vs sorunu çözemedim, sonra servisi aradım, tv'yi test moduna aldılar ordan bir türlü çıkamadılar, atölyeye alıp yazılım atmamız gerek dediler, ben de kabul etmedim, servis raporunu alıp tv'yi iade ettim. @biolog_hakan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melih06

    Ben televizyonda tüm testleri yaptığımda hiçbir sorun yoktu, ertesi gün televizyonu açtığımda sinyal yok uyarısı verdi, ben de merkezi sistemde sorun olduğunu düşünmüştüm, ancak diğer odadaki tv'de sinyal vardı, çok uğraştım, kabloları değiştirdim vs sorunu çözemedim, sonra servisi aradım, tv'yi test moduna aldılar ordan bir türlü çıkamadılar, atölyeye alıp yazılım atmamız gerek dediler, ben de kabul etmedim, servis raporunu alıp tv'yi iade ettim. @biolog_hakan

    Bu durum sunny için mi yoksa beko için mi gerçekleşti. Sunnyle alakalı olan atmaca elektroniğe ilgili fotoğrafları bugün göndercem. Bakalım cevapları ne olacak. Benim tv'de ışık sızması haricinde hir bir sıkıntı yok, sızma da siyah renkler konusunda biraz can sıkıyor.




  • biolog_hakan kullanıcısına yanıt
    Sunny için oldu. Servis yazılım sorunu olduğunu söyledi. Ayrıca benim aldığım ürün kutusu açılmış bir ürüne benziyordu, sanırım daha önce bir şekilde iade edilmiş ya da tamir edilmiş ürünleri yenileyip tekrar satışa koyuyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımsal olduğunu tahmin ettiğim için insanlık edip iade etmek yerine servise götürüp bakmalarına müsade ederek hata yaptım sanırım. Benim ürünüm tamamen kapalı, bantlı ve özel iple sarılı olarak kargoyla bana ulaştırıldı. Aldığım satıcı sağolsun hızlı ve iyi şekilde ulaştırdı fakat burdaki servisin aymazlığı ile bunca işin arasında uğraşmak zorunda kalıyoruz. Bugün genel merkezlerine mail attım ve tamir yada değişim işlemi yapılmasını talep ettiğimi ve tüketici hakem heyeti/ tüketici mahkemesine gitme hakkımın saklı olduğunu belirttim. Bakalım ne olacak. Bir iki akşamdır film izleyerek test ettim sadece ışık sızması yüzünden siyah renkler tam siyah değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.