Şimdi Ara

sunny sj 3111 aldım. görüşlerim ve Bir kaç sorum var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün 160 tl ye sunny sj 3111 aldım.

    http://www.hepsiburada.com/sunny-sj-3111-cdli-mp3-usb-sdmmc-calar/productDetails.aspx?categoryid=26080&productid=otsunnysj3111#tablnk merak edenler burdan inceleyebilirler..

    Arka kablo girişinde takmalı yuva yapmışlar.Bizim araba doğan ve hoparlorlerden gelen kablolarda öyle bir aparat girişi yok. Teyibin içindende oyle bir aparat çıkmadı. Acaba hepsinde çıkmıyormu..teyibin orjinallliği bozulmasın diye kabloları kesmeyip 10 tl ye giriş aldım..

    Birde 8 gb lık flash bellek taktım bir türlü tanımadı flash belleği. Kullanma kitapçığında kapasite bakımından herhangi bir detay yok. Teyibin 512 mb kendi hafısası varmış. Falsh bellekten kopyalama yapacam.Falshı tanıyamadığı için yapamadım.

    Sağ şarkı değiştirme tuşları biraz kötü duruyor sanki çıkıverecek gibi..diğer tuşlar çok sağlam ama..

    Ses 30 dan sonra bozuluyor Teyibi taktırdığım elektronikçi ses çıkışı çok iyi dedi (4*40watt) ama sizin hoparlorler biraz dandik dedi..

    En kötü yanı teyibi kapatma ma rağmen mavi ışık yanıyor.Acaba aküyü biritirmi ? Aldığım eleman başlığı çıkarmaya bir kez bas ozaman başlık dışarı çıktığı için mavi ışıkta söner diyor.Ama başlığı o halde unutup arabayı sürdüğümüzde başlık yere düşebilir..Mavi ışığı kapanma düğmesi ile söndürebileceğimiz bir yol bilen varmı..

    Goldmaster vardı elemanın elide bir tanede ben sunny yi aldım çok övdü bana.Acaba hangi marka daha iyidir arkadaşlar...

    Biraz uzun oldu okuyup cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...







  • bu ürünemi 160 verdin soğutmak gibi olmasın ama üstüne 170 200 arası bi pıoneer alabilridin yada bi jvs parana yazık olmus umarım tatmın olursun üründen
  • Diğer marakalrın Bu özelliklerdeki ürünler 220 den başlıyor.Dahan önce pionerin kaset çalarlısı vardı dağıldı teyp... birde navitech vardı ben sunnyi tercih ettim.Şimdilik iyi gibi...okadar kötü bir marka değil sunny..
  • güzel kardeşim tabi evvela alınmış alınmıştır.
    yukarda arkadaşın dediği gibi pioner alabilirdin.

    ben kimseye sunny, trident, milton vb. menşei belli olmayan markaları önermem
    çakma olsun pioner olsun.
  • USB veya kartlı Pioneer + sony + kenwood UK lı 200 TL altına bulsam ben de alacağım
    Bütçesine göre seçmiş olması normal
    Markalar daima yüksek fiyattır kalite farkı da vardır mutlaka..

    Ben de bakıyorum Getz için
    Bulabilirsem Direksiyon kumandalı bir şey almak istiyorum
  • selam arkadaşlar bende arabama sunny marka teyp almıştım hoparlörüyle birlikte ne hikmetse cd çalma yeri 2 3 kere bozuldu aldığım yere götürdüm onlarda fabrikasına sonra içini komple yenilemişler sorun çözüldü derken tekrar yapmaya başladı bende usb ve hafıza kartı girişini kullanmaya başladım artık ama hoparlörüne diyecek yoktu yan aynaları bile titretiyordu bence berbet bir marka onu bunu bilmem tanınmış ve kendini kanıtlamış marka alacan
  • Aslında babam 60 yaşında araba onun sonuçta onun için aldım cdyle uğraşamaz mmc karta istediği şarkıları yüklüyorum.İstediğini dinliyor.O yuzden çok fazla beklentim yok özellik olarak gayet güzel.Ama şu mavi ışığın sürekli yanması gerçekten çok canımı sıkıyor..ses 35 den sonra çok bozuluoyr işallah hoparlorler yüzündendir.Babam zaten çok yüksek sesle dinlemez.. Sunny eskiden geçerkten sonyden bozma çakma bir markaydı şimdi çok ilerletmişler işleri tabi dünya markalarıyla kıyaslanamaz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.